Παρασκευή, Μαΐου 27

30/9 έως 2/10 στο Αργοστόλι τo Παγκόσμιο Ανοικτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμέΑ

Στο Αργοστόλι τo Παγκόσμιο Ανοικτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμέΑ
To Παγκόσμιο Ανοικτό Πρωτάθλημα (Open) Επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμέΑ θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στην χώρα μας και το Αργοστόλι θα είναι η πόλη που θα έχει την τιμή να το φιλοξενήσει!

Είναι η πρώτη σημαντική διοργάνωση για το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμέΑ μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Δήμος Αργοστολίου έχει εδώ και καιρό «αγκαλιάσει» αυτή την προσπάθεια και σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, υποδέχθηκε στο δημαρχείο τρεις από τους βασικούς συντελεστές αυτής της σημαντικής διοργάνωσης.

Το παρών έδωσαν ο Κώστας Σιάχος, Μέλος Εθνικής και Παραολυμπιακής Ομοσπονδίας ΑμέΑ και έφορος Εθνικών Ομάδων, ο Σλοβάκος Τόμας Βάργκα, εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTF), o οποίος έκανε και τον έλεγχο στις εγκαταστάσεις που θα διεξαχθούν οι αγώνες, που είναι το Κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» του Αργοστολίου και συμφώνησε στο να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την υλοποίηση αυτής της σημαντικής διοργάνωσης, καθώς και ο προπονητής του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Χρόνης Πολίτσης.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και θέρμη την αντιπροσωπεία, ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας της διοργάνωσης και τους παρέδωσε αναμνηστικά δώρα.  

Η σημαντική αυτή διοργάνωση θα λάβει χώρα από 30 Σεπτεμβρίου έως και 2 Οκτωβρίου 2022 στο Αργοστόλι και αναμένεται να προσελκύσει περίπου 140 αθλητές, που με τους συνοδούς τους αναμένεται να ξεπεράσουν τα 250 άτομα.
                                    Aπό το  Γραφείο Δημάρχου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου