Παρασκευή, Μαΐου 12

Η Pre game της 6ης τελευταίας αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας....

Την Κυριακή 14/5 το φινάλε των playoffs της Β’ κατηγορίας....
************************************

Με το παιχνίδι "τελικό" στο Δημοτικό Σταυρού, μεθαύριο Κυριακή 14/5 το απόγευμα ανάμεσα σε Πρόοδο και Α.Ο.Κ.Ι. στο φινάλε των playoffs, ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας και παράλληλα ξεκαθαρίζει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στην Α' κατηγορία.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική θα έχει ο πρωταθλητής Οδυσσέας Ιθάκης.

         

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Αναλυτικά το παιχνίδι και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή  14-5-2023  ώρα:17:00

Δημοτικό Σταυρού Ιθάκης

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο.Κ.Ι.

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Μενεγάτος Ε.

Ματιάτος Ν.

Το ρεπορτάζ της 6ης αγωνιστικής

Κυριακή  14/5/2023

Με ένα πολύ κρίσιμο, όσο και κομβικό παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει το δεύτερο "εισιτήριο" ανόδου, συνεχίζεται αύριο Κυριακή 14/5, στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Σταυρού, το πρωτάθλημα Β' τοπικής κατηγορίας και το φινάλε των playoffs ανόδου στην Α’ κατηγορία, μεταξύ της Προόδου Ιθάκης και του Α.Ο.Κ.Ι..

Μεγάλο παιχνίδι λοιπόν, πραγματικός τελικός, αφού το αποτέλεσμα του κρίνει τους κόπους της χρονιάς για τις δύο ομάδες.

Ως γνωστό ο τίτλος του πρωταθλητή έχει κριθεί από την περασμένη Τετάρτη και φετινός κάτοχος αναδείχθηκε ο Οδυσσέας της Ιθάκης.

Σε δυσχερή θέση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, αφού θέλουν μόνο νίκη για να επανέλθουν μετά από 8 περίπου χρόνια, εκτός δράσης στην κατηγορία των "μεγάλων"!

Αντίθετα οι γηπεδούχοι που παίζουν για δύο αποτελέσματα, είναι σε καλύτερη μοίρα από τους αντιπάλους τους, αφού μια ισοπαλία τους αρκεί να επανέλθουν με τη σειρά τους στην ανώτερη τοπική κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου.

Μέχρι τώρα και ύστερα από τρία παιχνίδια που έχουν δώσει στη φάση αυτή οι παραπάνω αντίπαλοι, έχουν ένα "φτωχό" απολογισμό για την αξία τους.

Γηπεδούχοι - φιλοξενούμενοι ή Πρόοδος - Α.Ο.Κ.Ι. έχουν μόλις 1 νίκη και 2 ήττες, βρίσκονται στην 2η και 3η θέση της ειδικής κατάταξης με 7 και  5 βαθμούς αντίστοιχα.

Όπως αποδεικνύεται από τα παραπάνω, μιλάμε για ένα κομβικό παιχνίδι και τις δύο ομάδες να δίνουν πραγματική "μάχη" στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα εκείνο, που εξυπηρετεί τους στόχους της κάθε μίας.

Στο Δημοτικό Σταυρού την Κυριακή το απόγευμα, περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και τις δύο ομάδες ικανές για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Λίγο πιο μπροστά, φαίνονται να είναι οι γηπεδούχοι, κυρίως λόγω έδρας αλλά και εμπειρίας, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευθούν και στις δύο περιπτώσεις.

Η "κοκκινόμαυρη" ομάδα του Κ. Πίππου στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, είχε επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις με ισάριθμες νίκες.

Συγκεκριμένα στον α' γύρο στο ίδιο γήπεδο με σκορ 5-1 και στον δεύτερο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 4-1

Όμως, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της σειράς των playoffs, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τη μεγάλη νίκη στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 2-1!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Ν. Ματιάτο.

         

Η Ειδική βαθμολογική κατάταξη

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης

10

4

3

0

1

7 - 3

2.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

07

3

1

0

2

2 - 4

3.

Α.Ο.Κ.Ι.

05

3

1

0

2

4 - 6

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου