Τρίτη, Φεβρουαρίου 5

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
"ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΗ" Η 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΓΙΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ-ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ-ΟΜΑΛΑ..... -15 Ο 4ος ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ PLAYOFFS ΔΙΛΙΝΑΤΑ-ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ;
ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟ Η Α.Ε.Κ.; ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ "ΒΟΗΘΗΣΕ" ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ....... ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ +15 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟ!!!!
"ΚΛΕΙΔΩΣΕ" ΤΗ 2η ΘΕΣΗ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ 
Η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα της Α.Ε.Κ.
  Με τρεις από τους πέντε αγώνες του προγράμματος συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας αφού και αυτήν την φορά  οι Αργοστολιώτικες ομάδες, Α.Ο.Κ.Ι.-Παγκεφαλληνιακός, δεν μπόρεσαν να   μετακινηθούν στην Ιθάκη λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο. που κρατάει δεμένα  τα πλοία στα λιμάνια!!!
Νικήτρια στο παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Α.Ε.Κ. 2-1 τον Παλληξουριακό δύσκολα.... Καθάρισε με το +15 κατά πολύ μεγάλο ποσοστό και την απ' ευθείας συμμετοχή της στον τελικό του πρωταθλήματος για την ανάδειξη του πρωταθλητή!!!!
Η Εικοσιμία απλά επιβεβαίωσε στον αγώνα της με τα Διλινάτα 5-2 ότι είναι πολύ δύσκολο να χάσει την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Νίκη με προοπτική για καλύτερο πλασάρισμα η Σάμη 2-0 τα Ομαλά.
   Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, από πλευράς θεάματος, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Α.Ε.Κ. επικράτησε δύσκολα του Παλληξουριακού με σκορ 2-1 διατηρώντας το αήττητο και την διαφορά των 5 βαθμών από την δεύτερη Εικοσιμία πηγαίνοντας στο μεταξύ τους ντέρμπι της Κυριακής στις Κεραμειές για να τελειώσει την υπόθεση της πρωτιάς.
Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στις Κεραμειές μεταξύ Εικοσιμίας-Διλινάτων οι γηπεδούχοι πήραν σπουδαία βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας νίκη, πριν το ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. την επόμενη αγωνιστική στις Κεραμειές, με σκορ 5-2.
Σε ένα μέτριο παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με λίγες φάσεις και όχι καλό θέαμα η Σάμη πήρε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη από τα Ομαλά με σκορ 2-0.
Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και η νίκη τους είναι δίκαιη.
Έτσι έφτασαν στους 11 βαθμούς, ανέβηκαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Α΄κατηγορία.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έπεσαν κατά μια θέση, αλλά αν εξελιχθούν φυσιολογικά τα πράγματα, δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα με την παραμονή τους και αυτοί.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAYOFFS
ΚΡΙΘΗΚΑΝ 1η ΚΑΙ 2η ΘΕΣΗ
ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ PLAYOFFS
ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τα Αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  - A.O.K.I.
αναβλήθηκε
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
5 - 2 
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2 - 1 
4.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2 - 0 
5.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
αναβλήθηκε
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
35
38 - 05
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
30
31 - 08
3.
Α.Ο.Κ.Ι. *
23
26 - 12 
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
20
18 - 26
5.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
19
21 - 20
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ *
11
15 - 27 
7.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ *
10
11 - 18 
8.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ *
09
12 - 11
9.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ **
08
06 - 15 
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ **
02
  09- 50  
                              * Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
                       Με μπλε χρώμα οι ομάδες που θα περάσουν στα playoffs του πρωταθλήματος.
                       Με μαύρο οι ομάδες που θα παραμείνουν στην Α' κατηγορία.
                       Με κόκκινο η ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Β΄ κατηγορία.    
                 Οι ομάδες με έναν αστερίσκο έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο
                         Οι ομάδες με δύο αστερίσκους έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα

Η επόμενη αγωνιστική (14η) 9-10/2/2013
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
5.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο.Κ.Ι. 
Μισή αγωνιστική είχαμε και αυτό το Σαββατοκύριακο αφού αναβλήθηκαν πάλι και οι δυο αγώνες των Θιακών ομάδων μιας και οι αντίπαλοί τους Α.Ο.Κ.Ι. και Παγκεφαλληνιακός αντίστοιχα δεν μπόρεσαν λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο. να μετακινηθούν στο Βαθύ της Ιθάκης.  
Τυχερή η "13η" για Εικοσιμία, Α.Ε.Κ. και Σάμη
Και αυτή την αγωνιστική ξεχωρίζει η ευρεία νίκη της Εικοσιμίας στις Κεραμειές 5-2 τα Διλινάτα. Μια νίκη που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό κλειδώνει τουλάχιστον την 2η θέση ενώ στέλνει τους αντιπάλους της στο "καναβάτσο" (διαφορά από την Α.Ε.Κ. -15). 
Η δύσκολη νίκη της πρωτοπόρου και αήττητης Α.Ε.Κ. που "ζορίστηκε" απέναντι στον Παλληξουριακό τον οποίο και αυτόν βγάζει εκτός playoffs.
Οι γηπεδούχοι και στα τρία παιχνίδια της αγωνιστικής αυτή την φορά επικράτησαν των  φιλοξενούμενων στις επιτυχίες αφού είχαν το απόλυτο τρεις νίκες....... Δεν υπήρξε καμία ισοπαλία σε αυτά
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 3 αγώνες που διεξήχθηκαν για την 13η αγωνιστική το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε όπως προαναφέραμε:
3  νίκες για τους γηπεδούχους και καμία για τους φιλοξενούμενους. 
Πολύ καλή παραγωγικά από άποψη γκολ ημέρα........  Επιτεύχθηκαν συνολικά 12 !!!! (σε 3 παιχνίδια).
Σε όλα τα παιχνίδια υπήρξε σκορ!!!
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν 9  τέρματα και οι φιλοξενούμενοι μόνο 3
Συνολικά σημειώθηκαν 12 τέρματα, μ.ο. 4 ανά αγώνα, δηλαδή 2 περισσότερα από την προηγούμενη αγωνιστική των 3 και πάλι αγώνων.
Καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής συνεχίζει να είναι αυτή της πρωτοπόρου Α.Ε.Κ., με 38 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα και αυτή την αγωνιστική της Α.Ε.Κ. που έχει δεχθεί  τέρματα.
Χειρότερη επίθεση παραμένει αυτή της Προόδου Ιθάκης με μόνο γκολ στο ενεργητικό της.
Χειρότερη άμυνα, συνεχίζει να κρατά το αρνητικό ρεκόρ και αυτή την αγωνιστική ο Οδυσσέας Ιθάκης με 50 γκολ παθητικό παρότι έχει και δυο αγώνες λιγότερους και φαίνεται ότι θα το ανεβάσει και άλλο.
Μέχρι τώρα σε αυτό το πρωτάθλημα έχουν βρει δίχτυα 80 ποδοσφαιριστές ενώ στον πίνακα των σκόρερ προηγείται με τέρματα ο ποδοσφαιριστής της πρωτοπόρου Α.Ε.Κ. Αλ. Κρούτη.
    Στα συν της αγωνιστικής 
* Η γέννηση της πανέμορφης κορούλας του τερματοφύλακα της Εικοσιμίας Απ. Καραίσκου. 
Απόστολε, το team του sportsthea εύχεται σε σένα και την σύζυγό σου να το χαίρεστε το νεογέννητο, να είναι γερό και δυνατό και εσείς καλά και επίσης δυνατοί για την επόμενη "φάση" για τον επόμενο τερματοφύλακα της Εικοσιμίας.
* Το bonus της Α.Ε.Κ. με το +15 από τον τέταρτο αφού την στέλνει (αν παραμείνει έτσι) απ' ευθείας στον τελικό του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
* Η επιτυχής εκτέλεση πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Εικοσιμίας Απ. Καραίσκο στον αγώνα της ομάδας του με τα Διλινάτα, που όπως ήταν επόμενο το αφιέρωσε στην νεογέννητη κορούλα του!!!
Τα μηνύματα που έρχονται στο Sportsthea, μηνύματα τα οποία μας συγκινούν ιδιαίτερα από την αγάπη που μας περιβάλλουν.... Ευχαριστούμε από καρδιάς και λυπούμαστε που δεν τα δημοσιεύουμε αφού είναι ανώνυμα!!!
* Οι πολύ καλές διαιτησίες αυτής της αγωνιστικής σε όλα τα παιχνίδια που διεξήχθηκαν.... Πιάσανε τόπο τα γαμοσταυρίδια του "Μπόκα"!!!!!
* Στην συνεργασία του sportsthea και της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με τη νέα ειδική στήλη "στατιστικά και άλλα"!!!!!! Έτσι φίλοι μου τα έχετε όλα στο "πιάτο"!!!! 
* Στην άψογη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών οι οποίοι έβγαλαν την αγωνιστική με "λευκό" ποινικό μητρώο.... Μπράβο σε όλους ... πολλά δε περισσότερα στον παράγοντα, που παρά την ήττα της ομάδας του, πήγε στα αποδυτήρια των γηπεδούχων και των διαιτητών και τους έδωσε συγχαρητήρια.... Εικόνες που πρέπει να μένουν και να γίνονται παράδειγμα!!!!!
    Στα πλην της αγωνιστικής 
Οι συνεχείς αναβολές αγώνων που σίγουρα θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη συνέχεια με ανοικτά πολλά μέτωπα (κύπελλο-μικτές) για την επιτροπή Π και Κ της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
* Η συνεχής πτώση των περυσινών πρωταθλητών Διλινάτων, που δύσκολα πλέον θα μπουν στα φετινά playoffs  του πρωταθλήματος, έστω και αν κατακτήσουν την 4η θέση στην τελική κατάταξη, αφού η διαφορά από την πρωτοπόρο και αήττητη Α.Ε.Κ. είναι ήδη στους -15 βαθμούς.... Εκτός και αν στραβοπατήσει η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής με την Εικοσιμία, αλλά και πάλι τίποτε δεν είναι σίγουρο... Αγωνία λοιπόν μεγάλη στους πρωταθλητές!!!!!!!!
* Το μεγάλο μπέρδεμα που γίνεται στα Φ.Α. από κάποιους διαιτητές με αποτέλεσμα να γίνεται ένα μπάχαλο με τα στατιστικά και τους σκόρερς... Εμείς θεωρούμε ότι είναι έτσι ακριβώς όπως τα γράφουμε και είναι απόλυτα σωστά αφού εμείς είμαστε στα γήπεδα... Κάποιοι άλλοι άραγε είναι σε αυτά;
Άλλωστε όπως είπε και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. είναι κακογραμμένα και τα χειρότερα σε όλη την Ελλάδα!!!!! Αυτό και μόνο μας δικαιώνει...
Για άλλη μια φορά η απαράδεκτη κατάσταση των γηπέδων μας..... θα καταστρέψουν κόσμο.. τι άλλο να πούμε!! Εμείς θα το γράφουμε συνέχεια και ας μας πουν κουραστικούς!!!!
* Ο ξαφνικός θάνατος του πρώην αμυντικού ποδοσφαιριστή του Οδυσσέα Ιθάκης Α. Ραυτόπουλου που βύθισε τον Σταυρό αλλά και ολόκληρο το νησί στην θλίψη και τον πόνο.
ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ PLAYOFFS ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ
Τα πρωτοπόρα Φωκάτα 
Νίκη που ισοδυναμεί με πρωτιά κατέκτησαν τα Φωκάτα στο ντέρμπι με την Ανωγή και η προσπάθεια τους θα συνεχιστεί για το +15 και την απ' ευθείας συμμετοχή τους στον τελικό με την ταυτόχρονη άνοδο τους στην Α' κατηγορία την επόμενη περίοδο.
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη των Πρόννων 4-1 την Έρυσσο που και μαθηματικά αποχαιρέτησε την Β΄κατηγορία επιστρέφοντας στα γνώριμα λημέρια της Γ' κατηγορίας.
Τέλος ο Παπυργιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον Ηρακλή και εκτός της 3ης θέσης κρυφοκοιτάζει και την δεύτερη για καλύτερο πλασάρισμα.
Πολύ σημαντική νίκη για την είσοδό του στα play-off ανόδου της Β’ κατηγορίας πήρε ο Παπυργιακός το μεσημέρι της Κυριακής, με την εύκολη νίκη επί του Ηρακλή Πρόννων με 3-0. Πιο αποφασισμένοι και αποτελεσματικοί οι νικητές εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες τους και πήραν μια άνετη νίκη.  
Σε ένα μέτριο παιχνίδι έγινε στα Μακριώτικα οι Πρόννοι πήραν εύκολη νίκη από την καταδικασμένη πλέον με υποβιβασμό ομάδα  της Ερύσσου με σκορ 4-1.
Από την αρχή του αγώνα οι Πρόννοι μπήκαν δυνατά και δεν άφησαν, παρά την ισοφάριση που δέχθηκαν την ομάδα της Ερύσσου να τους δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα 
Σε ένα μέτριο παιχνίδι στο α΄ημίχρονο και πολύ κακό στο β'  στις Κεραμείες τα Φωκάτα πήραν σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη απέναντι στην Ανωγή.
Με τη νίκη τους αυτή οι γηπεδούχοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι οι πρωταθλητές της κανονικής περιόδου, ενώ φαντάζει πολύ πιθανό να αποκτήσουν και την διαφορά των +15 από τον τέταρτο (Ανωγή ή Πυλαριακός) κάτι που τους δίνει την δυνατότητα να αγωνισθούν απ' ευθείας στον τελικό.
Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους εκτός του ότι μπορεί να χάσουν ακόμη και την 4η θέση κινδυνεύουν έστω και αν τελικά την κατακτήσουν να μην συμμετέχουν στα playoffs.
Στο σημερινό παιχνίδι τα Φωκάτα ήταν καλύτερα, πέτυχαν τρία γκολ, είχαν δυο δοκάρια , έχασαν πολλές ευκαιρίες και τελικά πήραν εύκολα τη νίκη με σκορ 3-0.
ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ;
ΚΡΙΘΗΚΕ Η 1η ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η 2η ΘΕΣΗ
ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ PLAYOFFS
ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΠΡΟΝΝΟΙ-ΠΥΡΓΙ)
Η ΑΝΩΓΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ 4ΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ -15 
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΡΥΣΣΟΣ
Τα Αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ Π.Ο.Ο.Κ.Α.Π. - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ
3 - 0
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
3 - 0
3.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
1 - 4
ΡΕΠΟ: Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
(Σε 11 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
23
31- 10
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
19
22 - 09
3.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
17
21 - 13
4.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
13
17 - 21
5.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
12
13 - 17
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
08
08 - 15
7.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
01
05 - 32

                         · Οι Πρόννοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
Η επόμενη αγωνιστική (12η) 9-10-2013
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
1.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ 
3.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ 
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
Η σπουδαία νίκη των Φωκάτων στο ντέρμπι των Κεραμειών επί της Ανωγής όχι μόνο τους δίνει 1η θέση στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου, αλλά και σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μπορεί να πάρει και την διαφορά των +15 βαθμών. Αυτό  κατ' αρχήν τους δίνει το δικαίωμα της συμμετοχή τους στον τελικό των playoffs αλλά και την απ' ευθείας άνοδο στην Α' κατηγορία την επόμενη περίοδο.
Εύκολο πέρασμα των Πρόννων από τα Μακρυώτικα 4-1 την Έρυσσο.
Νίκη 4αδας για το Πυργί 3-0 τον Ηρακλή 
 Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους τρεις αγώνες της 11ης αγωνιστικής την περασμένη Κυριακή είχαμε:
2 νίκες, για τους γηπεδούχους και για τους φιλοξενούμενους. (όπως και στην 10η).
Υπήρχε σκορ σε όλα τα παιχνίδια!!!
Οι γηπεδούχοι πιο παραγωγικοί πέτυχαν 7 τέρματα ενώ οι φιλοξενούμενοι 4. 
3 λιγότερα από την προηγούμενη.
Καλύτερη επίθεση παραμένει αυτή των Φωκάτων με 31 τέρματα στο ενεργητικό της (πετυχαίνει μ.ο. ανά αγώνα 2,8 γκολ). 
Καλύτερη άμυνα παραμένει και αυτή την αγωνιστική των Πρόννων με 9 γκολ παθητικό (δέχεται μ.ο. 0.8 γκολ ανά αγώνα).
Χειρότερη επίθεση της ομάδας της Έρυσσου με 5 γκολ στο ενεργητικό της (πετυχαίνει μ.ο. 0,45 γκολ ανά αγώνα).
Χειρότερη άμυνα η Έρυσσος με 32 γκολ παθητικό (δέχεται μ.ο 2,9 γκολ ανά αγώνα.   
Συνολικά επιτεύχθηκαν 11 τέρματα μ.ο. 3,66 ανά αγώνα, και με μειωμένη παραγωγικότητα κατά 3  από την προηγούμενη αγωνιστική.
Μέχρι τώρα σε αυτό το πρωτάθλημα έχουν σκοράρει 48 ποδοσφαιριστές ενώ  στον πίνακα των σκόρερ προηγείται με γκολ ο Νικ. Σταμένης των Φωκάτων.
    Στα συν της αγωνιστικής 
Η νίκη των Φωκάτων στο ντέρμπι επί της Ανωγής 3-0. Μια νίκη που εκτός της πρώτης θέσης στην τελική κατάταξη μπορεί να δώσει και την απ' ευθείας συμμετοχή τους στον τελικό. Κάτι που ισοδυναμεί και με άνοδο στην Α' κατηγορία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά του. Θα μας τρελάνει ο πρόεδρος....
Στην λειτουργία του νέου και πολύ ενημερωτικού site της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. 
* Στην πολύ όμορφη εκδήλωση-γιορτή του Ηρακλή Πρόννων για τα 30 χρόνια παρουσίας του στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια σε όλους.
* Στα παιδιά του ρεπορτάζ του sportsthea που κάθε Σαββατοκύριακο κάνουν πραγματική "μάχη" για να είστε ενήμεροι σε όλα τα αθλητικά γεγονότα στο νησί.
* Η παρουσία παικτών του ήθους και της αξίας του Λεωνίδα Βανδώρου που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νεώτερούς του...
    Στα πλην της αγωνιστικής
* Η νέα ήττα για την ομάδα του Γ. Βρυώνη που την στέλνει οριστικά μαθηματικά και αμετάκλητα στην Γ' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.
* Σε αυτούς που "κλέβουν" ό,τι κάθεται και ό,τι πετάει στο διαδίκτυο προκειμένου να το περάσουν για δική τους δουλειά χωρίς να υπολογίζουν ότι κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται ατελείωτες ώρες για να το αναρτήσουν.... Έτσι όλοι μπορούν να κάνουν όσα site  και εφημερίδες θέλετε... Πέραν της πλάκας και για να σοβαρευτούμε, τέλος το ανέκδοτο... Όποιος θέλει από εδώ και πέρα ο,τιδήποτε, ξέρει το email μας και να ζητήσει άδεια....... Φτάνει πια!!!
* Το γκολ που ακυρώθηκε στις Κεραμειές και στεναχώρησε πολύ ένα φίλο μου!!!!!
Το κλείσμο του τοπικού Τ.Ε.Ι. αφού και το τοπικό ποδόσφαιρο πλήττεται από αυτή την εξέλιξη μιας σε αυτό συμμετέχουν οι φοιτητές του, τόσο σαν ποδοσφαιριστές, όσο και σαν διαιτητές!!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΠΟΛΟ
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Ε.Σ.Κ.Α.Η 
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ν.Ο. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
   ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ e-mails ΣΑΣ ΣΤΟ SPORTSTHEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου