Δευτέρα, Μαΐου 16

«Πρασίνισε» το γήπεδο Διλινάτων… Σιγά – σιγά ολοκληρώνονται οι εργασίες (Εικόνες)

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα, αλλά και των υπόλοιπων εργασιών ανακαίνισης, του Δημοτικού γηπέδου Διλινάτων.

Να θυμίσουμε ότι το έργο έχει ενταχθεί στο ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης Δήμων "Φιλόδημος ΙΙ", από το οποίο και χρηματοδοτείται με το ποσό των 340.00, 00 €.

Ήδη έχει στρωθεί ο χλοοτάπητας, ο οποίος είναι τελευταίας γενιάς, ετοιμάζονται οι βάσεις για την τοποθέτηση των εστιών και αναμένεται άμεσα να πέσουν η άμμος και το καουτσούκ.

Τα συνεργεία δουλεύουν ασταμάτητα και δεν θα είναι μακριά η ημέρα που το στολίδι των Διλινάτων θα παραδοθεί για χρήση στις νεολαία και στην ομάδα του χωριού, τον Α.Ο. Διλινάτων, παίρνοντας σάρκα και οστά ένα όνειρο αρκετών ανθρώπων του αθλητισμού, και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου στην περιοχή, πρώην και νυν.

Θα είναι μια στιγμή που ο ηγέτης αυτής της ομάδας, ο αείμνηστος Κώστας Βαρτελάτος, θα χαμογελάει από εκεί ψηλά που βρίσκεται και θα νοιώθει ευχαριστημένος και δικαιωμένος γιατί προσπάθησε πολύ για αυτό το γήπεδο και το όνειρο του ήταν να δει την ομάδα, που υπηρέτησε πιστά πάρα πολλά χρόνια, να αγωνίζεται σε αυτό.

Συγχαρητήρια σε όσους από την αρχή στήριξαν την προσπάθεια της κατασκευής του γηπέδου στο «μεγάλο χωριό»!

Με την ευκαιρία, θα συμφωνήσω απόλυτα με κάποιους φίλους ότι η ονομασία του νέου γηπέδου Διλινάτων θα πρέπει να φέρει το όνομα «Κώστας Βαρτελάτος».

Παρακάτω σημερινές φώτο από το γήπεδο Διλινάτων





















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου