Σάββατο, Μαΐου 28

Κομβικό παιχνίδι για τον Παλληξουριακό την Κυριακή το μεσημέρι στο Άστρος με αντίπαλο τον Πανθυρεατικό

Με την προτελευταία και συγκεκριμένα την 6η αγωνιστική, συνεχίζεται η «μάχη» των μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική, αύριο Κυριακή 29 Μαΐου 2022. 

Ο εκπρόσωπος του τοπικού ποδοσφαίρου Α.Ο. Παλληξουριακός, δίνει ένα πολύ σημαντικό ή καλύτερα κομβικό παιχνίδι στο Άστρος Κινουρίας, ώστε να παραμείνει στην διεκδίκηση ενός εκ των τριών εισιτηρίων για άνοδο, φιλοξενούμενος του αδιάφορου βαθμολογικά Πανθυρεατικού, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Στο άλλο, επίσης πολύ ενδιαφέρον βαθμολογικά παιχνίδι του προγράμματος του 5ου ομίλου, στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας της Καλαμάτας, ο Πανθουριακός αντιμετωπίζει τον Πανηλειακό και θέλει μόνο τη νίκη που θα τον χρήσει φαβορί για την άνοδο.

Όμως και οι Πυργιώτες θέλουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, ώστε να κερδίσουν και μαθηματικά την άνοδο του, μιας και στο φινάλε έχουν ρεπό και υπάρχουν και τα ακραία σενάρια!

Ο Α.Ο. Τσιλιβί, πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, όπως είναι γνωστό αποχώρησε από το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα ο Πανγυθεατικός να παίρνει χωρίς να "ιδρώσει" τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Α.Π.Σ. Πάτραι θα κάνει το ρεπό του.

Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα λοιπόν η αγωνιστική, με πολύ δυνατά και καθοριστικά παιχνίδια, με κάποιες από τις ομάδες, μέσα σε αυτές είναι και ο Παλληξουριακός, να παίζουν το τελευταίο τους "χαρτί" για άνοδο.

         

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής και οι διαιτητές: 

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 29-5-2022  ώρα:13:00

Δημοτικό Άστρους Κυνουρίας

Πανθυρεατικός - Παλληξουριακός

Μαράνος

θεόδωρος

Τζάνης Σ.

Ρούσσος Π.

(Αθήνας)

2.

Κυριακή 29-5-2022  ώρα:17:00

Δημ. Στάδιο Παραλίας Καλαμάτας

Πανθουριακός - Πανηλειακός

Παπαγεωργόπουλος

Ιωάννης

Λυκομήτρος Ε.

Γκουριώτης Κ.

(Αργολίδας)

         

Μετά από δύο αγωνιστικές εκτός αγώνων, λόγω ρεπό και Τσιλιβί, ο εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, Α.Ο. Παλληξουριακός επιστρέφει στην δράση και δίνει ένα πολύ κομβικό για την πορεία του παιχνίδι στο Άστρος Κυνουρίας, για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική στον 5ο όμιλο, απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά, ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Πανθυρεατικό.

Ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για την ομάδα του Ηλία Ζερβού, που δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι παίζει τα "ρέστα" της, μια στροφή πριν την ολοκλήρωση του μίνι αυτού ειδικού πρωταθλήματος.

Αν οι "ερυθρόλευκοι "αποδράσουν" από την Αρκαδία με το τρίποντο της νίκης, πράγμα που είναι μέσα στις δυνατότητες τους, τότε θα συνεχίσουν να έχουν ελπίδες για άνοδο, ιδιαίτερα αν στην Καλαμάτα και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ Πανθουριακού - Πανηλειακού "βολεύει" το σκορ, τότε θα είναι πολύ περισσότερες και όλα θα παιχτούν στο φινάλε στην έδρα τους, με αντίπαλο τον εκ των πρωτοπόρων Α.Π.Σ. Πάτραι!

Προβλήματα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα στις δύο ομάδες και τόσο ο Άρης Σαβούρδος, προπονητής του Πανθυρεατικού, όσο και ο Ηλίας Ζερβός του Παλληξουριακού, θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Τους φιλοξενούμενους επαναλαμβάνουμε, να "καίγονται" για τους τρεις βαθμούς της νίκης, απέναντι σε μια ομάδα αδιάφορη μεν βαθμολογικά, όμως αγωνιστικά θα παλέψει για το πρώτο της τρίποντο, στην τελευταία της αγωνιστική παρουσία σε αυτό το ειδικό πρωτάθλημα, μιας και στο φινάλε θα πάρει τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα, από τον Α.Ο. Τσιλιβί.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από εντός έδρας ήττα την περασμένη Τετάρτη με αντίπαλο τον Πανθουριακό και σκορ 1-3, ενώ οι φιλοξενούμενοι από νίκη στα "χαρτιά" με αντίπαλο τον Α.Ο. Τσιλιβί, που όπως είναι γνωστό δεν συμμετέχει στη διοργάνωση.

Οι "ερυθρόλευκοι" της Παλλικής, θα αναχωρήσουν σήμερα Σάββατο μεσημέρι από Πόρο και θα διανυκτερεύσουν στη Νέα Κίο.
Να ευχηθούμε στον εκπρόσωπο της Κεφαλονιάς καλή επιτυχία και νίκη!

Διαιτητής θα είναι ο κ. Θ. Μαράνος με βοηθούς τους κ.κ. Σ. Τζάνη και  Π. Ρούσσο από την Ε.Π.Σ. Αθήνας.

         

Η βαθμολογία

Θέση

Ομάδα

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

Β

1.

Α.Ο. Πάτραι

5

3

2

0

9 - 2

11

2.

Α.Ο. Πανηλειακός

5

3

2

0

6 - 1

11

3.

Α.Σ. Πανθουριακός     

4

2

2

0

8 - 3

08

4.

Γ.Σ. Πανγυθεατικός

5

1

3

1

4 - 2

06

5.

Α.Ο. Παλληξουριακός

4

1

2

1

4 - 2

05

6.

Α.Ο. Πανθυρεατικός

5

1

1

3

5 - 8

04

7.

Α.Ο. Τσιλιβί

--

--

--

--

--

--

*  Έχουν υπολογιστεί  σε όλες  τις ομάδες οι 3 βαθμοί από τον αγώνα με τον Α.Ο. Τσιλιβί 
*  Ο Α.Ο. Τσιλιβί πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα

         

Η επόμενη 7η τελευταία αγωνιστική
(Κυριακή 5-6-2022)

α/α

Αγώνας

1.

Γ.Σ. Πανγυθεατικός - Α.Σ. Πανθουριακός

2.

Α.Ο. Τσιλιβί - ΑΟ Πανθυρεατικός (0-3 α.α.)

3.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Π.Σ. Πάτραι

4.

Ρεπό: Α.Ο. Πανηλειακός

         

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου