Τρίτη, Μαΐου 9

Η Pre game της 5ης εμβόλιμης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας....

Αύριο Τετάρτη 10/5 η 5η αγωνιστική των playoffs της Β’ κατηγορίας....
************************************

Με το κομβικό παιχνίδι στο Δημοτικό Σταυρού, αύριο Τετάρτη 10/5 το απόγευμα στο τοπικό της Ιθάκης, ανάμεσα σε Οδυσσέα και Πρόοδο και την 5η αγωνιστική των playoffs, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική θα έχει ο Α.Ο.Κ.Ι..

         

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Αναλυτικά το παιχνίδι και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη  10-5-2023  ώρα:17:00

Δημοτικό Σταυρού Ιθάκης

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ. - Α.Ο. Πρόοδος

Μπαζάρογλου

Περικλής

Μενεγάτος Ε.

Ματιάτος Ν.

Το ρεπορτάζ της 5ης αγωνιστικής

Τετάρτη  10/5/2023

Με ένα πολύ κρίσιμο για την πορεία των φιλοξενούμενων αγώνα, συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 10/5, στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Σταυρού, το πρωτάθλημα Β' τοπικής κατηγορίας με την 5η αγωνιστική των playoffs ανόδου στην Α’ κατηγορία, μεταξύ του πρωτοπόρου Οδυσσέα και της Προόδου Ιθάκης.

Είναι το τοπικό, το αποτέλεσμα του οποίου, ίσως δώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και τις πιθανότητες που θα έχει η Πρόοδος, αλλά και ο Α.Ο.Κ.Ι. να ακολουθήσουν τον αντίπαλο τους στην Α' τοπική κατηγορία, κάτι που μαθηματικά θα κριθεί φυσικά στο φινάλε.

Όπως είναι γνωστό, οι γηπεδούχοι έχουν ήδη στο χέρι τους και εξασφαλισμένο μαθηματικά το ένα από τα δύο εισιτήρια, από την περασμένη αγωνιστική και τη κομβική νίκη τους, με αντίπαλο τον Α.Ο.Κ.Ι. στο ίδιο γήπεδο.

Αυτό που μένει είναι να εξασφαλίσουν τον φετινό τίτλο, όπου για να το καταφέρουν θα χρειαστούν απλά 1 βαθμό. Δηλαδή μια ισοπαλία τους φτάνει να συνδυάσουν την επάνοδο τους στους "μεγάλους" θριαμβευτικά, κατακτώντας και την κούπα!

Για την Πρόοδο, η νίκη αποτελεί μονόδρομο, αφού αν τα καταφέρει θα πάει στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της, με αντίπαλο τον Α.Ο.Κ.Ι. για δύο αποτελέσματα, τη νίκη ή την ισοπαλία.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, με ήττα ή ισοπαλία θα είναι αναγκασμένοι στο φινάλε να παίξουν μόνο για τη νίκη!

Οι "κιτρινόμαυροι" της Βόρειας Ιθάκης, στα μπαράζ είναι ασταμάτητοι, παίζουν ωραίο, αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, ξέρουν πως  να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα και έχουν το απόλυτο 3Χ3 στη σειρά, κάτι που στην κανονική διάρκεια δεν είχαν καταφέρει, με αποτέλεσμα να την ολοκληρώσουν χωρίς κάποιον βαθμό!!

Εξασφάλισαν  πρόωρα, όπως προαναφέραμε την επάνοδο τους στην Α' κατηγορία, είναι πλέον κατά πολύ οι ρυθμιστές του δεύτερου "εισιτηρίου", παλεύουν για την κούπα στην τελευταία τους παράσταση για φέτος μπροστά στους φιλάθλους τους, όπου θέλουν να την συνδυάσουν ολοκληρώνοντας τη σεζόν σαν πρωταθλητές και να το πανηγυρίσουν όπως το αξίζουν.

Ακριβώς αντίθετα, είναι τα αποτελέσματα για τους "κοκκινόμαυρους" της Ιθάκης, οι οποίοι στην κανονική διάρκεια ήταν ασταμάτητοι, ολοκληρώνοντας την, πρώτοι, με διαφορά και το απόλυτο 4Χ4!!

Όμως, σε αυτή τη σειρά, τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμεναν και γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες, στα δύο μέχρι τώρα παιχνίδια τους, έχουν θέσει σε κίνδυνο ακόμη και αυτή τους την άνοδο!

Κομβικό λοιπόν το αυριανό παιχνίδι, όπως τα αναλύουμε και παραπάνω, με το αποτέλεσμα του να "καίει" και αυτή την αγωνιστική, όλες τις ομάδες και την τελική τους κατάταξη.

Στο Δημοτικό Σταυρού την Τετάρτη το απόγευμα, στο τοπικό περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και τις δύο ομάδες να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία.

Ο Σπ. Ζερβός, δεν μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή των Βασιλόπουλου - Πάστρα, οι οποίοι παραμένουν τιμωρημένοι και εκτίουν τις ποινές τους αυτή την αγωνιστική.

Στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι φιλοξενούμενοι, στο ίδιο γήπεδο (έχουν κοινή έδρα), είχαν επικρατήσει με ισάριθμες νίκες και σκορ 4-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Όμως, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της σειράς των playoffs, τα πράγματα άλλαξαν και οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τη μεγάλη νίκη με σκορ 2-0!

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Ν. Ματιάτο.

         

Η Ειδική βαθμολογική κατάταξη

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης

10

3

3

0

0

7 - 2

2.

Α.Ο.Κ.Ι.

05

3

1

0

2

4 - 6

3.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

04

2

0

0

2

1 - 4

         

Η επόμενη (6η) τελευταία αγωνιστική
Κυριακή 14/5/2023
(Ρlayoffs)

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο.Κ.Ι.

2.

Ρεπό: Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου