Τρίτη, Οκτωβρίου 26

Η Pre game της 4ης αγωνιστικής των 4 ομίλων του τοπικού κυπέλλου 2021-2022 της Τετάρτης 27/10

Συνέχεια με την 4η αγωνιστική την Τετάρτη 27/10/2021 

στο τοπικό κύπελλο 

4η αγωνιστική ή έναρξη β' γύρου, αύριο Τετάρτη 27/10/2021 στο τοπικό κύπελλο, με δράση στους τέσσερις ομίλους και τέσσερα συνολικά προγραμματισμένα παιχνίδια

Με την ολοκλήρωση του Α' γύρου τα πράγματα σιγά - σιγά ξεκαθαρίζουν και αρχίζουν να διακρίνονται τα φαβορί για τα "8" εισιτήρια που οδηγούν στα ημιτελικά του θεσμού.

Στα παιχνίδια τώρα της 4ης αγωνιστικής, φαίνεται ότι τα φαβορί, όπως και στον πρώτο γύρο, όταν έκανε πρεμιέρα η διοργάνωση, αν παρουσιαστούν με σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο, δεν θα έχουν ιδιαίτερα προβλήματα για το τρίποντο.

Τα πιο πάνω παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν σε Ληξούρι - Τζαννάτα - Αργοστόλι και Βασιλικάδες.

Γενικά φαίνεται ότι θα έχουμε μια ήσυχη και πάλι αγωνιστική στην οποία θα ξεκαθαρίσουν σχεδόν τα πάντα και στους 4 ομίλους.

Να σημειώσουμε εδώ ότι μέχρι που έκλεισε το ρεπορτάζ δεν είχαν ανακοινωθεί από την διοργανώτρια οι διαιτητές.

Χρόνια πολλά στον Δημήτρη και την Δήμητρα!

          

         

Τετάρτη 27/10

1ος   Όμιλος

Με το τοπικό ντέρμπι του 1ου ομίλου του τοπικού κυπέλλου, ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, αύριο Τετάρτη 27/10 στις 4 το απόγευμα, στο Δημοτικό Ληξουρίου «Α.Ο. Παλληξουριακός», όπου ο Αστέρας Ληξουρίου, τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί τον Παλληξουριακό, στη ρεβάνς του 4-0 των «ερυθρόλευκων».

Μέχρι τώρα, οι δύο ομάδες έχουν δώσει από δύο παιχνίδια.

Ο Παλληξουριακός βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, ενώ στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει, εκτός του τοπικού στο δεύτερο επικράτησε στο ίδιο γήπεδο και της ομάδας της Ευγέρου με σκορ 1-0.

Αντίθετα, ο Αστέρας σε δύο αγώνες που έχει δώσει, μετράει ισάριθμες ήττες και μάλιστα 0-4, από τον αυριανό του αντίπαλο και την 3η αγωνιστική με το ίδιο σκορ από την Εύγερο στο Αργοστόλι.

Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι, μπορεί να είναι ένα τοπικό ντέρμπι με τους δικούς του νόμους, όμως οι τυπικά φιλοξενούμενοι είναι μια ποιοτική ομάδα, με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, σίγουρα ανώτερη των αντιπάλων της και είναι το μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη νίκη του στα μεταξύ τους παιχνίδια, τρίτη συνολικά και ένα νέο τρίποντο θα "κλειδώσει και μαθηματικά την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη, που παίζουν το τελευταίο τους "χαρτί" για πρόκριση, γνωρίζοντας τη δυσκολία του αγώνα θα προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί και από εκεί και πέρα το καλύτερο για αυτούς.

Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με πάθος, δύναμη, όπως συμβαίνει σε τέτοια παιχνίδια και αρκετά γκολ!

Ρεπό αυτή τη αγωνιστική στον όμιλο έχει ο Π.Α.Ο. Εύγερος.

         

2ος   Όμιλος

Την ίδια ώρα, στο Δημοτικό Τζαννάτων, θα διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ Ηρακλή Πρόννων - Εικοσιμίας, για τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο Ηρακλής μετράει ισάριθμες ήττες, στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει και πλέον τα περιθώρια πρόκρισης αρχίζουν να ζορίζουν μιας και βρίσκεται ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου.

Ηττήθηκε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τόσο από την Εικοσιμία με σκορ 0-5, όσο και από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 1-3 και με ακόμη μία ήττα λογικά θα πρέπει να αποχαιρετήσει τον θεσμό.

Αντίθετα, η αντίπαλος του μετράει μία νίκη επί του αυριανού της αντιπάλου, στο μοναδικό παιχνίδι που έχει δώσει και βρίσκεται στην κορυφή ισόβαθμη του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με 3 βαθμούς.

Είναι μια ποιοτική ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο το έργο του Ηρακλή, για να «κλέψει» κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Είναι σίγουρο ότι, θα το παλέψει εκμεταλλευόμενος την έδρα του για να έχει ελπίδες, όποιες και αν είναι αυτές, για την πρόκριση.

Στα Τζαννάτα και εφόσον η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι καλή, τότε μπορούμε να περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και τις δύο ομάδες να παλεύουν σκληρά για το τρίποντο, ενώ και σε αυτό το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα για το "2".

Ρεπό αυτή τη αγωνιστική στον όμιλο έχει ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

         

3ος   Όμιλος

Επίσης, την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, θα διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ Εθνοφρουρού - Διλινάτων, για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, μετρούν ισάριθμες ήττες στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα, με δυο βαριές μάλιστα ήττες 0-4, από τον αυριανό τους αντίπαλο και 0-7 την προηγούμενη αγωνιστική στα Μακρυώτικα, από τον Πυλαριακό αντίστοιχα και βρίσκονται ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου.

Τα Διλινάτα από την άλλη, έχουν μία νίκη 4-0 με τον ίδιο αντίπαλο την 1η αγωνιστική και μία ισοπαλία για την 2η, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ίδιο γήπεδο από τον Πυλαριακό, για την 2η αγωνιστική και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι του Πυλαριακού με 4 βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Ούτε λόγος να γίνεται για το φαβορί, μιας και τις δύο ομάδες χωρίζει σημαντική ποιοτική διαφορά και τα Διλινάτα αναμένεται να διπλασιάσουν τις νίκες τους και την επόμενη αγωνιστική να πάνε να παίξουν την πρωτιά στα Μακρυώτικα.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου περιμένουμε ένα παιχνίδι αγγαρείας για τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα αν οι γηπεδούχοι παραταχθούν και πάλι με 9 ή 10 ποδοσφαιριστές, όπως το συνηθίζουν!

Και σε αυτό τον αγώνα βλέπουμε οι επιθετικοί να πετάνε «φωτιές»!

Ρεπό αυτή τη αγωνιστική στον όμιλο έχει ο Α.Π.Σ. Πυλαριακός.

         

4ος   Όμιλος

Τέλος, με το παιχνίδι του 4ου ομίλου, μεταξύ Α.Ο. Ερύσσου – Α.Ο. Πρόννων την ίδια ώρα, στο Δημοτικό Βασιλικάδων «Στ. Βασιλάτος», ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί», προκειμένου να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν, σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση τους.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι σαφώς πιο ποιοτικοί στο «Στ. Βασιλάτος» θα αγωνιστούν για τη νίκη - πρόκριση και την «μάχη» της πρωτιάς στη συνέχεια απέναντι στη Σάμη, εκτός έδρας.

Όπως είπαμε παραπάνω, οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν, τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουν.

Γεγονός δύσκολο, αφού οι Πρόννοι δείχνουν αρκετά δυνατοί φέτος, είναι πιο έμπειροι και σίγουρα το φαβορί της συνάντησης.

Στον πρώτο γύρο, η ομάδα του Κ. Κουγιανού για ένα ημίχρονο στη Σκάλα είχε βάλει δύσκολα στους αντιπάλους της, όμως στη συνέχεια η κούραση, εμφάνισε τα σημάδια της και στο δεύτερο η ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη (Χρόνια πολλά coach), είχε πετύχει 4 τέρματα ολοκληρώνοντας τον αγώνα νικηφόρα με σκορ 4-0!

Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι και ο στόχος των δύο ομάδων θα είναι η νίκη (ανεξάρτητα του ότι οι φιλοξενούμενοι βολεύονται, σε ότι αφορά την πρόκριση, ακόμη και με ισοπαλία).

Ρεπό αυτή τη αγωνιστική στον όμιλο έχει ο Α.Ο. Σάμης.

         

Οι βαθμολογίες όλων των ομίλων

1ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

2

2

0

0

5 - 0

6

2.

Π.Α.Ο. Εύγερος

2

1

0

1

4 - 1

3

3.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

2

0

0

2

0 - 8

0

         
 2ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

1

1

0

0

5 - 0

3

2.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

1

1

0

0

3 - 1

3

3.

Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

2

0

0

2

1 - 8

0

         

3ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

2

1

1

0

8 - 1

4

2.

Α.Ο. Διλινάτα

2

1

1

0

6 - 1

4

3.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

2

0

0

2

0 - 12

0

         

4ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Σάμης

2

2

1

0

8 - 3

4

2.

Α.Ο. Πρόννοι

2

1

1

0

5 - 1

4

3.

Α.Ο. Ερύσσου

2

0

0

2

2 - 11

0

        
Η επόμενη (5η) αγωνιστική
(Κυριακή 31/10/2021)
1ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Παλληξουριακός

Ρεπό: Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου


         
2ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Εικοσιμίας

Ρεπό: Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

         

3ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Διλινάτα

Ρεπό: Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

         

4ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Πρόννοι

Ρεπό: Α.Ο. Ερύσσου

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου