Κυριακή, Φεβρουαρίου 3

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΕΡΥΣΣΟΣ-ΠΡΟΝΝΟΙ)

Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 1-4 









ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ 4-1 ΤΗΝ ΕΡΥΣΣΟ
Ένα μέτριο παιχνίδι έλαβε μέρος σήμερα στα Μακριώτικα με τους Πρόννους να κέρδιζουν την Έρυσσο με σκορ 4-1.
 Από την αρχή του αγώνα οι Πρόννοι μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι με τον Αναγνώστη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι από το 5ο κιόλας λεπτό. 
Στο 12ο λεπτό άλλη μια φάση για τους Πρόννους με ένα σουτ του Ντεμαι που κατέληξε άουτ και στην συνέχεια άλλη μια χαμένη ευκαιρία από τον Κατσιλίδη  16ο λεπτό. 
Οι Πρόννοι ασταμάτητοι και με πολλές τελικές προσπάθειες απειλούν συνεχώς την εστία του Καμπανου όπως στο 28' με τον Τραυλό να στέλνει την μπάλα στο δόκαρι. 
Το πρώτο γκολ του παιχνιδιού ανηκει δικαιωματικά στους φιλοξενούμενους μετα από σουτ του Τραυλου οπου η μπάλα κατέληξε στα χερια του Καμπανου που από απροσεξία του την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την ομαδα των Τζαννάτων στο 29ο λεπτό.
Στο 37' η Ερυσσος δέχεται την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι και στο 38' ο Ζαμπέλης ερχεται να κάνει την ισοφάρηση για την ομάδα της Ερυσσου.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έχουμε άλλες 2 ευκαιρίες για τους Πρόννους μια στο 41' οπου μετά από εκτέλεση φάουλ του Τραυλού ο Αναγνώστης στέλνει την μπάλα λίγο εξω από το δοκάρι και στο 42' άλλη μια φαση με τον Αναγνωστη να φλερταρει με το γκολ στέλνοντας την μπαλα μόλις λιγα εκατοστά εξω. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη ευκαιρία ανηκει στην Έρυσσο μετά από σούτ του Παπα Λιγόρ που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 47.΄
 Στο 48' οι Πρόννοι απαντούν με ένα σουτ του Κουρκουμέλη Κυρ το οποίο έφυγε άουτ και στο 50' έχουμε κίτρινη κάρτα για τον Ζαμπέλη.
Στηνσυνέχεια και συγκεκριμένα στο στο 3λεπτο 52-55 οι Πρόννοι χανουν δύο ευκαιρίες με τον Αναγνώστη και τον Κουρκουμέλη Κυρ. να μην μπορούν να πετύχουν το γκολ για την ομάδα τους. Στο 60' ο Κατσιλίδης δέχεται την κίτρινη κάρτα και στο 65' ο Στέλλος κάνει άλλη μια ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα στο δόκαρι. 
Ο Κατσιλίδης είναι αυτός που πετυχαίνει το γκολ για την ομάδα του στο 61ο λέπτο της αναμέτρησης. Στο ίδιο λέπτο ο Ταβανι J δέχεται την κόκκινη κάρτα και ετσι η ομάδα της Ερυσσου μένει με 10 παίχτες. 
Σκόρερ χρίζεται και πάλι ο Κατσιλίδης που πετυχένει και το 3ο γκολ για την ομάδα του στο 74' μετά από εξαιρετική πάσα του Αναγνώστη.
 Μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα των Πρόννων πιέζει ασφυκτικά το αντίπαλο τέρμα ώσπου στο 90' μετά από πάσα του Κατσιλίδη ο Αναγνώστης θα πετύχει το τελικό 4-1.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Μουζακίτη Βασ. και Λυμπερόπουλο Θοδ. 
Οι συνθέσεις
Πρόννοι: Μασαλής, Τοντοροφ, Χιόνης, Σολωμός, Χρούτας, Κουρκουμέλης Κ, Τραυλός, Αναγνώστης, Ντεμάι (85' Κουρκουμέλης Αρ), Κατσιλίδης, Ταραζής (Στέλλος 58' ,77' Μανέντης' 
Ερυσσος:Καμπάνος, Κουταλάς (79' Βαλσαμής), Καψάλης, Αντύπας, Ταβάνι J, Ζαμπέλης, Τσιβόλας, (76' Καββαδίας), Ταβάνι G, Κοψίνης, Κατριβένης, Παπα Λιγόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου