Κυριακή, Φεβρουαρίου 10

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ-ΣΑΜΗ)

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  1-0











ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Ο "ΠΑΓΚΕ"
Άλλη μία πειστική εμφάνιση για τον Παγκεφαλληνιακό του Ν. Βουτσινά αφού στο σημερινό παιχνίδι του στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με αντίπαλο την ομάδα της Σάμης επικράτησε με σκορ 1-0. Το παιχνίδι ήταν μέτριο και αρκετά δυνατό, κάτι που σου έδινε την εντύπωση ότι η ομάδα που θα πετύχαινε το γκολ θα ήταν και η νικήτρια, όπως και έγινε. 
Οι φιλοξενούμενοι, στην αρχή και γενικά στο α' ημίχρονο φάνηκαν πιο επικίνδυνοι και έχασαν δύο ευκαιρίες με τον Γ. Αμούργη. 
Συγκεκριμένα, στην πρώτη φάση του αγώνα θα φύγει στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και θα πασάρει παράλληλα προς την εστία του Ζαμπαύτη, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποιος συμπαίκτης του και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 
Στο 15' και πάλι ο Γ. Αμούργης με ατομική προσπάθεια από δεξιά θα πραγματοποιήσει μια επικίνδυνη σέντρα-σουτ, με την μπάλα να βρίσκει ελάχιστα στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. 
Στο 36' ο Αρ. Αμούργης, ύστερα από κόρνερ θα φέρει τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι όπου εκεί ο Καππάτος θα αστοχήσει στην κεφαλιά που επιχειρεί στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 40' ο Κίριο θα βγάλει μία σέντρα από αριστερά με τον Μιχαλίτση να προσπαθεί να διώξει την μπάλα, και παρολίγο να την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του αλλά ευτυχώς γι' αυτόν καταλήγει κόρνερ. 
Έτσι, έκλεισε το Α' ημίχρονο με την Σάμη καλύτερη και τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. 
Στο Β' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51', ο Κοτίνης θα πιάσει την κεφαλιά με τον Φιλιπάτο να μπλοκάρει την μπάλα και τον βοηθό να πηγαίνει στη σέντρα υποδεικνύοντας στο διαιτητή ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος της Σάμης. Έτσι, οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0
Χωρίς να έχει κάποιες φάσεις το παιχνίδι, στα επόμενα λεπτά φτάνουμε στο 76' όταν ο Τούρλας με δυνατό πλάγιο θα φέρει τη μπάλα στο β' δοκάρι του Φιλιπάτου αλλά εκει ο Νουρεντίνι θα αστοχήσει στην κεφαλιά. 
Στο 81' ο Παγκεφαλληνιακός μετά από ατομική ενέργεια και παράλληλη πάσα του Νουρεντίνι στον Πλατανίτη, ο τελευταίος πασάρει στον Τούρλα όπου αστοχεί από πολύ κοντά μια και η μπάλα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών. 
Νέα ευκαιρία στο 87' για τον Παγκεφαλληνιακό όταν μετά από πάσα του Κοτίνη, ο Νουρεντίνι θα σουτάρει και ο Φιλιπάτος αποκρούει την μπάλα με τα πόδια. 
Τέλος, στο 92' ο Βουκελάτος που είχε βγει στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων θα πλασάρει το Φιλιπάτο ψηλοκρεμαστά στην έξοδο και τον Τουλάτο όμως να διώχνει πάνω από τη γραμμή της εστίας του αποτρέποντας το 2-0.
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Σπυράτο Αλ. και Μουζακίτη Βασ..
Οι συνθέσεις

ΠΑΓΚΕ: (Νίκος Βουτσινάς), Ζαμπαύτης, Κουλουμπής Ν., Κίριο, Βεκερίδης, Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Αρμάντο, Κοτίνης (90' Καραντινός-Νεόφυτος), Τούρλας (85' Βουκελάτος), Πλατανίτης, Κατισιγιώργης (46' Νουρεντίνι)
ΣΑΜΗ: (Θόδωρος Βουκελάτος), Φιλιππάτος, Τουλάτος, Ζησιμάτος, Καππάτος, Αυγερινός, Μηχαλίτσης (52' Βιτωράτος), Δευτεραίος, Άννινος (78' Αραβαντινός), Σταμούλης, Αμούργης Αρ., Αμούργης Γ.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου