Σάββατο, Μαΐου 13

Λαμπερή Φιέστα και απονομή κυπέλλου στον πρωταθλητή Παλληξουριακό

Τα γιορτινά του έβαλε σήμερα ο Άγιος Αντώνης στο Ληξούρι, προκειμένου να υποδεχθεί τους φίλους του Παλληξουριακού αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για τη μεγάλη φιέστα του πρωταθλητή.

Ήταν ώρα της στέψης των back to back πρωταθλητών, ήταν η «ερυθρόλευκη» ώρα. 

Στην αρχή, έγιναν κάποια αγωνιστικά παιχνίδια, στα οποία συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι αθλητές του Συλλόγου.

Αμέσως μετά στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκαν αθλητές-τριες της ακαδημίες με όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει η ομάδα, ξεκινώντας έτσι η φιέστα με την παρουσίαση αρχικά των ποδοσφαιριστών, του προπονητικού team, αλλά και των μελών της Διοίκησης.

Έναν σύντομο χαιρετισμό κατά την διάρκεια των απονομών, έκαναν ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γ. Κατσιβέλης, ο αντιδήμαρχος κ. Γάλεμπ Ντιουάνι, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παν. Παπαϊωάννου, ο αρχηγός Γ. Λούλουδας, ο χορηγός της ομάδας κ. Θοδ. Γκιώνης ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και οι υποψήφιοι βουλευτές του Σύριζα κ. Ν. Φαραντούρης, Σπ. Γαλιατσάτος, Διον. Πολλάτου. 

Η συνέχεια ανήκει στους αήττητους πρωταθλητές της Α’ κατηγορίας, με μια φανταστική γιορτή, όπως άλλωστε τους αξίζει.

Τιμήθηκαν από το Σύλλογο ο παλαίμαχος Ληξουριώτης ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Γ. Αραβαντινός. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Ληξουρίου, ο Χορηγός της ομάδας κ. Θ. Γκιώνης για την προσφορά του, την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. Γερ. Αντωνέλλος, ο Μέλι Μπράτι σαν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, την απονομή έκανε ο παλαίμαχος μεγάλος ποδοσφαιριστής Παν. Παπαϊωάννου, ο Ηλίας Αντωνάτος σαν πρώτος σκόρερ του τοπικού κυπέλου, την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Ληξουρίου και πρόεδρος του Παλληξουριακού κ. Γαλ. Ντιουάνι.

Τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το αρχηγό Γιώργο Λουλούδα, ο οποίος αποχαιρετάει τη φετινή σεζόν την ενεργό δράση.

Συγκεκριμένα οι συμπαίκτες του, του πρόσφεραν ένα κάδρο με τη "ερυθρόλευκη" φανέλα και το Νο 5 με τις υπογραφές όλου του ρόστερ.

Την ίδια ώρα έγινε η απονομή των μεταλλίων σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό team και στο τέλος του κυπέλλου του Πρωταθλητή από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμη Βαλσαμή.

Το βαρύτιμο τρόπαιο παρέλαβε η "σημαία" της ομάδας ο αρχηγός του Παλληξουριακού Γιώργος Λουλούδας, υπό του ήχου του We Are the Champions και τον κόσμο στην κερκίδα να χειροκροτεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της καρδιά τους.

Αυτός ήταν ο 11ος τίτλος της ιστορίας του και ο 3ος συνεχόμενος για την ομάδα του Ηλία Ζερβού.

Τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή των πρωταθλητών ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γ. Κατσιβέλης, οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Μάκης Γαλανός, αθλητισμού και υγείας Γαλ. Ντιουάνι, οι υποψήφιοι βουλευτές του Σύριζα Σπ. Γαλιατσάτος, Νικόλαος Φαραντούρης, Διον. Πολλάτου, του Κ.Κ.Ε. Δημ. Ματζουράτος, Ο Δ.Σ. Ε. Βαλλιάνος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου Ε. Μεσσάρης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμη Βαλσαμής, ο ταμίας της Ένωσης κ. Αθ. Ψαρρός, ο πρώην πρόεδρος του Παλληξουριακού Στ. Λυκούδης, πρώην ποδοσφαιριστές και αρκετός κόσμος.

Την εκδήλωση κάλυψε μουσικά ο Όθωνας Κουταβάς, ενώ στην παρουσία ήταν η κ. Αθανασία Λουκέρη.

Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Παλληξουριακού για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία τα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική που ξεκινούν την Κυριακή 14/5, χωρίς την ομάδα της Κεφαλονιάς που έχει ρεπό.

Η πρεμιέρα της θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 17/5 στο "Α.Ο. Παλληξουριακός" με αντίπαλο τον Αμυκλιακό από τη Λακωνία και όλοι πρέπει να βρεθούμε κοντά της, για ένα νικηφόρο ξεκίνημα που θα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια.

Η πολύ όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε με κέρασμα των πρωταθλητών με μπουφέ που υπήρχε στο χώρο και περιλάμβανε γλυκά, παγωτά και αναψυκτικά.

Σε λίγο μεγάλα φωτορεπορτάζ από τη σημερινή φιέστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου