Πέμπτη, Μαΐου 12

Επιτυχίες στους Προκριματικούς Αγώνες Νεανίδων Ρυθμικής Γυμναστικής ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων

Επιτυχίες στους Προκριματικούς Αγώνες Νεανίδων Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξήχθησαν 6-8/5/2022 στο Λαύριο για τον ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ. Διπλή πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις αθλήτριες Χριστίνα Κατσαμπίρη και Μαριλένα Τριάντου.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε η Χριστίνα Κατσαμπίρη στις κορίνες που πήρε 23.750β, βαθμολογία που ήταν η 3η υψηλότερη στο συγκεκριμένο όργανο στον αγώνα ανάμεσα σε 184 αθλήτριες.

Κατάταξη των αθλητριών στο σύνθετο ατομικό στα 4 όργανα στις 184 αθλήτριες:

Χριστίνα Κατσαμπίρη 13η

Μαριλένα Τριάντου 25η

Θεοφανία Τάψα 34η

Για την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικού προσμετρούνται οι 3 υψηλότερες βαθμολογίες κάθε αθλήτριας. Βάσει λοιπόν των ανωτέρω η Χριστίνα Κατσαμπίρη προκρίνεται ως 9η στο Πανελλήνιο και η Μαριλένα Τριάντου ως 22η.

Επιπλέονη αθλήτρια Θεοφανία Τάψα προκρίθηκε στην Τελική Φάση Ατομικού Νεανίδων από 25η-80η θέση του Προκριματικού Αγώνα.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας για τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και κυρίως για τη δουλειά που κάνουν όλο αυτό το διάστημα, στην προπονήτρια τους Μποζένα Μπαρτκόβσκα για την αφοσίωση, την επιμονή και την προσήλωσή της στο έργο της και τις ατελείωτες ώρες μέσα στο γήπεδο,στη δασκάλα μπαλέτου κα Κωνσταντινίδου που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει βοηθήσει τα μέγιστα τα κορίτσια και στους γονείς για τη στήριξη.

Μπράβο σε όλους.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου