Σάββατο, Μαΐου 7

Ο ΚΟΑ συγχαίρει τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης.

Συνολικά τέσσερις αθλητές του ομίλου έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης που διεξήχθη στην Αθήνα την εβδομάδα που μας πέρασε.

Αναλυτικότερα στην κατηγορία αγόρια U 14 συμμετείχε ο Ιωάννης Τόλης ο οποίος μέσα από προκριματικό ταμπλό 256 αθλητών έφτασε ένα βήμα πριν την είσοδο του στο κυρίως ταμπλό. Ύστερα από ένα bye και δύο νικηφόρους αγώνες έχασε στις λεπτομέρειες στον τρίτο και τελευταίο προκριματικό.

Στην κατηγορία αγόρια U10 σημαντική επιτυχία πραγματοποίησε ο νεαρός αθλητής Μάσιμος Αλυσανδράτος ο οποίος στην παρθενική του συμμετοχή κατάφερε, με δύο νίκες, να περάσει από τους προκριματικούς και να συμμετάσχει στο κυρίως ταμπλό με τους 64 καλύτερους αθλητές. Εκεί ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια, ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα στη διαδικασία του tie break.

Στην ίδια κατηγορία έλαβαν μέρος και οι Γεώργιος Τόλης και Ευάγγελος Αλυσανδράτος. Οι νεαροί αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στα προκριματικά όπου πέτυχαν από μία νίκη.

Ο ΚΟΑ  συγχαίρει τους αθλητές, τους γονείς και τους προπονητές για την εξαιρετική εκπροσώπηση του Ομίλου στη διοργάνωση.

Επίσης εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριες Μπόβολου Αγγελική και Αναλυτή Αναστασία στην παρθενική τους συμμετοχή στο ενωσιακό πρωτάθλημα αντισφαίρισης που θα διεξαχθεί στην Πάτρα.

Πρόεδρος                                          Γραμματέας


Βινιέρης Γ.                                         Ανδρεόλα Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου