Σάββατο, Φεβρουαρίου 2

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΔΕΞΙ" Ο Ν.Ε.Ο.Λ. ΣΤΟ FINAL6

Έτοιμος για την μεγάλη  γιορτή του final-6  ο Ν.Ε.Ο.Λ.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 2013
Αναλυτικά η αγωνιστική
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
14/02/13
9:30:
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
03/02/13
2:00:
ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ - ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
03/02/13
1:00:
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ
Με έναν παλιό του γνώριμο, τον Ηρακλή Πύργου, ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Final6 του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Η. η ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ..
Η ομάδα του Μανώλη Δούλια με εκπληκτική παρουσία στην 1η και 2η φάση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος θέλει να ξεκινήσει με το "δεξί" τις υποχρεώσεις της και σε αυτή την φάση κάνοντας όνειρα για τη συμμετοχή της στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος  του 2013 που αν και γνωρίζουν τη δυσκολία για κάτι τέτοιο θα παλέψουν να το πετύχουν. Κάτι που θεωρούμε ότι είναι μέσα στις δυνατότητες των "πιτσιρικάδων" της Ληξουριώτικης ομάδας.
Το παιχνίδι αυτό είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο Κυριακή 3-2-13 στις 1 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλλικής με διαιτητές του κ.κ. Καρπανό Ηλ. και Κοτσίρη Αλ.
Αυτό που απαιτείται από τον φίλαθλο κόσμο της Παλλικής είναι η παρουσία του εκεί, ώστε να βοηθήσουν τα "πιτσιρίκια" της ομάδας να κάνουν μια καλή αρχή.
Ας θυμηθούμε πως έφτασαν στο final6 οι δυο ομάδες.
η παιδική ομάδα του Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου, ομάδα του επιτυχημένου τεχνικού Μανώλη Δούλια, μετά από μια εκπληκτική πορεία σε προκριματικά και ημιτελικά, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη Β΄φάση όμιλο με νίκη (χωρίς αγώνα) επί του αυριανού της αντιπάλου και τερμάτισε στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου με το εντυπωσιακό ρεκόρ των 14 νικών σε 16 αγώνες.
Ο Ηρακλής Πύργου, ο ένας από τους δύο εκπροσώπους του Ν. Ηλείας, τερμάτισε πίσω από το τον Ν.Ε.Ο.Λ. στα ημιτελικά με συνολικό ρεκόρ 10 νικών και 2 ηττών πετυχαίνοντας 52,7 στην επίθεση και δεχόμενος 38,4 πόντους στην άμυνα.
Η επόμενη αγωνιστική
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
11/02/13
9:00
ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ
Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ - Α.Ε.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ
11/02/13
6:15
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙΛ.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ - ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Α.Ο.
10/02/13
12:00
ΚΛ. ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ Α.Σ. - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο.
Το sportsthea εύχεται στον Μανώλη Δούλια και στα "παιδιά" του Καλή επιτυχία στο όμορφο "ταξίδι" τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου