Παρασκευή, Οκτωβρίου 8

Η Pre game της πρεμιέρας των 4 ομίλων του τοπικού κυπέλλου 2021-2022

Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 9-10/10/2021 στο τοπικό κύπελλο 
με φαβορί τους γηπεδούχους

Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 9-10/10/2020 στο τοπικό κύπελλο, με δράση στους τρεις από τους τέσσερις ομίλους, σε τρία συνολικά προγραμματισμένα παιχνίδια, αφού το Εικοσιμία - Ηρακλής Πρόννων αναβλήθηκε. 

Ευχή μας να κυλήσουν όλα ομαλά, ώστε να φτάσει μέχρι τέλους η διοργάνωση, της οποίας πέρυσι δεν ήταν η τυχερή σεζόν, μιας και δεν ολοκληρώθηκε λόγω covid!

Φέτος, τόσο στο κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα, συμμετέχουν μόλις 12 ομάδες αφού Φωκάτα, Α.Ε. Κράνης, Πρόοδος και Οδυσσέας Ιθάκης για δικούς τους λόγους, η κάθε μία δεν δήλωσαν παρόν.

Μακάρι να μην επηρεαστούν αγωνιστικά οι δύο τοπικές διοργανώσεις, από αυτή την άβολη για όλους μας εξέλιξη, για να απολαύσουμε ένα ποιοτικό πρωτάθλημα με μεγάλο ανταγωνισμό από τις ομάδες, ώστε να υπάρξει και το ανάλογο ενδιαφέρον!

Με τη μείωση αυτή, στην κάθε αγωνιστική, σε όλους τους ομίλους, θα διεξάγεται ένα παιχνίδι, ενώ η τρίτη ομάδα που συμμετέχει σε αυτούς, θα κάνει το ρεπό της.

Ληξούρι, Σκάλα και Δ.Α.Κ. Αργοστολίου  θα φιλοξενήσουν τα τρία παιχνίδια της πρεμιέρας το Σαββατοκύριακο και φυσικά με φαβορί τους γηπεδούχους.

          
Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων 
όλων των ομίλων

4ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 9-10-21   ώρα:16:00

Δημοτικό Σκάλας

Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Ερύσσου

Θωμάς

Βασίλης

Χατζηγεωργίου Ν.

Κομητόπουλος Π.

         

1ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 10-10-21  ώρα:16:00  

Δημ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Παλληξουριακός - Α.Ο. Αστέρας

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Κατερέλος Ε.

Δούλου Ιρ.

         

3ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 10-10-21  ώρα:18:30  

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτα -  Εθνοφρουρός

Καραΐσκος

Απόστολος

Θωμάς Β.

Στοφόρος Γ.


         
Σάββατο  9/10

4ος   Όμιλος

Με το παιχνίδι του Δ’ ομίλου στο Δημοτικό Σκάλας, το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 4, ανάμεσα σε Α.Ο. Πρόννων – Α.Ο. Ερύσσου, ανοίγει η αυλαία του τοπικού κυπέλλου. 

Μακάρι, όλα να κυλήσουν ομαλά, χωρίς απρόοπτα και όλοι να χαρούμε από το θέαμα που θα παρακολουθούμε.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι σαφώς πιο ποιοτικοί και πιο έτοιμοι, είναι το μεγάλο φαβορί για το νικηφόρο ξεκίνημα στη διοργάνωση.

Οι φιλοξενούμενοι, θα προσπαθήσουν να είναι, όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας και με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, κυνηγώντας την έκπληξη, κερδίζοντας παράλληλα, εκτός των άλλων, πράγματα για τη συνέχεια και την ιστορική τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Θυμίζουμε ότι από τον όμιλο, που εκτός των παραπάνω ομάδων, συμμετέχει και ο Α.Ο. Σάμης, προκρίνονται στα ημιτελικά οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης.

Αυτή την αγωνιστική ρεπό έχει ο Α.Ο. Σάμης.

Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους, όπως προαναφέραμε να είναι το φαβορί για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, τους φιλοξενούμενους, χωρίς να έχουν να χάσουν πολλά πράγματα, να παλεύουν για τη μεγάλη έκπληξη!

Δύσκολο βέβαια, όμως ο θεσμός μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους είδους ιστορίες!

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Ο. Σάμης.


         
Κυριακή  10/10

1ος   Όμιλος

Η αγωνιστική μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα, Κυριακή 10/9 και ώρα 4 μ.μ. σε παιχνίδι για τον 1ο όμιλο, στο Δημοτικό Ληξουρίου «Α.Ο. Παλληξουριακός», όπου σε ένα τοπικό ντέρμπι από τα παλιά, ο Παλληξουριακός, τυπικά γηπεδούχος θα βρεθεί αντίπαλος με τον συντοπίτη του Αστέρα Ληξουρίου, ύστερα από αρκετά χρόνια.

Σίγουρα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο ποιοτική ομάδα από τον αντίπαλο τους, διαθέτουν ποδοσφαιριστές αξιόλογους με μεγάλη εμπειρία και έχουν τον πρώτο λόγο στο τοπικό.

Είναι το πρώτο παιχνίδι, μετά την επιστροφή της ομάδας του Παλληξουριακού από την περυσινή της παρουσία στην Γ’ εθνική κατηγορία, στα τοπικά δρώμενα.

Οι στόχοι, όπως κάθε φορά είναι πρωταγωνιστικοί και όλοι θέλουν με το καλημέρα να στείλουν το μήνυμα μιας δυναμικής επιστροφής!

Από την άλλη, οι «πράσινοι» του Ληξουριού, ύστερα από αρκετά χρόνια, εκτός δράσης και της κατά το ήμισυ, λόγω covid συμμετοχή τους πέρυσι στον ίδιο θεσμό, είναι μια ομάδα που θέλει με την παρουσία της, σιγά-σιγά να βάλει στέρεες βάσεις για το μέλλον.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η προσπάθεια θα επικεντρωθεί σε μια ανταγωνιστική παρουσία, βάζοντας παράλληλα δύσκολα στον αντίπαλο της.

Άλλωστε, είναι ένα τοπικό ντέρμπι και εκτός από το αποτέλεσμα υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που το κάνουν ελκυστικό για ένα καλό αποτέλεσμα.

Στον Άγιο Αντώνη, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, τους τυπικά γηπεδούχους καλύτερους σαν ομάδα να είναι το φαβορί της συνάντησης και από την άλλη, οι τυπικά φιλοξενούμενοι να προσπαθήσουν να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο τους και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο από το παιχνίδι.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Π.Α.Ο. Εύγερος.

         

3ος   Όμιλος

Τέλος, στις 18:30 με το παιχνίδι 3ου ομίλου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, μεταξύ Διλινάτων – Εθνοφρουρού, ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου.

Ένα παιχνίδι που δείχνει ακλόνητο φαβορί την ομάδα του «μεγάλου χωριού», αφού διαθέτει αξιόλογες μονάδες, έχει ποιότητα και σίγουρα την ικανότητα να προσπερνά με το δικό της τρόπο, παιχνίδια σαν το συγκεκριμένο.

Ο Εθνοφρουρός από την άλλη και αυτή την χρονιά θα προσπαθήσει για το καλύτερο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο προκειμένου να γίνει ανταγωνιστικός, τουλάχιστον στο σημείο που θα απαιτηθεί.

Στο παιχνίδι της Κυριακής, με αντίπαλο μια ομάδα σαφώς καλύτερη του, θα πρέπει να προσπαθήσει για το καλύτερο και φυσικά για να μπουν βάσεις να έρθουν καλύτερες μέρες στο μέλλον, αφήνοντας πίσω ότι, μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Περιμένουμε τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο, ενός ανοικτού παιχνιδιού, όπου ελπίζουμε να παρακολουθήσουμε αρκετά τέρματα!

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Π.Σ. Πυλαριακός. 

          
Η επόμενη (2η) αγωνιστική
(17/10/2021)
1ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος

Ρεπό: Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

2ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Ρεπό: Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

3ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Διλινάτα - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Ρεπό: Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

4ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Σάμης

Ρεπό: Α.Ο. Ερύσσου

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου