Πέμπτη, Μαΐου 12

Ο Μιχ. Βασιλάτος εκλέχθηκε στο νέο Δ.Σ. της ΕΣΚΑΗ

 

Ο Παναγιώτης Λυκούδης με 28 ψήφους εξελέγη νέος πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας Ηλείας (ΕΣΚΑ-Η) έναντι 17 του Παναγιώτη Κοτρωνόπουλου στις εκλογές που έγιναν στην αίθουσα Τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Όλα κύλησαν ομαλά, καθώς πριν βρεθούν οι εκπρόσωποι των σωματείων στην κάλπη προκειμένου να ψηφίσουν το νέο πρόεδρο και τα Δ.Σ., έγινε ο διοικητικός απολογισμός ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα.

Στο πλευρό του νέου προέδρου θα βρίσκονται ακόμη οι Σωτήρης Κλήρης (25 ψήφοι), Γιώργος Κολοκυθάς (23), Άλκης Κωστόπουλος (22), Θόδωρος Τσίπας (21), Δημήτρης Τρασάνης (21), Ανδρέας Γκινάλας (21), Νίκος Φραγκιάς (20).

Ακόμη με 17 ψήφους ισοψήφησαν οι Μιχάλης Βασιλάτος (πρόεδρος του Α.Σ. Κεφαλληνιακού), Φίλιππας Οικονόμου και Σαμψών Χαριτωνίδης, όπου ύστερα από κλήρωση που διενεργήθηκε βγήκε το όνομα του πρώτου προαναφερόμενου για το νέο Δ.Σ. της Ένωσης.

Πλέον στο νέο Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η ο Π. Λυκούδης έχει την συντριπτική πλειοψηφία με 9-2 καθώς από την "ομάδα" του Αλέκου Κοτρωνόπουλου εκλέχτηκαν μόνο ο ίδιος και ο Δημ. Τρασάνης.

Εμείς να συγχαρούμε τον Μιχάλη (είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται Κεφαλονίτης στο Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Α.Η.) και να του ευχηθούμε Καλή και εποικοδομητική θητεία.

Εικόνες

Πηγή:matchnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου