Παρασκευή, Μαΐου 19

Η Pre game της 6ης τελευταίας αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας....

Το Σάββατο 20/5 το φινάλε των playoffs της Β’ κατηγορίας....

και η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τον Οδυσσέα στην Α'
************************************

Με το παιχνίδι "τελικό" στο Δημοτικό Σταυρού, αύριο Σάββατο 20/5 το απόγευμα ανάμεσα σε Πρόοδο και Α.Ο.Κ.Ι. στο φινάλε των playoffs, ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας, μαζί με τη φετινή σεζόν και παράλληλα ξεκαθαρίζει οριστικά το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στην Α' κατηγορία.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική θα έχει ο πρωταθλητής Οδυσσέας Ιθάκης.

         

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Αναλυτικά το παιχνίδι και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 20-5-2023  ώρα:11:30

Δημοτικό Σταυρού Ιθάκης

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο.Κ.Ι.

Κομητόπουλος

Παναγής

-------------

-------------

Το ρεπορτάζ της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο  20/5/2023

Με ένα πολύ κρίσιμο, όσο και κομβικό παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει το δεύτερο "εισιτήριο" ανόδου, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται, αύριο Σάββατο 20/5, στις 11 και 30 το πρωί στο Δημοτικό Σταυρού, το πρωτάθλημα Β' τοπικής κατηγορίας και το φινάλε των playoffs ανόδου στην Α’ κατηγορία, μεταξύ της Προόδου Ιθάκης και του Α.Ο.Κ.Ι..

Μεγάλο παιχνίδι λοιπόν, πραγματικός τελικός, αφού το αποτέλεσμα του κρίνει τους κόπους της χρονιάς για τις δύο ομάδες και θα δώσει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στη μία ή στην άλλη ομάδα.

Ως γνωστό ο τίτλος του πρωταθλητή έχει κριθεί από την περασμένη αγωνιστική και φετινός κάτοχος του, είναι ο Π.Α.Ο. Οδυσσέας της Ιθάκης.

Σίγουρα σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, αφού θέλουν μόνο νίκη για να επανέλθουν μετά από 8 περίπου χρόνια, εκτός αγωνιστικής δράσης στην κατηγορία των "μεγάλων"!

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι που παίζουν για δύο αποτελέσματα, είναι σε καλύτερη μοίρα από τους αντιπάλους τους, αφού μια ισοπαλία τους αρκεί να επανέλθουν με τη σειρά τους, στην ανώτερη τοπική κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου.

Μέχρι τώρα και ύστερα από τρία παιχνίδια που έχουν δώσει στη συγκεκριμένη φάση οι παραπάνω αντίπαλοι, έχουν ένα "φτωχό" απολογισμό για την αξία τους.

Γηπεδούχοι - φιλοξενούμενοι ή Πρόοδος - Α.Ο.Κ.Ι., έχουν μόλις 1 νίκη και έχουν δεχθεί 2 ήττες, βρίσκονται στην 2η και 3η θέση της ειδικής κατάταξης με 7 και  5 βαθμούς αντίστοιχα.

Όπως αποδεικνύεται από τα παραπάνω, μιλάμε για ένα κομβικό παιχνίδι και τις δύο ομάδες να δίνουν πραγματική "μάχη" στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα εκείνο, που εξυπηρετεί τους στόχους της κάθε μίας.

Στο Δημοτικό Σταυρού, την Κυριακή το απόγευμα, περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και τις δύο ομάδες ικανές για το καλύτερο.

Λίγο πιο μπροστά, φαίνονται να είναι οι γηπεδούχοι, κυρίως λόγω έδρας αλλά και εμπειρίας, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευθούν και στις δύο περιπτώσεις.

Όμως οι "μελανόλευκοι" του Αργοστολίου θα ταξιδέψουν στην Ιθάκη αποφασισμένοι για τη νίκη - άνοδο!

Η "κοκκινόμαυρη" ομάδα του Κ. Πίππου, στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, είχε επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις με ισάριθμες νίκες.

Συγκεκριμένα στον α' γύρο στο ίδιο γήπεδο με σκορ 5-1 και στον δεύτερο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 4-1!

Όμως, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της σειράς των playoffs, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τη μεγάλη νίκη στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 2-1!

Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος (δυστυχώς δεν έχουν οριστεί βοηθοί)!!

Σίγουρα είναι μια δύσκολη εποχή για όλους, όμως θα έπρεπε να βρεθεί μία λύση και να συμπληρωθεί 3αδα, σε ένα παιχνίδι που κρίνει άνοδο.

Ας ελπίσουμε ότι, όλα θα πάνε καλά.

         

Η Ειδική βαθμολογική κατάταξη

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης

10

4

3

0

1

7 - 3

2.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

07

3

1

0

2

2 - 4

3.

Α.Ο.Κ.Ι.

05

3

1

0

2

4 - 6

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου