Παρασκευή, Μαΐου 13

Σ.Τ. Διοργανωτών "Βεργώτειων 2022".... Μιλτ. Τεντόγλου..... Υπόσχομαι ρεκόρ αγώνων

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος», η συνέντευξη τύπου της οργανωτικής επιτροπής, στο πλαίσιο των Διεθνών αγώνων Στίβου «Βεργώτεια 2022».

Παρόντες στο πάνελ των διοργανωτών, η περιφερειάρχης Ι.Ν. κ. Ρόδη Κράτσα, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Τραυλός, ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου, υπεύθυνος πολιτισμού - αθλητισμού κ. Γ. Τσιλιμιδός, ο κ. Ν. Μεταξάς από την συνδιοργανώτρια Γ.Ε. Κεφαλονιάς και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων, ο πρόεδρος του ιδρύματος «Γ. & Μ. Βεργωτή», ο προπονητής Γ. Πομάνσκι, ο Ρουμάνος Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004 Μ. Οπρέα, ο Ολυμπιονίκης του μήκους στο Τόκυο Μίλτος Τεντόγλου, η Μαρία Βούκοβιτς από το Μαυροβούνιο και ο Τίχομιρ Ιβάνωφ από τη Ρουμανία αθλητές του ύψους.

Συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος του Ionian Tv κ. Διονύσης Μπινιώρης.

Ο λόγος δόθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους που τόνισαν πόσο σημαντική είναι πλέον η διοργάνωση των «Βεργώτειων», καλωσόρισαν τους αθλητές και  τους ευχήθηκαν επιτυχία στον αυριανό αγώνα, υποσχόμενοι κάθε δυνατή βοήθεια στο μέλλον.

Τέλος, το λόγο πήραν οι αθλητές οι οποίοι δήλωσαν ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, ώστε οι αγώνες να ολοκληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο και επιτυχημένα, ενώ ο Μίλτος υποσχέθηκε ρεκόρ αγώνων αύριο.

Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στην οικογένεια Μεταξά, που έχουν καταθέσει την ψυχή τους για την επιτυχία αυτών των αγώνων.

Όλοι αύριο στο γήπεδο να στηρίξουμε τις προσπάθειες των αθλητών που συμμετέχουν, αλλά και τους ίδιους τους αγώνες.

Καλή επιτυχία!

Η Σ.Τ. μέσα από το Ionian Channel

Παρακάτω φώτο από τη σημερινή Σ.Τ.




























































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου