Τρίτη, Μαΐου 10

2η αγωνιστική μπαράζ ανόδου..... Στη Μεσσηνία ο Παλληξουριακός με Πανθουριακό

Συνεχίζεται η «μάχη» των μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική και αύριο Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, ο εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου Παλληξουριακός, ταξιδεύει στη Μεσσηνία σε μια δύσκολη αποστολή, φιλοξενούμενος του Πανθουριακού στο Δημοτικό Στάδιο παραλίας στην Καλαμάτα.

Στο άλλο παιχνίδι του προγράμματος στον 5ο όμιλο στο Γύθειο, ο τοπικός Πανγυθεατικός, φιλοξενεί σε ένα σημαντικό, από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, τον ιστορικό Πανηλειακό.

Τέλος ο Α.Π.Σ. Πάτραι θα πάρει άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης μιας και το Τσιλιβί Ζακύνθου παραιτήθηκε από τη συγκεκριμένη διοργάνωση!!

Ενδιαφέρουσα η αγωνιστική, αφού θα έχουμε δυνατά παιχνίδια και πολύ κρίσιμα βαθμολογικά, με τις ομάδες να μην έχουν την "πολυτέλεια", αλλά και τα περιθώρια απώλειας βαθμών.

         

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής και οι διαιτητές: 

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη 11-5-2022  ώρα:15:30

Δημ. Στάδιο Παραλίας Καλαμάτας

Πανθουριακός - Παλληξουριακός

Παπαγεωργόπουλος

Ιωάννης

Γκουριώτης Κ.

Μαυροκορδόπουλος Ν.

(Αργολίδας)

2.

Τετάρτη  11-5-2022  ώρα:14:30

Δημοτικό Γυθείου

Πανγυθεατικός - Πανηλειακός

Κακριδής

Παναγιώτης

Σπηλιώτης Π.

Πετρής Γ.

(Κορίνθου)

         

Μπορεί ο πρωταθλητής και εκπρόσωπος του τοπικού ποδοσφαίρου Παλληξουριακός, στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική να μην πραγματοποίησε το ιδανικό ξεκίνημα, σίγουρα κάτι που θα μπορούσε, αφού ήταν καλύτερος του αντιπάλου του και είχε τις ευκαιρίες, ωστόσο με πολύ πίστη ότι όλα θα εξελιχθούν όπως πρέπει στη συνέχεια, θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα φιλοξενούμενος του νταμπλούχου Μεσσηνίας, πολύ δυνατού και από τα φαβορί για άνοδο Α.Σ. Πανθουριακού, για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σίγουρα δύσκολη η αποστολή των νταμπλούχων Κεφαλονιάς - Ιθάκης, όμως στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι, με στόχο να μη χάσουν άλλο έδαφος, να παραμείνουν στο κόλπο της ανόδου και να ρεφάρουν το άτυχο εντός έδρας "Χ" της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανγυθεατικό.

Οι γηπεδούχοι, κάνουν πρεμιέρα στη διοργάνωση, αφού την περασμένη, 1η αγωνιστική είχαν ρεπό και θέλουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση, κάνοντας το πρώτο βήμα για το στόχο της ανόδου.

Από την άλλη, η ομάδα της Κεφαλονιάς, παρά την ισοπαλία της πρεμιέρας, θα αγωνιστεί για τη νίκη προκειμένου να αλλάξει τα δεδομένα και να μπει πολύ γερά στην διεκδίκηση της ανόδου.

Τα προβλήματα για τον Τάκη Σακκελλαρόπουλο, προπονητή των γηπεδούχων, έχουν να κάνουν με τις απουσίες του Παν. Γεωγιόπουλου - Αγγ. Σαραντόπουλου. 

Αντίθετα ο Ηλίας Ζερβός του Παλληξουριακού, δεν αντιμετωπίζει κάποιο και έτσι θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει, σε αυτή τη δυνατή "μονομαχία" για το θετικό τελικό αποτέλεσμα.

Οι "ερυθρόλευκοι" της Παλλικής, θα αναχωρήσουν σήμερα Τρίτη απόγευμα και θα διανυκτερεύσουν στην Καλαμάτα.

Στο Δημοτικό Παραλίας, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, τους γηπεδούχους να στηρίζονται στην έδρα τους, την οποία θα επιδιώξουν να εκμεταλλευθούν και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν για το αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει "ζωντανούς" στη συνέχεια.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Ι. Παπαγεωργόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Γκουριώτη και Ν. Μαυροκορδόπουλο από την Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

         

Ποιος είναι ο αντίπαλος των «ερυθρόλευκων»: 

Ο Πανθουριακός είχε μία εντυπωσιακή σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Μεσσηνίας, αλλά και του Κυπέλλου και θέλει να κάνει την υπέρβαση, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, μέσα από τα μπαράζ.

Ο Πανθουριακός, σύμφωνα με πληροφορίες μας διαθέτει μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα και είναι ένα από τα φαβορί διεκδίκησης, ενός εκ των τριών «εισιτηρίων» στον 5ο όμιλο, τα οποία οδηγούν στη Γ’ Εθνική.

Προπονητής στην ομάδα από την Θουρία, η οποία βρίσκεται λίγο έξω από την Καλαμάτα περίπου 12 χιλιόμετρα και έχει περίπου 850 κατοίκους, είναι ο Τάκης Σακελλαρόπουλος με συνεργάτες του, τον Γιώργο Κατσούλη και Θεόδωρο Σακκά. 

         

Η βαθμολογία

Θέση

Ομάδα

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

Β

1.

Α.Ο. Πάτραι

1

1

0

0

3 - 0

3

2.

Α.Ο. Πανηλειακός

1

1

0

0

3 - 0

3

3.

Α.Ο. Παλληξουριακός

1

0

1

0

0 - 0

1

4.

Γ.Σ. Πανγυθεατικός

1

0

1

0

0 - 0

1

5.

Α.Ο. Πανθυρεατικός

1

0

0

1

0 - 3

0

6.

Α.Σ. Πανθουριακός     

0

0

0

0

0 - 0

0

7.

Α.Ο. Τσιλιβί

--

--

--

--

--

--

 *  Ο Α.Ο. Τσιλιβί πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα

         

Η επόμενη 3η αγωνιστική

(Τετάρτη 15-5-2022)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Πανηλειακός - Α.Ο. Παλληξουριακός

2.

Α.Ο. Πανθυρεατικός - Γ.Σ. Πανγυθεατικός

3.

Α.Σ. Πανθουριακός - Α.Π.Σ. Πάτραι

4.

Ρεπό: Α.Ο. Τσιλιβί (έχει αποχωρήσει)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου