Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (ΔΙΛΙΝΑΤΑ-Α.Ε.Κ.)

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ



2 - 2 

(0-6)






ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2-2 ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΚΑΙ FOUL ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ
Το "καρέ" για τα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου συμπλήρωσε, όπως αναμενόταν,  σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Α.Ε.Κ. μετά την ισοπαλία της με τα Διλινάτα με το σκορ να σταματάει στο 2-2. 
Αποτέλεσμα που έδωσε και τυπικά την πρόκριση στους "κιτρινόμαυρους" του Αργοστολίου. Φυσικά κάτι που δεν αποτελεί είδηση αφού το παιχνίδι όπως προαναφέραμε ήταν τυπικής διαιδικασίας μετά το 6-0 του πρώτου αγώνα.
Έτσι η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου είναι μέσα στους αρχικούς της στόχους που εξ αρχής ήταν, η κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου, αντίθετα με τους περυσινούς finalist του Τάκη Φωή που χάνουν τον έναν από τους δυο στόχους τους ενώ πρέπει να παλέψουν πολύ στη συνέχεια για να μην χάσουν και τον επόμενο, που είναι η συμμετοχή τους στα playoffs του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα στο δεκάλεπτο η Α.Ε.Κ. χάνει την ευκαιρία να προηγηθεί με τον Χασάη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Μίχο να διώχνει την μπάλα.
Τα Διλινάτα είναι αυτά που θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0 ακριβώς στο 20', ύστερα από κόρνερ του Θ. Αναλυτή η μπάλα θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς της Α.Ε.Κ. θα φτάσει έξω από την περιοχή στον Μύρτο ο οποίος θα πιάσει ένα σουτ που θα καταλήξει στα δίχτυα του Παυλάτου και ενώ προηγουμένως φαίνεται να βρίσκει στα σώματα των συμπαικτών του.
Τρία λεπτά κράτησε η χαρά των γηπεδούχων αφού ο ο Μοσχονάς θα σουτάρει η μπάλα θα καταλήξει στο δοκάρι του Μίχου και στην επαναφορά της ο Χασάη με πλασέ θα ισοφαρίσει το σκορ στο 1-1.
Οι φάσεις ήταν πολύ λίγες στο α' ημίχρονο και οι ομάδες τελικά οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο β' τα Διλινάτα και συγκεκριμένα στο 51' θα περάσουν και πάλι μπροστά στο σκορ 2-1 με κεφαλιά του Μύρτο που εκμεταλεύθηκε την σύγχυση στα καρέ των φιλοξενουμένων.         Μεγάλη ευκαιρία θα χάσει ο Γ. Αναλυτής στο 55' όταν θα βγει μόνος απέναντι από τον Παυλάτο και ενώ πιεζόταν θα πιάσει το σουτ με τον νεαρό τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ. να αποκρούει ίσα ίσα την μπάλα σώζοντας την εστία του από το 3-1.
Ότι δεν κατάφεραν οι τυπικά γηπεδούχοι, θα καταφέρουν, οι φιλοξενούμενοι στο 63' με τον Κρούτη να σουτάρει μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μίχου ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο 73' τα Διλινάτα θα χάσουν την ευκαιρία να προηγηθούν εκ νέου όταν το αδύναμο πλασέ του Γ. Αναλυτή στην κενή εστία του Παυλάτου θα διώξει ο Λούλουδας την μπάλα πάνω από τη γραμμή του τέρματος του.
Ένα σουτ του Εμιλιάνο στο 75' θα περάσει ελάχιστα άουτ από την εστία του Μίχου.                                  Στο 80' είναι η σειρά του Κρούτη να χάσει την ευκαιρία για το 2-3 όταν την εξ επαφής κεφαλιά του θα αποκρούσει ο Μίχος.  Ένα σουτ λίγο έξω από την μικρή περιοχή της Α.Ε.Κ., του Γ, Αναλυτή θα κοντράρει στο σώμα του Χασάη και θα χαθεί μια καλή ευκαιρία, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Πολλάκης με τον Εμιλιάνο θα παίξουν εξαιρετικά το 1-2 με τον τελευταίο να σουτάρει από καλή θέση και την μπάλα τελικά να καταλήγει άουτ. 
Διαιτητής ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Αγγ. και Κωστόπουλο Σερ.
Οι συνθέσεις

ΑΕΚ: (Σπ Παπαδάτος), Παυλάτος, Αντωνόπουλος, Ψάλτης, Λούλουδας, Χασάι, Κοσμάτος, Δρόσος (46' Εμιλιάνο), Μοσχονάς, Πολλάκης, Στεφανάτος (79' Περιβολάρης), Κρούτη.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Τάκ. Φωής), Μίχος, Κίριο, Αναλυτής Θ., Σκριβάνος (65' Δούκας), Μύρτο, Ψαριανός, Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Σπ., Τζωρτζάτος Χρ. Φιοράτος (75' Θοεδωρακάτος), Χαραλαμπόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου