Δευτέρα, Μαΐου 30

Στ. Τραυλός: Συγχαρητήρια στον Ποσειδώνα Ληξουρίου

                                                               Αργοστόλι, 30.05.2022          

                                                                     Αρ. Δελτίου: 48

Με ιδιαίτερη χαρά βρέθηκα χθες το πρωί στην  Κολυμβητική Συνάντηση με τίτλο «ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟ FINESWIMMING OPEN WATER FESTIVAL»  που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος  Ποσειδώνας Ληξουρίου, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, της ΠΕΔΙΝ, της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και του Δήμου Ληξουρίου στην θαλάσσια περιοχή Φύκια στο Ληξούρι.

Όλοι μας απολαύσαμε τους αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης των Σωματείων που συμμετείχαν, θαυμάζοντας τους νεαρούς πρωταγωνιστές  για την τεχνική τους κατάρτιση καθώς και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους,  χαρίζοντάς τους το πιο θερμό μας χειροκρότημα.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ξεχώρισαν οι αθλητές υψηλού επιπέδου  Χρήστος Καλαιτζόπουλος και Αθανασία Καρατσηβη, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο και στους οποίους είχα την τιμή να απονείμω ο ίδιος τα μετάλλιά τους.  

Ένα πολύ μεγάλο Μπράβο σε όλο το ΔΣ του Ποσειδώνα Ληξουρίου και στον προπονητή Ανδρέα Μύριλλο για την συστηματική προσπάθεια που καταβάλλουν αναδεικνύοντας τους τοπικούς κολυμβητικούς αγώνες μέσω της μεθοδικής δουλειάς τους, επιτυγχάνοντας επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Συγχαρητήρια στους αθλητές, τους γονείς και τους προπονητές των ομάδων για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους με την ευχή να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και σε άλλες μεγαλύτερες επιτυχίες!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ. Π. ΤΡΑΥΛΟΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου