Παρασκευή, Μαΐου 5

Α.Ο. Εικοσιμίας: Η ομάδα μας έχει παρελθόν, παρόν και πάρα πολύ μέλλον... Συγχαρητήρια στο Παλληξουριακό

Την προσεχή Κυριακή ολοκληρώνεται και τυπικά το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας με τον τελευταίο αγώνα μπαράζ απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Πυλάρου. Καθώς η κατάταξη έχει οριστικοποιηθεί θα θέλαμε να συγχαρούμε την Πρωταθλήτρια ομάδα, τον ΑΟ Παλληξουριακος η οποία θα εκπροσωπήσει και τα νησιά μας στην επίπονη και δύσκολη διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη.

Ο απολογισμός για την ομάδα μας ήταν γλυκόπικρος καθώς ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος είχαμε μόνον δύο ήττες και τερματίσαμε στη δεύτερη θέση με συν 8 πόντους από τον τρίτο δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε την καλή μας παρουσία και στη διάρκεια των μπαράζ. 

Παρόλα αυτά όμως, η ομάδα μας είχε τη χαρά να αγωνιστούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς οκτώ ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών με 5 εξ αυτών να ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της πορείας μας. 

Ο Νώντας Φουρνιέ τελείωσε πρώτος σε λεπτά συμμετοχής γεν. 2006 ο Γεράσιμος Φίλιππας γεν. 2006 τελείωσε ως δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας στο πρωτάθλημα με 7 γκολ. Ενώ οι Δ. Μεσολωράς (2005), Καμπανός Ελ. (2005) και Χοτζάι Άγγελος (2005) είχαν πάνω από 1000’ συμμετοχής ο κάθε ένας τους και είναι μέσα στους πρώτους 11 παίκτες με λεπτά συμμετοχής για την ομάδα μας. Οι υπόλοιποι 3 νεαροί παίκτες που πραγματοποίησαν εμφάνιση με την ομάδα μας ήταν οι Καραχρήστος Γ.,(2005) Μάριος Πίρρα (2007)και Χαραλαμπέλης Ευ.(2007) ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής 07/05 θα βρεθούν στην αποστολή της ομάδας οι 14χρονοι ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από την ακαδημία μας Δ. Σταμένης (2009)και Δ. Αλυσανδράτος (2009).

Πέρα όμως από τη συμμετοχή τόσων πολλών νέων παικτών στην ομάδα μας άλλο ένα όμορφο της φετινής χρονιάς ήταν ότι η ομάδα απαρτίστηκε από 4 γενιές δικών της ποδοσφαιριστών (αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες). 

Ποδοσφαιριστές σημαίες της ομάδας μας όπως οι Κουμαριώτης Κ. και Αποστολάτος Σπ, Μινέτος Γ. που αποτελούν παιδιά από τις πρώτες μέρες της δημιουργίας του συλλόγου μας, μαζί με παίκτες ηλικίας 30 ετών όπως οι Ντουκάι Ντετάρ, Αρντίτ Μπούσι, Αραβαντινός Γ., ταυτόχρονα με ποδοσφαιριστές 23-25 ετών όπως οι Κονόμη Σπ., Βαλεντής Στ., Καπλλάνι Αντρ. συν τα προαναφερόμενα παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών δείχνει ότι η ομάδα μας έχει παρελθόν, παρόν και πάρα πολύ μέλλον.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν να ολοκληρώσουμε τη χρονιά χωρίς προβλήματα και μας παρείχαν τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου