Δευτέρα, Μαΐου 15

Έχασε παιχνίδι και διαφορά ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός στην Πάτρα.... Ήττα από τον Τρίτωνα 68-57

Στην Πάτρα χθες Κυριακή 14/5, απέναντι στην ομάδα του Τρίτωνα, ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα και έχασε δίκαια, παράλληλα και την διαφορά πόντων που ίσως αποδειχθεί σημαντική λεπτομέρεια στην συνέχεια.

Ο Κεφαλληνιακός, από την αρχή βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ απέναντι στους πολύ εύστοχους γηπεδούχους που κατάφεραν να χτίσουν διψήφια διαφορά από το 1ο δεκάλεπτο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι παίκτες του coach Κωστίδη προσπάθησαν να μαζέψουν το σκορ και να διαφυλάξουν τη διαφορά των 7 πόντων αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι πέτυχαν μεγάλα σουτ που τους χάρισαν τη νίκη αλλά και τη διαφορά των 11 πόντων.

Πλέον η ομάδα μας θέλει μόνο νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της 2ης φάσης για να μπει στα playoff ανόδου, απέναντι στον Φοίνικα Αγυιάς την Κυριακή 28/5 στο Αργοστόλι.

Δεκάλεπτα: 24-14, 14-12, 18-13, 12-18.

Τελικό σκορ: 68 - 57

Διαιτητές: Λιαρομάτης - Αποστολόπουλος

Α.Σ. Τρίτων Πατρών:(Κατηφόρης), Λιόλιος Ν. 11, Λαζανάς, Νικολόπουλος 15 (3), Μαυρογιάννης, Τσιμιγκάτος, Λιόλιος Π. 23 (1), Φίζι, Μέρμυγκας 15 (2), Πανέτας 4, Παπαδόπουλος. 

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Βαλλιανάτος, Τσιμπούκης, Παντελειός, Λουκέρης 4, Βασιλάτος, Τιμοθεάτος 12, Δημητρακόπουλος, Παλημέρης 10, Δρακονταειδής 6, Μουίκης 10, Καραπέτσας 15 (3), Κουνάδης.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου