Κυριακή, Μαΐου 21

" Μάγεψε" ο Αστέρας στον χθεσινό χορό του στους Πετανούς... Απογείωση κεφιού - χορού και διασκέδασης (Φωτορεπορτάζ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, στο Κέντρο «Ξούρας» στους Πετανούς, ο ετήσιος καθιερωμένος χορός του Αστέρα Ληξουρίου.

Το κέφι έφτασε στα ύψη και ο χορός με τη συνοδεία εκλεκτών φαγητών έδωσαν και πήραν.

Ήταν μια μεγάλη, μια σπουδαία βραδιά για τον Ληξουριώτικο Σύλλογο.

Βραδιές, από αυτές που μόνο αυτοί ξέρουν να προσφέρουν και φέρνουν τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στην ομάδα.

Ιδιαίτερο χρώμα έδωσε η εξαιρετική ορχήστρα των «Monte Nero» με τα τραγούδια και το κέφι που πρόσφερε, ξεσηκώνοντας τον κόσμο και την πίστα να παίρνει «φωτιά».

Παράλληλα υπήρξε και Λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα για την ενίσχυση του Συλλόγου.

Στον χορό παραβρέθηκαν, σύσσωμο το Δ.Σ. με επικεφαλής την πρόεδρο κα Βασιλική Τσίκλη, τον ισχυρό άντρα του Συλλόγου κ. Αντώνη Ευθυμιάτο, τα τμήματα της ομάδας με τους προπονητές τους και τους φίλους – γονείς των ποδοσφαιριστών, σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη.

Στην αρχή έναν σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος κα Βασιλική Τσίκλη, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους, ευχόμενη επίσης καλή διασκέδαση σε όλους.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Δ.Σ. Ληξουρίου κ. Διονύσης Αραβαντινός, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Δημήτρης Μεσσάρης, ο πρόεδρος και ο ταμίας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ.κ. Θεμιστοκλής Βαλσαμής και Αθανάσιος Ψαρράς αντίστοιχα, η κ. Μαρία Λαδά από τον Υπερίωνα που πάντα δίνει το παρόν, ο πρόεδρος του Π.Σ. Α.Ο. Φωκάτων κ. Νίκος Φωκάς με τη σύζυγο του Μαρία και ο ποδοσφαιριστής κόσμημα των νησιών μας, αρχηγός του Α.Ο. Διλινάτων Χρήστος Τζωρτζάτος.

Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου!

Και το ευχαριστήριο του Αστέρα σε όσους βοήθησαν να έχει αυτή την επιτυχία ο χορός της ομάδας:

Ευχαριστούμε θερμά τις μαμάδες των ακαδημιών Καραμπάτου Αγγέλικα, Αντωνάτου Γεωργία, Γεωργάτου Ευγενία και Διονυσάτου Αρετή για τη συνεισφορά τους στην οργάνωση της εκδήλωσης και τη μικρότερη αθλήτρια των ακαδημιών μας, Αναστασία, για την πολύτιμη βοήθεια της στην προετοιμασία της λαχειοφόρου αγοράς.

Ακόμη, Ευχαριστούμε τη διεύθυνση και το προσωπικό της ταβέρνας "Ξούρας" για την υπέροχη φιλοξενία και συνεργασία και την ορχήστρα "Monte Nero".

Και φυσικά όλους τους χορηγούς μας, τους επαγγελματίες της πόλης μας για τη διάθεση των δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά!

Παρακάτω εικόνες από την εκδήλωση


























































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου