Κυριακή, Φεβρουαρίου 10

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΡΟΝΝΟΙ-ΠΥΡΓΙ)

Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ 1-2 










ΤΟΥΣ "ΕΚΛΕΨΕ" ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ
Mεγάλη νίκη για τον Παπυργιακό που περνάει στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης


Τζανάτα: Λένα Μανέντη
Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο των Τζανάτων με τον Παπυργιακό να κατακτά μια μεγάλη νίκη και να σκαρφαλώνει στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης με 6 βαθμούς διαφορά από τα πρωτοπόρα Φωκάτα.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης οι Πρόννοι χάνουν την πρώτη τους ευκαιρία με ένα σουτ του Αναγνώστη το οποίο κατέληξε άουτ. 
Μετά από 5 λεπτά οι Πρόννοι απειλούν ξανά την εστία του Μενεγάτου με την σέντρα του Τραυλού να καταλήγει στον Κατσιλίδη που με ένα ωραίο σουτ στέλνει την μπάλα λίγο πιο έξω από το δοκάρι. 
Σειρά τώρα έχει το Πυργί που στο 11ο λεπτό ο Μουκάι στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Ντούκα και στο 12' ο Τούρλας με ένα σουτ στέλνει την μπάλα άουτ. Οι Πρόννοι τώρα συνεχίζουν να πιέζουν για να πετύχουν το τέρμα στο 18ο λεπτό με τον Ντεμάι αυτή την φορά και το πολύ καλό σουτ του να φτάνει στα χέρια του Μενεγάτου. 
Μια ωραία προσπάθεια για το Πυργί στο 21' όταν την προβολή του Τόκου  αποκρούει και πάλι ο Ντούκας. 
Το πρώτο γκολ για το Πυργί πετυχαίνει ο Τούρλας όταν μετά από λάθος του Χιόνη πήρε την μπάλα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα των Πρόννων κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του στο 37ο λεπτό. 
Δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν για πολύ το γκολ τους αφού στο επόμενο κιόλας λεπτό σε ένα γέμισμα του Κουρκουμέλη Κ. ο Κατσιλίδης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με μια καταπληκτική κεφαλιά και ισοφαρίζοντας σε 1-1
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά με μια φάση για τους Πρόννους στο 55ο λεπτό όταν από πάσα του Τοντόροφ ο Ντεμάι έστειλε την μπάλα άουτ από καλή θέση. 
Δεν υπήρξε καμία ουσιαστική ευκαιρία για καμία από τις δυο ομάδες μέχρι το 74' όπου ο Τούρλας δίνει την μπάλα στον Μουκάι με το σουτ του τελευταίου να περνάει άουτ έξω από την εστία των Πρόννων. 
Μια μεγάλη φάση δημιουργήθηκε για τους Πρόννους στο 77ο λεπτό όπου πρώτα ο Τραυλός και ύστερα ο Ντεμάι με ισάριθμες κεφαλιές δεν κατάφεραν να χαρίσουν το δεύτερο γκολ στην ομάδα τους. 
Το δεύτερο και τελευταίο γκολ για το Πυργί έρχεται στο 88' όταν το λάθος του Ταραζή εκμεταλλεύτηκε ο Γεωργακάς και με ένα πολύ όμορφο σουτ από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην εστία κάνοντας το τελικό 2-1
Στην εκπνοή του αγώνα έχουμε και τις τρεις τελευταίες φάσεις με πρώτη αυτή των Πρόννων όπου ο Αναγνώστης έστειλε την μπάλα άουτ, την δεύτερη για το Πυργί με τον Σπηλιώτη να επιχειρεί ένα σουτ με την μπάλα να περνάει σύριζα άουτ από το δοκάρι του Μασαλή.
Τέλος οι Πρόννοι σε ένα γύρισμα του Αναγνώστη προς τον Κουρκουμέλη Αρ. με τον τελευταίο να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα έξω από το δεύτερο δοκάρι.
Συνθέσεις
Πρόννοι: Ντούκας (6' Μασαλής), Διαμαντάτος, Χιόνης, Σολωμός, Κουρκουμέλης Κ. (71' Μανέντης), Τοντόροφ, Τραυλός (85' Κουρκουμέλης Αρ), Αναγνώστης, Ντεμάι, Κατσίλιδης, Ταραζής.
Παπυργιακός: Μενεγάτος, Κουμαριώτης, Τόκος, Απέργης, Ψαχούλιας, Τζάκης, Γεωργακάς (90' Σπηλιώτης), Τούρλας, Παγουλάτος Θεοδ (56' Γασπαρινάτος), Μουκάι (87' Κλωνής). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου