Σάββατο, Απριλίου 5

Μεγάλη "γκέλα" ο Πυλαριακός 1-1 με την Έρυσσο και αντίο 2η θέση!!


Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  1-1
                                                          
Δεν του "Χ"αρίστηκε η γειτόνισσα και τον έστειλε 3ο στα playoffs
Μεγάλη «γκέλα» για τον Πυλαριακό που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο ντέρμπι της Β. Κεφαλονιάς με την Έρυσσο. Μια γκέλα που στοίχισε ακριβά αφού στέλνει την ομάδα του Κ. Κουγιανού σαν Τρίτη στα playoffs και με 1 βαθμό στο "σακούλι" του.
Η βαθμολογικά αδιάφορη Έρυσσος στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δεν χαρίστηκε στον αντίπαλο της και έτσι παίρνοντας την δεύτερη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα τερμάτισε μεν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β΄κατηγορίας, όμως θεωρούμε ότι της αξίζουν πολλά μπράβο για την φετινή της παρουσία, ιδιαίτερα όμως στο σημερινό παιχνίδι που το πάλεψε έστω και αδιάφορη. Εμείς θεωρούμε ότι αυτή η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο!
Όμως και ο Πυλαριακός έκανε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα κερδίζοντας τη συμμετοχή του στα playoffs και του αξίζουν πολλά μπράβο.
O αγώνας
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πυλαριακός μπήκε χαλαρά, παρόλα αυτά είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά όλα τα σουτ εξουδετερώθηκαν είτε από την άμυνα, είτε από τον τερματοφύλακα της Ερύσσου. Και όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο όταν χάνεις ευκαιρίες δέχεσαι γκολ. Έτσι σε μια επίθεση των γηπεδούχων μετά από σέντρα στην περιοχή του Πυλαριακού, ο Τραχάνης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 1-0 για την Έρυσσο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πυλαριακός αφού είχε πραγματοποιήσει τρεις αλλαγές, πίεσε την Έρυσσο, την έκλεισε στα καρέ της, αλλά συνέχισε να χάνει ευκαιρίες.
Τελικά πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με πέναλτι που κέρδισε ο Αλυσανδράτος στο 68’ και εκτέλεσε εύστοχα ο Σταμούλη.
Οι προσπάθειες για το νικητήριο γκολ συνεχίστηκαν, αλλά οι επιθετικοί του Πυλαριακού ήταν άστοχοι και ο τερματοφύλακας της Ερύσσου Αρώνης σε πολύ καλή μέρα.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Χ. Αβάζαρο.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Γ. Κατσαμπίρης), Αρώνης, Καψάλης Χρ. (75’ Μολφέτας Νικ.), Ζαμπέλης Γ., Αντύπας, Νικολετάτος, Ζαμπέλης Απ. (37’ Παπά), Καψάλης Διον. (18’ Πατρίκιος), Τσιβόλας, Σκιαδαρέσης, Τραχανής, Μολφέτας.
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Φλαμιάτος, Φιλιππάτος (46’ Μαρκαντωνάτος), Ποταμιάνος,  Φούκας, Παπαδάτος, Μακρής, Πνευματικάτος (46’ Γασπαρής Νικ.),  8.Διαμαντής (46’ Μιχελής Γρ.), Αλυσανδράτος, Κουλουμπής Αθανάσιος, Σταμούλης Παν..
ΦΩΤΟ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου