Πέμπτη, Φεβρουαρίου 14

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Τις δικές του προτάσεις κάνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Ιωσήφ Δρακάτος σχετικά με το εξοδολόγιο της διαιτησίας στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων προκειμένου να ανασάνουν οικονομικά τα Σωματεία και μια περίοδο οικονομικά δύσκολη να συντηρηθούν. 
Προτείνει λοιπόν:

«1. Στο εξοδολόγιο κάθε αγώνα η αμοιβή της τριάδας των διαιτητών να είναι: 30€ για τον διαιτητή και 20€ έκαστος βοηθός συν 30€ ο γιατρός. Σύνολον 100€ και να μην μπαίνουν οδοιπορικά στους αγώνες της Ιθάκης, εκτός των εισιτηρίων τους.
2. Σε αγώνες χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μην ορίζεται διαιτητική τριάδα και να διευθύνουν τους αγώνες αυτούς δυο (1 διαιτητής και 1 βοηθός) ώστε να μειώνονται τα έξοδα.
3. Όταν αυτό είναι δυνατόν να γίνεται αξιολόγηση της απόστασης και οι διαιτητές να ορίζονται σε αγώνες που διεξάγονται κοντά στην κατοικία τους ώστε να μειωθεί η χιλιομετρική τους αποζημίωση.
4. Το εξοδολόγιο κάθε αγώνα να κατατίθεται κάθε Δευτέρα στο Λογιστήριο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. από το γηπεδούχο Σωματείο και να πληρώνονται συνολικά κάθε μήνα.
5. Το εισιτήριο να μειωθεί στα 3€ για το κοινό, και 2€ για φοιτητές, μαθητές, άνεργους κ.λ.π..
Τα παραπάνω να υιοθετηθούν με απόφαση της Γ.Σ. του Σ.Δ.Π.Κ.Ι. για αυτή την αποζημίωση άσχετα με το εξοδολόγιο που εκδίδεται».
Αυτές είναι οι προτάσεις του κ. Δρακάτου. Τώρα αν είναι εφικτό κάποιες ή όλες να υλοποιηθούν είναι θέμα των διοικούντων του ποδοσφαίρου μας και φυσικά των κανονισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου