Παρασκευή, Μαΐου 27

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Διλινάτων (Μεγάλο φωτορεπορτάζ)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Διλινάτων και πλέον απομένουν, οι διάφορες τελικές εργασίες του περιβάλλοντα χώρου, της περίφραξης και των αποδυτηρίων, ώστε να παραδοθεί στην κοινότητα, στην ομάδα του χωριού και στη νεολαία της, προκειμένου πλέον να αθληθούν σε ιδανικές και ανθρώπινες συνθήκες.

Στις αρχές της εβδομάδας μπήκαν οι εστίες, τα σημαιάκια του κόρνερ, οι πάγκοι των αναπληρωματικών και του παρατηρητή, στρώθηκε στην τελική του μορφή ο συνθετικός τάπητας και πραγματικά περπατώντας το παρατηρήσαμε ότι είναι ένα «χαλί».

Ένας αγωνιστικός χώρος τελευταίας γενιάς, που σε προκαλεί να παίξεις ποδόσφαιρο αξιώσεων ή τέλος πάντων να αθληθείς, χωρίς προβλήματα.

Άλλωστε το περιβάλλον της περιοχής με τα καταπράσινα δέντρα, δένει τόσο πολύ που πραγματικά σου δίνει αυτή τη δυνατότητα!

Άλλη μία φορά να συγχαρούμε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο αθλητικό έργο στο χωριό, νυν και πρώην!

Το όραμα του αείμνηστου Κώστα Βαρτελάτου είναι πλέον ζωντανό, γίνεται πραγματικότητα η νέα έδρα του Α.Ο.Δ. και σίγουρα θα χαίρεται από εκεί ψηλά που βρίσκεται.


























































Οι παρακάτω εκπληκτικές φωτογραφίες τραβηγμένες με drone, είναι του φίλου Γ. Παπαϊωάννου ο οποίος ευγενώς μας παρεχώρησε και τον ευχαριστούμε για αυτό.




















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου