Τρίτη, Μαΐου 16

Αύριο Τετάρτη 17/5 ξεκινάει η "μάχη" ανόδου για τον Παλληξουριακό.... Όλοι 2 το μεσημέρι στον Αγιο Αντώνη (Δηλώσεις)

2η αγωνιστική των μπαράζ προβιβασμού για άνοδο στην Γ' Εθνική και τον πρωταθλητή μας, Παλληξουριακό να κάνει πρεμιέρα στον Άγιο Αντώνη με αντίπαλο τον Αμυκλιακό, αήττητο πρωταθλητή Ε.Π.Σ. Λακωνίας.

Η υπόλοιπη αγωνιστική δράση συνεχίζεται στα Φιλιατρά και την Βάρδα.

Ο Παναιγιάλειος έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.

          

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη 17-5-2023  ώρα:17:00

Δημοτικό Στάδιο Βάρδας «Γρηγ. Καλάκος»

Π.Α.Ο. Βάρδας - Α.Σ. Λεωνιδίου

Βαρτσάκης

Δημήτρης

Αντωνόπουλος Στ.

Βαλκάνας Ε.

(Λακωνίας)

2.

Τετάρτη 17-5-2023  ώρα:15:30

Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών

Εράνη Φιλιατρών - Α.Ο. Λεβάντε

Κεφιλής

Αθανάσιος

Κλεπετσάνης Αθ.

Θεοδωρόπουλος Β.

(Κορίνθου)

3.

Τετάρτη  17-5-2023  ώρα:14:00

Δημοτικό Ληξουρίου «Α.Ο. Παλληξουριακός»

Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Σ. Αμυκλιακός

Καζανάς

Σπυρίδων

Μπάκας Ι.

Ροκοπάνος Ε.

(Αιτωλοακαρνανίας)

          

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τους «ερυθρόλευκους» με τη δική τους πρεμιέρα στη σειρά των playoffs προβιβασμού στην Γ' Εθνιή κατηγορία, να πραγματοποιείται αύριο στις 2 το μεσημέρι στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι και αντίπαλο μια πολύ ποιοτική, σύμφωνα με πληροφορίες μας ομάδα, τον επίσης αήττητο στην Α' κατηγορία Π.Σ. Αμυκλιακό, πρωταθλητή της Ε.Π.Σ. Λακωνίας. 

Φυσικά και είναι αυτονόητο ότι, όλοι στον οργανισμό, διοίκηση,
προπονητικό team, ποδοσφαιριστές και φίλαθλος κόσμος, δείχνουν έτοιμοι να παλέψουν και να βγουν νικητές, κάνοντας καλό ποδαρικό στη διοργάνωση.

Άλλωστε βρισκόμαστε σε ένα μίνι πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών με τα τρία να διεξάγονται στην έδρα σου. Παιχνίδια τα οποία πρέπει να ολοκληρωθούν νικηφόρα, μιας και οι τυχόν απώλειες δύσκολα μπορούν να αναπληρωθούν.

Η έδρα πρέπει να είναι απόρθητη σε αυτές τις διοργανώσεις και με την προσθήκη κάποιων βαθμών εκτός, να πετύχεις το στόχο σου.

Πέρυσι το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Ηλία Ζερβού, ήταν η αγωνιστική απραξία, μιας και είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι περίπου ένα μήνα.

Φέτος, σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα, αλλά και πάλι της λείπει το ολοχρονικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τα δυνατά παιχνίδια.

Φυσικά φέτος είναι πιο έτοιμη, αλλά και πολύ πιο έμπειρη, γεγονός που δίνει προσθέτει αισιοδοξία.

Σίγουρα υπάρχει πίστη, και πάθος για τον στόχο, όμως παράλληλα με όλα αυτά θα χρειαστεί και η παρουσία όλων των φίλων του ποδοσφαίρου στο νησί για να βοηθηθεί περισσότερο η προσπάθεια του εκπροσώπου μας.

Άλλωστε η πρεμιέρα για κάθε ομάδα είναι πολύ σημαντική, αφού μια νίκη θα δώσει καλή ψυχολογία και πίστη για τη συνέχεια.

Ηλίας Ζερβός

Σε ότι αφορά το αυριανό παιχνίδι ο coach Ηλίας Ζερβός και οι συνεργάτες του, δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, η ομάδα έχει προετοιμαστεί αγωνιστικά και ψυχολογικά πολύ καλά για την πρεμιέρα της και θα παραταχθεί στον Άγιο Αντώνη, χωρίς άγχος, πανέτοιμη να συνεχίσει το φετινό της αήττητο!

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πρωταθλητές Λακωνίας, προέρχονται από ένα πολύ ποιοτικό πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες, στο οποίο ο τίτλος κρίθηκε την προτελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα του Κ. Οικονόμου διαθέτει σύμφωνα με πληροφορίες μας, μια πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές και μεταξύ αυτών αρκετά ονόματα.

Κ. Οικονόμου

Και ο προπονητής των φιλοξενούμενων, από την πλευρά του δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξει την ομάδα του με μοναδικό στόχο τη νίκη δεύτερη νίκη της στη σειρά, μετά από αυτή της πρεμιέρας στην έδρα της, επί της Εράνης Φιλιατρών με σκορ 1-0!

Μια ιστορική νίκη, αφού είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται σε αυτή τη σειρά!

Σίγουρα το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τους «ερυθρόλευκους». Άλλωστε είναι παιχνίδι δικής του πρεμιέρας (είχε ρεπό την 1η αγωνιστική), με ότι συνεπάγεται αυτό και σίγουρα το τρίποντο είναι επιβεβλημένο, αφού όπως προαναφέραμε, το συγκεκριμένο "μίνι" πρωτάθλημα δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση γκέλες στην έδρα σου, εκεί που δεν έχεις την πολυτέλεια να χάσεις βαθμούς!

Με πίστη, πάθος, επιμονή, υπομονή, καθαρό μυαλό, μα πολύ περισσότερο την στήριξη των φιλάθλων όλης της Κεφαλονιάς, την Τετάρτη το μεσημέρι, το «Α.Ο. Παλληξουριακός» στον Άγιο Αντώνη Ληξουρίου, θα πρέπει να γεμάτο για να βοηθηθεί και να κάνει κάνει νικηφόρα πρεμιέρα η ομάδα μας.

Όλοι μια γροθιά πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας μας, του coach και των παιδιών που εκπροσωπούν το τοπικό ποδόσφαιρο και επιτέλους να στείλουμε μια ομάδα την επόμενη περίοδο στην Γ’ Εθνική.

Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες και την έδρα, να παίζει το δικό της πολύ σημαντικό ρόλο, για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Παλληξουριακό και το δύσκολο ταξίδι που ξεκινά μόλις αύριο να έχει αίσιο τέλος!

Διαιτητής θα είναι ο κ. Σπ. Καζανάς με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Μπάκα και Ε. Ροκοπάνο από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

         

Ο πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Λακωνίας Π.Σ. Αμυκλιακός

Ποιος είναι ο αντίπαλος των «ερυθρόλευκων»:

Ο Π.Σ. Αμυκλιακός είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα τις Αμύκλες της Λακωνίας. 

Επίσημο έτος ίδρυσης του συλλόγου είναι το 1977, έχει έμβλημα μια δάδα και χρώματα του είναι το "κυανόλευκο".

Έδρα έχει το Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο Ε.Π.Σ. Λακωνίας και προπονητής του είναι ο κ. Κώστας Οικονόμου.

Ο Π.Σ. Αμυκλιακός, θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Λακωνίας για πρώτη φορά στην ιστορία του, κατακτώντας το αήττητος (18 νίκες – 4 ισοπαλίες σε 22 αγώνες), έχοντας την καλύτερη επίθεση (90 γκολ) - άμυνα (11 γκολ) και ο στόχος δεν είναι άλλος από το να διεκδικήσει μέσα από τα μπαράζ, την ιστορική του άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Να αναφέρουμε επίσης ότι ήταν finalist στον τελικό κυπέλλου Λακωνίας, όπου ηττήθηκε από τον Πανγυθεατικό της Γ’ Εθνικής με σκορ 3-1. 

         

Ας δούμε παρακάτω δηλώσεις από την πλευρά του Παλληξουριακού:

Αντώνης Παρίσης (Μέλος Δ.Σ.)

«Η ομάδα μας κατάφερε για ακόμη μια χρονιά να κατακτήσει το πρωτάθλημα, γεγονός που έφερε χαμόγελα και χαρά σε όλους.

Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τελείωσε το πρωτάθλημα αήττητη έχοντας την καλύτερη άμυνα αλλά και την καλύτερη επίθεση.

Αντ. Παρίσης Μέλος Δ.Σ.

Όμως, η μεγαλύτερη πρόκληση τώρα ξεκινά. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και οδηγός μας σε αυτή την επιδίωξη θα είναι η περυσινή χρονιά.

Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Για εμάς είναι μεγάλη πρόκληση να συμμετέχουμε σε αγώνες με ομάδες που προέρχονται από ποιοτικά πρωταθλήματα και αυτό που επιθυμούμε είναι να συνεχίσουμε με συνέπεια την πορεία των τελευταίων ετών.

Με ανυπομονησία προσμένουμε ένα ακόμα σημαντικό ταξίδι για τον σύλλογο μας και περιμένουμε όλον τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να σταθεί αρωγός σε αυτήν.»

Γ. Ζάβαλης (βοηθός προπονητή)

Γ. Ζάβαλης (Βοηθός προπονητή)

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση για ακόμη μια χρονιά να διεκδικούμε την άνοδο στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ μέσω των αγώνων προβιβασμού.

Η ψυχολογία όλων είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη δεδομένου και του εορτασμού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι και νιώθουμε πλέον πιο έμπειροι σε σχέση με την περυσινή χρονιά.

Δουλεύουμε καθημερινά στην αντιμετώπιση των αντιπάλων μας και ανυπομονούμε με αισιοδοξία να ξεκινήσει η διαδικασία.»

Αλ. Λυκούδης (ποδοσφαιριστής)

Αλέξης Λυκούδης (ποδοσφαιριστής)

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για μια ακόμη κατάκτηση πρωταθλήματος και ακόμα πιο πολύ για αυτό που έρχεται.

Έχουμε δουλέψει για να είμαστε έτοιμοι για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται και τους περιμένουμε με ανυπομονησία.

Η ομάδα πιο έμπειρη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και έχοντας μάθει από την περσινή διαδικασία είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τα πάντα για να σταθεί αντάξια των περιστάσεων.

Καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο της Κεφαλονιάς να σταθεί στο πλευρό μας.»

Ανδρέας Ακριστινέι (ποδοσφαιριστής)

«Χαίρομαι Ιδιαίτερα που καταφέραμε να κατακτήσουμε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα και μέσω αυτού να μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε 1 από τα 3 εισιτήρια για την άνοδο στην Γ´ Εθνική.

Α. Ακριστινέι (ποδοσφαιριστής)
Η διαδικασία των Μπαράζ σίγουρα επιφέρει δυσκολίες και ξέουμε εκ των προτέρων ότι τα αποτελέσματα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και για αυτό είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

Προφανώς και είμαστε ένα από τα «outsider» της διαδικασίας καθώς θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σωματεία από μεγάλες Ενώσεις με τα τοπικά πρωταθλήματα να είναι στα ύψη και από οικονομική άποψη αλλά και αγωνιστική.

Αυτό όμως δεν θα μας εμποδίσει στο να αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα και ότι μπορούμε να πάρουμε την άνοδο, καθώς πέρσι μέσω της ίδιας διαδικασίας δείξαμε σε όλους ότι δεν είμαστε πουθενά κατώτεροι και μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε όλους στα ίσα.

Από εκεί και πέρα η μπάλα είναι η στρογγυλή και δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα ούτε να είμαστε σίγουροι επίσης για τίποτα.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους.»

Αρμάντο Καράι (ποδοσφαιριστής)

«Άλλη μια χρονιά στο τοπικό τελείωσε και καταφέραμε να ξαναβγούμε πρωταθλητές στο τέλος της! 

Αρ. Ντεντλάλα (ποδοσφαιριστής)
Ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά με τις καλές στιγμές, τις κακές, με δύσκολα, με εύκολα, με νίκες, με ήττες όμως όλο αυτό πιστεύω μας δυνάμωσε περισσότερο. 

Τώρα έχουμε μπροστά μας το δύσκολο κομμάτι της πιστεύω και αυτό είναι η υπέρβαση που δεν καταφέραμε πέρυσι, να ανέβουμε κατηγορία μέσω των μπαράζ ανόδου για την Γ' εθνική. 

Όμως σε αυτήν την προσπάθεια θα χρειαστούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο και δεν εννοώ μόνο από το Ληξούρι, αλλά από όλη την Κεφαλονιά, γιατί μπορεί να λεγόμαστε Παλληξουριακός, όμως εκπροσωπούμε όλο το νησί! 

Για αυτόν το λόγο θα χρειαστούμε την υποστήριξη από όλους!!!»

          

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδα

Βαθμ.

Αγών.

Νίκες

Ισοπ.

Ήττες

Γκολ

1.

Παναιγιάλειος 

3

1

1

0

0

1 - 0

2.

Π.Σ. Αμυκλιακός 

3

1

1

0

0

1 - 0

3.

Π.Α.Ο. Βάρδας

1

1

0

1

0

2 - 2

4.

Α.Ο. Λεβάντε

1

1

0

1

0

2 - 2

5.

Εράνη Φιλιατρών 

1

0

0

0

1

0 - 1

6.

Α.Σ. Λεωνιδίου 

1

0

0

0

1

0 - 1

7.

Α.Ο. Παλληξουριακός

--

--

--

--

--

--

          

Η επόμενη 3η αγωνιστική
(Τετάρτη 24/5/2023)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Λεβάντε - Π.Σ. Αμυκλιακός

2.

Παναιγιάλειος - Εράνη Φιλιατρών

3.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Σ. Λεωνιδίου

4.

Ρεπό: Π.Α.Ο. Βάρδας

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου