Δευτέρα, Μαΐου 30

Πρωταθλητής με το Ρούπελ Σερρών ο Κων. Γιαννάτος.... Ανέβηκε στην Γ' Εθνική

Πρωταθλητής της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αναδείχθηκε για την φετινή περίοδο, κερδίζοντας παράλληλα την άνοδο του στην Γ’ Εθνική, το Ρούπελ Σερρών.

Η ομάδα του Ρούπελ επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος που αναφερόμαστε σε αυτή την ομάδα είναι η καταλυτική παρουσία ενός δικού μας παιδιού, του Κωνσταντίνου Γιαννάτου, γιός τους Γιώργου και της Ντόρις Γιαννάτου.

Ο Κωνσταντίνος έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κεφαλονιά με την φανέλα του Α.Σ. Κεφαλονιά.

Στις Σέρρες, παράλληλα με τις σπουδές του, αφού είναι φοιτητής εκεί, αγωνίζεται στην τοπική ομάδα, προσφέροντας στο άθλημα που αγαπάει.

Φέτος ήταν ένα από τα κορυφαία γρανάζια της ομάδας του Ν. Κήρυκου και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Κωνσταντίνος, ένα καταπληκτικό παιδί, αγαπήθηκε πολύ στην ομάδα του Ρούπελ για το ήθος και την Μπασκετική του αξία, αφού με την συμπεριφορά του, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, έχει κερδίσει τους πάντες!

Εμείς, να συγχαρούμε τον Κωνσταντίνο και να του ευχηθούμε υγεία για μελλοντικές επιτυχίες στον αθλητισμό και γενικότερα στη ζωή του!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου