Πέμπτη, Μαΐου 11

"Γλυκειά" ήττα 0-1 στο τοπικό για τον Οδυσσέα.... Πρωταθλητής Β' κατηγορίας 2022-2023 (Εικόνες)

Σήμερα το απόγευμα, σε παιχνίδι της 5ης εμβόλιμης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας, στο Δημοτικό Σταυρού που φιλοξένησε πάρα πολύ κόσμο και στο τοπικό της Ιθάκης, ο Οδυσσέας παρότι θα δεχθεί την πρώτη του ήττα στη σειρά με σκορ 0-1 στις καθυστερήσεις από την Πρόοδο, θα αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλητής Β' κατηγορίας για την περίοδο 2022-2023.

Μια "γλυκιά" ήττα που στο τέλος θα φέρει ξέφρενα πανηγύρια, αφού η "κιτρινόμαυρη" ομάδα της Βόρειας Ιθάκης θα σηκώσει τη φετινή κούπα.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, στο Σταυρό έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, μέτριο ποιοτικά, πραγματικό ντέρμπι και προπάντων κυρίως κέντρου, αφού εκεί είχαμε άλλωστε τις περισσότερες "μάχες".

Θα το λέγαμε ισορροπημένο και με ελάχιστες φάσεις, αφού σε αυτό συνέβαλαν οι πολλές διακοπές, με αποτέλεσμα να λείψει και ο ρυθμός.

Στο τέλος, οι τυπικά φιλοξενούμενοι πιο τυχεροί θα πάρουν την πρώτη και ίσως κομβική νίκη τους στη σειρά.

Μια νίκη που τους φέρνει κοντά στην επάνοδο τους στην Α' κατηγορία, μιας και τους αρκεί μία ισοπαλία στο φινάλε στο ίδιο γήπεδο, με αντίπαλο τον πάντα επικίνδυνο Α.Ο.Κ.Ι..

Να αναφέρουμε ότι, η ομάδα του Κ. Πίππου από το 75' θα μείνει με "δέκα", αφού θα δει 2η κίτρινη (κόκκινη) κάρτα ο Στ. Βλησμάς.

Επίσης, στο 80' ο Οδυσσέας θα σταθεί άτυχος, αφού σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Cela, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Γ. Τσιντήλα.

Συμπερασματικά η λήξη του αγώνα και το αποτέλεσμα θα φέρει χαμόγελα και στις δύο ομάδες. Στους μεν γηπεδούχους, γιατί αυτό το 0-1 τους χρήζει πρωταθλητές, ενώ τους γηπεδούχους τους κάνει φαβορί για το δεύτερο "εισιτήριο" ανόδου.

Ο Οδυσσέας σε αυτή τη σειρά είχε διάρκεια, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δίκαια έκανε δική του την "κούπα"!

Την τελευταία αγωνιστική οι πρωταθλητές έχουν ρεπό.

Το γκολ

Το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι θα έρθει στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα στο 90+5' και θα το πετύχει ο Δημ. Αρταβάνης με ψύχραιμο πλασέ, μέσα από την περιοχή και αφού απέφυγε δύο αμυντικούς των γηπεδούχων θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πανταζόπουλου για το 0-1 μέσα σε πανηγύρια και ενώ είχε προηγηθεί ωραίος ομαδικός συνδυασμός!!

Με τη λήξη του αγώνα στήθηκε ένα μεγάλο πανηγύρι στον αγωνιστικό χώρο από τους γηπεδούχους.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν στην αγωνία και στο φινάλε δεν πρέπει να χάσουν από τον Α.Ο.Κ.Ι. στο ίδιο γήπεδο, αν θέλουν να είναι η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τον Οδυσσέα στην Α' κατηγορία τη νέα περίοδο.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Ματιάτο και Δ. Ραυτόπουλο (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Πανταζόπουλος, Renato, Βασιλόπουλος (35' Plepi E.), Τσίρος, Προσαλέντης Π., Προσαλέντης Γ., Λεκατσάς (87' Μαλιακρίδας), Φατούρος (73' Plepi B.), Κουτσουβέλης, Προσαλέντης Ν., Cela.

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Γ. Τσιντήλας, Totaj (73' Μπραχίμι), Πάτερης, Μανωλόπουλος (61' Παπαδόπουλος), Πίππος Α., Πρεβεζιάνος, Ηλιόπουλος Β. (81' Sula), Αρταβάνης, Βλησμάς, Πολυχρονάκης (73' Τόφαλος), Ηλιόπουλος Χ..

Εικόνες



















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου