Σάββατο, Μαΐου 14

Νέα δύσκολη έξοδος για τον Παλληξουριακό στον Πύργο με αντίπαλο τον ιστορικό Πανηλειακό

Συνεχίζεται με την 3η αγωνιστική η «μάχη» των μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική και αύριο Κυριακή 15 Μαΐου 2022, ο εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου Α.Ο. Παλληξουριακός, σε μια νέα συνεχόμενη δύσκολη αποστολή ταξιδεύει στον Πύργο, φιλοξενούμενος του ιστορικού Πανηλειακού στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, γνωστό και ως "Μαρακανά".

Στα άλλα δύο παιχνίδια του προγράμματος στον 5ο όμιλο, στο Άστρος ο τοπικός Πανθυρεατικός φιλοξενεί τον Πανγυθεατικό σε ένα καθοριστικό για την πορεία των δύο ομάδων παιχνίδι.

Στο τρίτο και πιο ενδιαφέρον που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Καλαμάτα, ο Πανθουριακός θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη, απέναντι στον δυνατό πρωτοπόρο του ομίλου και αήττητο Α.Π.Σ. Πάτραι, ώστε να ανασάνει βαθμολογικά και να μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του ενός από τα τρία εισιτήρια ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα λοιπόν η αγωνιστική με πολύ δυνατά και καθοριστικά παιχνίδια, με κάποιες από τις ομάδες να παίζουν πολλά για το μέλλον τους.

         

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής και οι διαιτητές: 

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 15-5-2022  ώρα:16:00

Δημοτικό Στάδιο Πύργου

Πανηλειακός - Παλληξουριακός

Κεφίλης

Αθανάσιος

Κλεπετσάνης Α.

Πιέτρης Γ.

(Κορίνθου)

2.

Κυριακή 15-5-2022  ώρα:16:00

Δημοτικό Άστρους

Πανθυρεατικός - Πανγυθεατικός

Καλογερόπουλος

Ιωάννης

Βαμβακάς Μ.

Τζανής Σ.

(Αθήνας)

3.

Κυριακή  15-5-2022  ώρα:14:30

Δημοτ. Στάδιο Παραλίας Καλαμάτας

Πανθουριακός - Α.Π.Σ. Πάτραι

Τριανταφύλλου

Ραφαήλ

Δημητρόπουλος Π.

Γκουριώτης Κ.

(Αργολίδας)

         

Νέα δύσκολη αποστολή και αυτή την αγωνιστική, την 3η των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική στον 5ο όμιλο, για τον νταμπλούχο Κεφαλονιάς Παλληξουριακό, ο οποίος καλείται να δείξει και αυτή την φορά το καλό του πρόσωπο, απέναντι στον ιστορικό Πανηλειακό στο Δημοτικό Πύργου, την Κυριακή στις 4 το απόγευμα και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς, όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και τις δύο ισοπαλίες που έφερε, έδειξε πολύ σοβαρή και έτοιμη να παλέψει και να πετύχει το μεγάλο στόχο της ανόδου.

Έτσι και στον Πύργο θα προσπαθήσει για το καλύτερο και να κοιτάξει τον αντίπαλο της στα μάτια, παίρνοντας στο τέλος τους βαθμούς, που θα την κάνουν φαβορί για τη συνέχεια.

Σίγουρα, πολύ δύσκολη η αποστολή των ποδοσφαιριστών του Ηλία Ζερβού, αφού απέναντι τους θα έχουν έναν πολύ δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο, φαβορί για το ένα από τα τρία εισιτήρια και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι εκείνη του "Μαρακανά", στην οποία οι γηπεδούχοι στηρίζονται πάρα πολύ. Όμως η καλή ψυχολογία, αλλά και οι προϋποθέσεις από την "ερυθρόλευκη" ομάδα της Κεφαλονιάς υπάρχουν.

Προβλήματα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα στις δύο ομάδες και τόσο ο Α. Τρυφωνόπουλος, προπονητής του Πανηλειακού, όσο και ο Ηλίας Ζερβός του Παλληξουριακού, θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Να αναφέρουμε ότι και οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες στη διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα σημαντικό ισόπαλο, χωρίς σκορ αποτέλεσμα στο Γύθειο απέναντι στον Πανγυθεατικό, ενώ στην πρεμιέρα πήραν το τρίποντο, χωρίς να "ιδρώσουν" από τον Α.Ο. Τσιλιβί, ενώ οι φιλοξενούμενοι από δύο ισοπαλίες 0-0 στην πρεμιέρα με τον Πανγυθεατικό στο Ληξούρι και μια σπουδαία, επίσης ισοπαλία στην Καλαμάτα, με αντίπαλο τον Πανθουριακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" της Παλλικής, θα αναχωρήσουν την Κυριακή το πρωί, σε ένα αυθημερόν ταξίδι  για τον Πύργο, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών.

Το Δημοτικό Πύργου, είναι μια δύσκολη έδρα, με τον αντίπαλο της Κεφαλονίτικης ομάδας, τον  Α.Ο. Πανηλειακό, να ψάχνει την πρώτη του, εντός αγωνιστικού χώρου νίκη, η οποία αν επιτευχθεί, θα τον χρήσει εν πολλοίς φαβορί για την άνοδο.

Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, με γηπεδούχους - φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη για να κάνουν το μεγαλύτερο βήμα της ανόδου. Ένα βήμα που μπορεί να τους στείλει στη Γ' Εθνική. 

Διαιτητής θα είναι ο κ. Αθ. Κεφίλης με βοηθούς τους κ.κ. Α. Κλεπετσάνη και Γ. Πιέτρη από την Ε.Π.Σ. Κορίνθου.

         

Η βαθμολογία

Θέση

Ομάδα

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

Β

1.

Α.Ο. Πάτραι

2

2

0

0

6 - 0

6

2.

Α.Ο. Πανηλειακός

2

1

1

0

3 - 0

4

3.

Α.Ο. Παλληξουριακός

2

0

2

0

1 - 1

2

4.

Γ.Σ. Πανγυθεατικός

2

0

2

0

0 - 0

2

5.

Α.Σ. Πανθουριακός     

1

0

1

0

1 - 1

1

6.

Α.Ο. Πανθυρεατικός

1

0

0

1

0 - 3

0

7.

Α.Ο. Τσιλιβί

--

--

--

--

--

--

 *  Ο Α.Ο. Τσιλιβί πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα

         

Η επόμενη 4η αγωνιστική
(Κυριακή 22-5-2022)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Π.Σ. Πάτραι - Γ.Σ. Πανγυθεατικός

2.

Α.Ο. Τσιλιβί - Α.Σ. Πανθουριακός (0-3 α.α.)

3.

Α.Ο. Πανηλειακός - Α.Ο. Πανθυρεατικός

4.

Ρεπό: Α.Ο. Παλληξουριακός

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου