Τρίτη, Μαΐου 23

Pregame της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στον 5ο όμιλο.... Στον Άγιο Αντώνη Παλληξουριακός-Λεωνίδιο

3η αγωνιστική των μπαράζ προβιβασμού για άνοδο στη Γ' Εθνική και τον πρωταθλητή μας, Παλληξουριακό να αντιμετωπίζει σε κομβικής σημασίας παιχνίδι τον Α.Σ. Λεωνιδίου, αήττητο πρωταθλητή Ε.Π.Σ. Αρκαδίας και πάλι στον Άγιο Αντώνη. Την β

Αγωνιστική δράση επίσης θα έχουμε σε Ζάκυνθο και Αίγιο.

Ο Π.Α.Ο. Βάρδας έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.

          

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη 24-5-2023  ώρα:15:30

Δημοτικό Αγίου Κήρυκα

Α.Ο. Λεβάντε - Αμυκλιακός

Μπεκιάρης

Δημήτρης

Κλεπετσάνης Αθ.

Θεοδωρόπουλος Β.

(Κορίνθου)

2.

Τετάρτη 24-5-2023  ώρα:17:00

Δημοτικό Αιγίου

Παναιγιάλειος - Εράνη Φιλιατρών

Σαφαρίκας

Ευάγγελος

Βλαχοδήμος Λ.

Κοκμοτός Ι.

(Αιτωλ/νανίας)

3.

Τετάρτη  24-5-2023  ώρα:13:45

Δημοτικό Ληξουρίου «Α.Ο. Παλληξουριακός»

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Σ. Λεωνίδιο

Φωκάς

Αλέξανδρος

Ανδριανός Μιχ.

Σταθοπούλου Αλ.

(Αχαΐας)

          

Με στόχο το «χρυσό» τρίποντο, το αήττητο και το 2Χ2, η εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, ομάδα του Παλληξουριακού, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ προβιβασμού στη Γ’ εθνική κατηγορία, αύριο Τετάρτη 24/5 και ώρα 1:45' το μεσημέρι, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, φιλοξενεί τον Α.Σ. Λεωνιδίου, πρωταθλητή της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας.

Είναι ένα κομβικό παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου ίσως κρίνει, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την τύχη των «ερυθρόλευκων» και την θέση τους στην τελική κατάταξη.

Είναι αυτονόητο ότι, με νίκη βάζουν στέρεες βάσεις ανόδου, ενώ δίνει και πολύ καλή ψυχολογία για τη συνέχεια και τα πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι τη λήξη. Κυρίως για αυτά τα τρία εκτός έδρας, όπου αντιμετωπίζει τα φαβορί!

Είναι δεδομένο ότι, η ομάδα από την Αρκαδία, στον Άγιο Αντώνη απέναντι στον Παλληξουριακό, κυριολεκτικά παίζει το τελευταίο της «χαρτί» σε ότι, έχει να κάνει με την διεκδίκηση μιας από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στη Γ’ Εθνική της επόμενης περιόδου και για αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Μια τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους φιλοξενούμενους, αυτόματα θα σημάνει και το πρόωρο αντίο από το στόχο!

Ηλίας Ζερβός
Τώρα, όσον αφορά το παιχνίδι, οι δύο προπονητές Ηλίας Ζερβός των γηπεδούχων και Φώντας Καζακόπουλος των φιλοξενούμενων, θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν προκειμένου να κάνουν δικό τους, ένα σημαντικό και καθοριστικό τρίποντο, όπως εξηγήσαμε παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι, με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη
νίκη και πολύ περισσότερο την εντυπωσιακή τους παρουσία στη δική τους πρεμιέρα και τη μεγάλη τους νίκη, επί του Αμυκλιακού από τη Λακωνία στο ίδιο γήπεδο, θέλουν την βοήθεια των φίλων του ποδοσφαίρου του νησιού, προκειμένου να κάνουν το όνειρο όλων μας πραγματικότητα.

Φώντας Καζακόπουλος
Το «Α.Ο. Παλληξουριακός», την Τετάρτη το μεσημέρι πρέπει να είναι κατάμεστο και ο κόσμος να γίνει ο 12ος παίκτης των γηπεδούχων, σε ένα καθόλου εύκολο παιχνίδι, στο οποίο οι τρεις βαθμοί προφανώς και είναι το ζητούμενο.

Η ομάδα του Ηλία Ζερβού, πρέπει να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής, να παρουσιαστεί σοβαρή, να εκμεταλλευθεί τη δυνατή της έδρα και να σταθεί πανέτοιμη σε μία ακόμη «μάχη».

Τότε και με τη συμπαράσταση των φίλων της, δεν μπορεί να έχει πρόβλημα!

Όπως είπαμε, οι φιλοξενούμενοι, παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες τους, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, τόσο στην έδρα τους (0-1 από Παναιγιάλειο), όσο και στην Βάρδα (0-2 από τον τοπικό Π.Α.Ο.Β) και στο Ληξούρι αναμένεται να τα παίξουν όλα για όλα.

Στον Άγιο Αντώνη, περιμένουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι και τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με μοναδικό στόχο το «χρυσό» τρίποντο.

Φυσικά και οι γηπεδούχοι βρίσκονται λόγω έδρας ποιότητας και ψυχολογίας πιο μπροστά στις προβλέψεις για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σίγουρα όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή, καθαρό μυαλό, πίστη, σεβασμό στον αντίπαλο και προπάντων τη στήριξη όλων των φίλων του τοπικού ποδοσφαίρου!

Καλή επιτυχία και σίγουροι ότι, θα τα καταφέρουν και αυτή τη φορά!

Διαιτητής θα είναι ο κ. Αλ. Φωκάς με βοηθούς τον κ. Μιχ. Ανδριανό και  την κα Αλ. Σταθοπούλου από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

         

Ποιος είναι ο αντίπαλος των «ερυθρόλευκων»

Α.Σ. Λεωνίδιο πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Αρκαδίας

Ο Α.Σ. Λεωνιδίου είναι ποδοσφαιρικός Σύλλογος με έδρα το Λεωνίδιο της Αρκαδίας, ενώ διαθέτει τμήματα καλαθοσφαίρισης και στίβου. 

Επίσημο έτος ίδρυσης του συλλόγου είναι το 1969, έχει έμβλημα αυτό της Αρκαδικής πόλης, δηλαδή το αερόστατο και χρώματα του είναι τα "ερυθρόλευκα".

Έδρα έχει το Δημοτικό Λεωνιδίου και προπονητής του είναι ο κ. Φώντας Καζακόπουλος.

Ο Α.Σ. Λεωνιδίου κατέκτησε αήττητος το φετινό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Λακωνίας  (22 νίκες – 4 ισοπαλίες σε 26 αγώνες), έχοντας την 2η καλύτερη επίθεση (63 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (8 μόλις γκολ παθητικό), ενώ ο στόχος, παρά το άσχημο ξεκίνημα του με ισάριθμες ήττες, δεν είναι άλλος από το να διεκδικήσει μέσα από τα μπαράζ, την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, η ομάδα από το Λεωνίδιο έχει κατακτήσει 8 φορές στην ιστορία της το πρωτάθλημα Α' Αρκαδίας και 1 αυτό της Γ' Εθνικής (1999).

         

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδα

Βαθμ.

Αγ.

Νίκ.

Ισοπ.

Ήττ.

Γκολ

1.

ΠΑΟ Βάρδας

4

2

1

1

0

4 - 2

2.

Εράνη Φιλιατρών

3

2

1

0

1

4 - 1

3.

Παλληξουριακός

3

1

1

0

0

1 - 0

4.

Παναιγιάλειος

3

1

1

0

0

1 - 0

5.

Αμυκλιακός

3

2

1

0

1

1 - 1

6.

ΑΟ Λεβάντε

1

2

0

1

1

2 - 6

7.

Λεωνίδιο

0

2

0

0

2

0 - 3

          

Η επόμενη 4η αγωνιστική
(Κυριακή 28/5/2023)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Σ. Λεωνιδίου - Εράνη Φιλιατρών

2.

Π.Α.Ο. Βάρδας - Α.Ο. Παλληξουριακός

3.

Α.Ο. Λεβάντε - Παναιγιάλειος Γ.Σ

4.

Ρεπό: Π.Σ. Αμυκλιακός

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου