Τρίτη, Μαΐου 24

«Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου Ατόμων με Αναπηρία 2022»

Με τη συμμετοχή 15 αθλητών και αθλητριών από έξι αθλητικά Σωματεία διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου στις 20- 22 Μαΐου 2022 στις Θίνες Βαρθολομιού του Δήμου Πηνειού, που συνδιοργανώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και το Ν.Π. Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου. 

Οι αθλητές του Συλλόγου μας Γεράσιμος Λιγνός και ο οδηγός του Γρηγόρης Σουβατζόγλου πέτυχαν μια εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου στην κατηγορία PTVI.

Τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την κλήση των αθλητών μας Γεράσιμο Λιγνό και Γρηγόρη Σουβατζόγλου στην Εθνική Ομάδα Παρατριάθλου καθώς επίσης και τη συμμετοχή τους στο EUROPE TRIATHLON CHAMPIONHIP OLSZTYN 2022 που θα διεξαχθεί στην Πολωνία στο διάστημα 24-29 Μαΐου 2022. 

Επίσης, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν τον προπονητή των αθλητών κο. Σπυριδαντωνάκη Νικόλαο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου αλλά και την άψογη προετοιμασία των αθλητών εν όψει και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παρατριάθλου στην Πολωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Η Γεν. Γραμματέας

Σκιαδόπουλος Γιάννης

Παγανοπούλου Ιουλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου