Τρίτη, Μαΐου 30

Κ.Ο.Α.: Πρωτιά για τον Ι. Τόλη στην Τρίπολη..... Πολύ καλή η παρουσία της Μ. Λιναρδάτου στην Κόρινθο


Την πρώτη θέση κατέκτησε ο αθλητής του Ομίλου Τόλης Ιωάννης στο τουρνουά της ΣΤ Ένωσης (Ε3 21ης Εβδομάδας 2023) κάτω των 14 ετών που διεξήχθη 27-28 Μαΐου στην Τρίπολη. 

Αναλυτικότερα σε 32άρι ταμπλό ο Τόλης Ιωάννης σημειώνοντας 3 νίκες (40-40, 42-40 και 64-61) έφθασε στον τελικό όπου κέρδισε με 62 61.

Επίσης την πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες είχε η αθλήτρια του Ομίλου μας Λιναρδάτου Μαρίζα στο OPEN προπαιδικό Τουρνουά JUNIORS ATOMIKO κάτω των 10 ετών που διοργανώθηκε στην Κόρινθο 27-28 Μαΐου.

Συγκεκριμένα πήρε μέρος σε δύο αγώνες - ένας στο κυρίως ταμπλό και ένας στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας - στους οποίους πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας από ένα σετ και οδηγώντας τους σε tiebreak.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και τους εύχεται καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα στα επόμενα τουρνουά.

Συγχαίρει τους προπονητές του ομίλου Κόμητα Γεράσιμο και Αντωνάτο Βύρωνα για την προετοιμασία των αθλητών καθώς επίσης και τους γονείς των αθλητών για τη στήριξή τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας 

Ανδρεόλα Ελένη

Μπόβολος Χαράλαμπος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου