Τετάρτη, Μαΐου 18

Εντυπωσίασε ο Γερ. Μαρτσέλος του Ν.Ο.Α. στο Acropolis Swim Open 2022 στην Αθήνα

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ο Ναυτικός  Όμιλος Αργοστολίου σας ενημερώνει ότι στις 13-15 Μαΐου 2022 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο πραγματοποιήθηκε το Acropolis Swim Open 2022.

Μια διοργάνωση με την elite των Ελλήνων κολυμβητών, αλλά και ξένων κολυμβητών με πολλές διακρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν πάρα πολύ δυνατό με συμμετοχές σε όλα τα στυλ κολύμβησης.  

Μια υπέροχη διοργάνωση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αυτές που γίνονται στο εξωτερικό, επιτέλους διοργανώθηκε στην Ελλάδα με άριστα αποτελέσματα.

Σε αυτή τη διοργάνωση είχε την ευκαιρία ο αθλητής Γεράσιμος Μαρτσέλος, ο οποίος κατάφερε να κολυμπήσει με όλα τα μεγαθήρια ξένων και Ελλήνων κολυμβητών και να δείξει την άριστη αγωνιστική του κατάσταση. 

Αξιοσημείωτες οι επιδόσεις του Γεράσιμου Μαρτσέλου ο οποίος κατάφερε να τερματίσει στην κατηγορία του 4ος στα 50 μ. ελεύθερο με χρόνο 24.59 και 6ος στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 54.61.

Αυτές οι εμπειρίες πιστεύουμε ότι έδωσαν στον αθλητή  ειδικά αυτή την περίοδο ένα τόνο ανανέωσης και αισιοδοξίας για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

Συγχαίρουμε τον αθλητή για την παρουσία του, επίσης συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους γονείς του που μας εμπιστεύονται τους στο πρόσωπό μας.

Τέλος ευχαριστούμε την προπονήτρια και σύνοδο του κ.  Αλεξία Μωραΐτου.

ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου