Κυριακή, Μαΐου 14

Όλοι το χάρηκαν..... Μεγάλη η επιτυχία του σημερινού φιλανθρωπικού αγώνα Μικτή Κεφαλονιάς - Αιμοδότες Α.Ο. Φωκάτων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η φιλανθρωπικού χαρακτήρα συνάντηση μεταξύ Αιμοδοτών Α.Ο. Φωκάτων - Μικτής Κεφαλονιάς.

Ήταν μια εορταστική δράση εθελοντισμού – αθλητισμού και προσφοράς με τα έσοδα να διατίθενται υπέρ του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας ο «Σωτήρ».

Να αναφέρουμε εδώ ότι ο παραπάνω φιλανθρωπικός αγώνας, ήταν μια συνδιοργάνωση της τοπικής Ε.Π.Σ., του Α.Ο. Φωκάτων και του αθλητικού site Sportsthea.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η παρουσία του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη, είδαμε όμορφα πράγματα, αγωνιστικά – εξωαγωνιστικά και αυτό δείχνει την σοβαρότητα του όλου εγχειρήματος.

Να τονίσουμε το υπέροχο τελετουργικό με την παρουσία των χορευτικών τμημάτων του Α.Ο. Φωκάτων, όπου στο ημίχρονο χόρεψαν υπέροχους τοπικούς χορούς και της σχολής χορού της κας Ελισάβετ Λιβιράτου, η οποία την ίδια ώρα παρουσίασε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στη συγκεκριμένη σχολή.

Όμως, οι διοργανωτές δεν ξέχασαν τη σημερινή ημέρα, η οποία είναι αφιερωμένη στην μητέρα και στο πρόσωπο όσων εξ’ αυτών ήταν στο γήπεδο, βραβεύθηκε η μάνα που σίγουρα αξίζει της αναγνώρισης μας, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να τους προσφέρουν από ένα τριαντάφυλλο σε ένδειξη σεβασμού.

Πολύ όμορφη στιγμή την οποία χειροκρότησε όλο το γήπεδο!

Τώρα αγωνιστικά, αν και μικρή σημασία έχει αυτό, οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, με αγωνία και πολύ σασπένς, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο με 10 γκολ και όλοι τελικά αποχώρησαν ενθουσιασμένοι από τη συμμετοχή τους, ανανεώνοντας το ραντεβού για μια νέα τέτοια διοργάνωση στο εγγύς μέλλον.

Το τελικό αποτέλεσμα για την ιστορία και μόνο είναι 5-5 με την ομάδα των αιμοδοτών να γυρίζει το παιχνίδι από 1-5 στο τελικό 5-5!

Γεγονός ήταν ότι, ο κόσμος που το παρακολούθησε έφυγε απόλυτα ευχαριστημένος, ο σκοπός επετεύχθη και συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό για το Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας ο «Σωτήρ».

Σκόρερ

Για την ομάδα της Μικτής Κεφαλονιάς οι Πολλάκης Γερ. που πέτυχε χατ τρικ και Κορσιάνος Αντ. 2, ενώ για τους αιμοδότες από 2 πέτυχαν οι Κορσιάνος Παν. – Κουμαριώτης Παν. και 1 ο Σαβ. Ζαμπαύτης.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους διαιτητές της συνάντησης, τους ποδοσφαιριστές - προπονητές των δύο ομάδων και στην κα Ελισάβετ Λιβιεράτου, με ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό.

Συγχαρητήρια σε όλους. Στους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο παιχνίδι, προπονητές, στον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τον φιλανθρωπικό αγώνα, αλλά και τους διοργανωτές Ε.Π.Σ.Κ.Ι. – Α.Ο. Φωκάτων - Sportsthea, οποίοι με πολύ μεράκι πραγματοποίησαν μια όμορφη εκδήλωση.

Ιδιαίτερα, θα σταθούμε στον φίλο και δραστήριο πρόεδρο του Α.Ο. Φωκάτων Νίκο Φωκά, τον «δικό» μας Νικόλα, ο οποίος έδωσε τον καλύτερο εαυτό, για αυτή την επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης και μπορεί να νοιώθει υπερήφανος από το αποτέλεσμα.

Τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ Θ. Μιχαλάτος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Τραυλός ο οποίος συμμετείχε και μάλιστα διακρίθηκε στον αγώνα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Αργοστολίου κ. Νικόλας Βαλλιανάτος, οι αντιδήμαρχοι Αργοστολίου κ.κ. Γ. Τσιλιμιδός – Σπ. Σαμούρης – Κρ. Μιχαλάτου, οι Δ.Σ. κ.κ. Ν. Ανουσάκης - Α. Κωνσταντάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ κ. Θεμ. Βαλσαμής με τον ταμία κ. Αθ. Ψαρρό, ο σύμβουλος Δημάρχου κ. Β. Ρουχωτάς, ο υποψήφιος βουλευτής Σύριζα κ. Ν. Φαραντούρης και εκπρόσωποι από το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας.

Συγκίνησε ο Λ. Καλαφάτης, ο τερματοφύλακας των αιμοδοτών όταν αντικαταστάθηκε. Στη φανέλα του υπήρχε ένα μήνυμα για την μητέρα του που πρόσφατα έχασε και το γήπεδο τον χειροκρότησε. 

Συγκεκριμένα έγραφε: "Κάθε μέρα σε κουβαλάω στην καρδιά μου και στο μυαλό μου" ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Α. Βουτσινάς, Π.Μπαζάρογλου και Απ. Καραΐσκος οι οποίοι "σφύριξαν" από 30' ο καθένας

Αργότερα μεγάλα φωτορεπορτάζ από τον φιλανθρωπικό αγώνα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου