Κυριακή, Μαΐου 28

Κρίμα... Άδικη ήττα στη Βάρδα 1-2 από τον τοπικό Π.Α.Ο.Β.

Παρά την πολύ καλή του και πάλι παρουσία στην Βάρδα, ο Παλληξουριακός δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και έτσι ήρθε η πρώτη ήττα στη σειρά, χωρίς φυσικά να αλλάζει τα πλάνα του Ηλία Ζερβού και των παικτών του.

Σήμερα λοιπόν, για να γίνουμε πιο σαφείς, ο εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ προβιβασμού στην προσεχή Γ’ Εθνική, θα ηττηθεί στο «Γρηγόρης Καλάκος» της Ηλειακής πόλης με σκορ 2-1 από τον γηπεδούχο και ένα από τα μεγάλα φαβορί ανόδου, Π.Α.Ο. Βάρδας.

Ήταν μια ήττα που δεν μπορεί να φέρει απογοήτευση, ούτε και να αλλάξει την καλή ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα, αφού η ποιότητα του συγκεκριμένου αντιπάλου είναι γνωστή και αδιαμφισβήτητη, ενώ και στο σημερινό παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικός και στρίμωξε άσχημα τον αντίπαλο του.

Επίσης, υπάρχουν αρκετά παράπονα για τη διαιτησία και διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι, που δεν τους δόθηκε αμέσως μετά το 1-0 στον Μπράτι.

Το παιχνίδι αυτό ανήκει πλέον στον παρελθόν και όλοι στην «ερυθρόλευκη» ομάδα, ρίχνουν το βάρος στη συνέχεια και πρώτα στο επόμενο παιχνίδι τους στο Δημοτικό Αιγίου, με αντίπαλο τον ιστορικό Παναιγιάλειο, την προσεχή Τετάρτη 31/5 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

Στην Βάρδα παρακολουθήσαμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, τους γηπεδούχους να κυκλοφορούν καλύτερα μπάλα στο πρώτο μισό του αγώνα και τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο, αρκετά δυνατό με πολλές διακοπές, κάτι που δεν βοηθούσε τις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό και να δημιουργήσουν σημαντικές φάσεις στις δυο εστίες.

Ο Παλληξουριακός κατέβηκε στη Βάρδα να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί δεν "κρύφτηκε" και όπως προαναφέραμε προσπάθησε για ένα θετικό αποτέλεσμα, ήταν ανταγωνιστικός, και στο δεύτερο ημίχρονο καλύτερος του αντιπάλου του, το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να «κλέψει» κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Να αναφέρουμε ότι το γκολ του Μπράτι ήταν εντυπωσιακό, αλλά δεν έφτασε να αλλάξει τα δεδομένα μέχρι εκείνη την στιγμή!

Φάσεις και γκολ

4′: Σουτ του Μπίσα απέκρουσε ο Σκάρπος, νέο σουτ του Λαθύρη στα σώματα και κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

7′: Φάουλ του Γιώργου Πολίτη και κεφαλιά του Μαρκόπουλου στα δίχτυα για το 1-0.

63′: Ο Μικελάτος στην αντεπίθεση, έστρωσε στον Λαθύρη ο οποίος πλάσαρε στα δίχτυα για το 2-0.

74′: Ο Μέλι Μπράτι απέφυγε δυο παίκτες και με σουτ στην ανοιχτή γωνία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να μειώσει στο 2-1.

Ήταν ένα φανταστικό γκολ από τον επιθετικό των φιλοξενούμενων!

91′: Σουτ από τον Μέλι Μπράτι, λίγο άουτ

Διαιτητής ο κ. Καυκάς (αντικατέστησε τον αρχικά ορισθέντα Ηλ. Ρέκκα) με βοηθούς τους κ.κ. Ηλ. Μπουρίκα και Χρ. Μπουρίκα από την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Βάρδας:(Ηλ. Φωτόπουλος), Τσεκούρας, Παρασκευόπουλος (87’ Διονυσόπουλος), Μηλαδόπουλος, Μαρκόπουλος, Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Λιόσης, Αντωνόπουλος (74′ Παλούμπης), Μπίσα, Λαθύρης (92′ Πλαστουργός), Μικελάτος.

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Σκάρπος, Πολυδωράτος, Γιάζεμπακ, Μαλλιώρης, Λυκούδης, Κουκοβίνος, Αντωνάτος (57′ Ακριστινέι), Μπράτι, Χατζιάι (46′ Λουλούδας), Λεπενιώτης, Κουλούρης.

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου