Κυριακή, Μαΐου 28

Όλοι το χάρηκαν στα Διλινάτα των κυπελλούχων 2015 και 2023 (Εικόνες)


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα το απόγευμα, στο νέο γήπεδο Διλινάτων "Κώστας Βαρτελάτος", ο πολυαναμενόμενος φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των κυπελλούχων ομάδων του Α.Ο. Διλινάτων περιόδου 2015 και αυτών του 2023.

Παραβρέθηκαν αρκετοί φίλοι της ομάδας, μεταξύ αυτών σύσσωμη η οικογένεια του αείμνηστου Κώστα Βαρτελάτου του οποίου το όραμα για ένα γήπεδο στα Διλινάτα είναι πραγματικότητα και ήδη ανεπίσημα διεξήχθη ο πρώτος αγώνας σε αυτό.

Οι δύο ομάδες αφού φωτογραφήθηκαν μεταξύ τους αγωνίστηκαν στη συνέχεια στο φιλικό όπου το τελικό αποτέλεσμα δεν έδωσε νικητή, αφού έληξε ισόπαλο με το "χορταστικό" σκορ 4-4!

Πάντως διακρίναμε μια αγωνία στους δύο πάγκους και τους δύο προπονητές Στ. Αναλυτή - Απ. Κοκκόση, να θέλουν πολύ το παιχνίδι!!!!

Τώρα όσον αφορά την αναμέτρηση είχε αρκετό θέαμα και 8 γκολ, ενώ πρόσωπα της ήταν ο Γ. Αναλυτής για την ομάδα του 2015, ο οποίος πέτυχε τα 3 από τα 4 γκολ και Μαν. Γκορρέϊα από αυτή του 2023 που πέτυχε 2.

Μετά τη λήξη έγιναν και οι καθιερωμένες βραβεύσεις, στους διαιτητές εκείνου του τελικού του 2015 Βασιλόπουλο Δημ. - Ματιάτο Διον.

Στους Γ. Βαρτελάτο, Ρίκα Βαρτελάτου, Φ. Κουνάδη, Ν. Τζωρτζάτο, Απ. Κοκκόση και Στ. Αναλυτή δόθηκαν αναμνηστικά για την προσφορά τους στην ομάδα, από τους αρχηγούς του Α.Ο. Διλινάτων, στους τελικους του 2015 και 2023, Χρ. Τζωρτζάτο και Ανθ. Δρόσο αντίστοιχα, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Με τη λήξη του φιλικού η διοίκηση είχε ετοιμάσει έναν υπέροχο μπουφέ με σουβλάκια, γλυκά και αναψυκτικά για όλους.

Για την ιστορία τα γκολ του αγώνα πέτυχαν:

Για την ομάδα του 2015 οι Γ. Αναλυτής 3 και 1 ο Φ. Τζωρτζάτος. 

Και για αυτή του 2023 Μαν. Γκορρέϊα 2 και Γεωργόπουλος Αγγ. - Γκερβένι από 1.

Συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την ωραία γιορτή και σίγουρα εκεί ψηλά, ο Κώστας θα χαμογελάει για τις δύο γεννιές, "δικών" του παιδιών κυπελλούχων της ομάδας που αγάπησε και υπηρέτησε πιστά για πολλά χρόνια.

Διαιτητής ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Σκριβάνο και Π. Πολλάκη

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα 2023:(Α. Κοκκόσης), Μαγδαληνός (Καπογιαννάτος), Κουράνης, Φωκάς, Κουμαριώτης, Κόμητας (Γκορρέια), Δρόσος, Καλαφάτης Ε., Γεωργόπουλος, Κοσμετάτος, Ντούκας (Γκερβένι), Χασάι Πούλα.

Α.Ο. Διλινάτα 2015:(Στ. Αναλυτής), Καλαφάτης Λ., Κουρκουμέλης, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Αναλυτής Θ., Τζωρτζάτος Διον., Τζωρτζάτος Χρ., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Φ., Κορσιάνος Π., Κοτίνης.
Έπαιξαν και Μύρτο, Διακάτος, Μαρκέτος, Κουνάδης.

Παρακάτω φώτο από το παιχνίδι









































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου