Κυριακή, Φεβρουαρίου 10

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΦΩΚΑΤΑ-ΕΡΥΣΣΟΣ)

Α.Ο. ΦΩΚΑΤΩΝ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ  10-0









ΕΒΡΕΞΕ ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ..... ΔΕΚΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΕΡΥΣΣΟ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ
Στο παιχνίδι που διεξήχθηκε σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές μεταξύ των πρωτοπόρων Φωκάτων και της ουραγού Ερύσσου, το οποίο δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής, αφού η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τεράστια, οι γηπεδούχοι πήραν μια πανεύκολη νίκη με το εντυπωσιακό σκορ 10-0!!!!
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 5΄ ο Γαλιατσάτος κλέβει την μπάλα ανάμεσα στο κέντρο και τη μεγάλη περιοχή, την πλασάρει στον Πολυδωράτο ο οποίος με δυνατό σουτ από δεξιά και έξω από τη μεγάλη περιοχή της Ερύσσου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και γράφει πολύ νωρίς το 1-0.
Με μια παρόμοια φάση, αλλά από τα αριστερά και μέσα στην περιοχή της Ερύσσου, ο Σταμένης, δύο λεπτά αργότερα, σημειώνει το 2-0 για τα Φωκάτα.
Στο 19΄ τα Φωκάτα κερδίζουν πέναλτι μετά από ανατροπή του Σταμένη. Το εκτελεί ο Πολυδωράτος, αλλά η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της απομακρύνουν οι αμυντικοί για να φτάσει αυτή έξω από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά, όπου τα Φωκάτα κερδίζουν φάουλ. Το εκτελεί ο Βανδώρος με πλασέ στον Πολυδωράτο, ο οποίος και πάλι με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 3-0 για την ομάδα των Φωκάτων.
Δύο σουτ από τον Καψάλη Χρ. και τον Καμπανό στο 26΄ και στο 29΄ για την ομάδα της Ερύσσου δεν κατάφεραν να φέρουν κανένα αποτέλεσμα.
Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου στο 46΄ η ομάδα του Μιχ. Αθηναίου κάνει 4 τα τέρματά της, με σκόρερ και πάλι τον Πολυδωράτο, που σημείωσε το 4-0 για την ομάδα του με σουτ από αριστερά και μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Ερύσσου.
Ωραία κάθετη πάσα στον Αλεξάτο στο 51΄ που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-0.
Και το 6-0 για τα Φωκάτα σημειώνει στο 53΄ ο Σταμένης μέσα από την μικρή περιοχή.
Ο Ντουκάι είναι ο επόμενος σκόρερ για τα Φωκάτα στο 58΄ όταν παίρνει την μπάλα από δεξιά και πλάγια, αποφεύγει με ωραία ενέργεια τρεις αντιπάλους του και με κοντινό πλασέ πετυχαίνει το 7-0.
Στην αμέσως επόμενη αντεπίθεση στο 59΄ ο Σταμένης με κοντινό πλασέ σημειώνει το 8-0 για τους γηπεδούχους, όταν γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία ενέργεια του Αλεξάτου από αριστερά.
Ευκαιρία χάνουν τα Φωκάτα για να διευρύνουν ακόμη περισσότερο το σκορ στο 65΄ όταν ο Αλεξάτος μπαίνει από αριστερά, σπάει την μπάλα στον Σαρλάνη, ο οποίος πλασάρει από το ύψος του πέναλτι η μπάλα όμως δεν του κάνει το χατήρι, χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
Το γκολ έρχεται στο 74΄ με τον Κόμητα αυτήν την φορά, ο οποίος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ λίγο μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και το σκορ να φτάνει στο 9-0.
Ο χορός των γκολ τελειώνει για την ομάδα των Φωκάτων όταν ο Κόμητας με ωραία ενέργεια από δεξιά πλασάρει στον Αλεξάτο, που την στέλνει στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 10-0 για τους γηπεδούχους.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Κωστόπουλο Σερ και Αβάζαρο Χρ.
Συνθέσεις
Α.Ο. Φωκάτα:(Μιχ. Αθηναίος), Δίλλαλος Γ., Αυγουστάτος (63΄ Κόμητας), Σέρρας Π., Μάστορας, Αντωνίου, Πολυδωράτος, Γαλιατσάτος, Ντουκάι , Βανδώρος (46΄ Ψυχογιός), Σταμένης, Αλεξάτος.
Α.Ο. Ερύσσου:(Γ. Βρυώνης), Αρώνης, Κουταλάς, Καψάλης Δ., Καψάλης Χρ., Τραχανάς, Ζαμπέλης, Καμπανός (62΄Βαλσάμης), Ταβάνι, Κοψίνης, Μπελάι, Πάπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου