Τρίτη, Απριλίου 1

Θανάσης Μουίκης: «Τα παιδιά έδειξαν και φέτος την αγάπη και την αφοσίωσή τους στον Α.Σ.Κ.»


Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά πήρε πανάξια και δίκαια το «εισιτήριο» για την Α2 ΕΣΚΑ-Η και σύντομα θα διοργανώσει την «γιορτή» ανόδου.

Ο Α.Σ.Κ. περιμένει το έρθει στην Κεφαλονιά το κύπελλο από την ΕΣΚΑ- Η για να το γιορτάσει με τον κόσμο του, τους προπονητές του και τα παιδιά του!
Ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας  Θανάσης Μουίκης είδε τους κόπους όλων αυτών των χρόνων φέτος να αποδίδουν καρπούς.
«Ο Α.Σ.Κ. από την ημέρα της ίδρυσής του έχει περάσει από πολλά στάδια, έχοντας αναμφισβήτητα γράψει την μεγαλύτερη ιστορία στο Κεφαλλονίτικο Μπάσκετ και μία σπουδαία σελίδα στον αθλητισμό του νησιού μας» δηλώνει ο κ. Μουίκης και συνεχίζει: «Σήμερα κατάφερε να γράψει άλλη μία άνοδο στην ιστορία του, την πρώτη που έρχεται μετά τη σπουδαία συμμετοχή του στις Εθνικές κατηγορίες. 
Η άνοδος αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα της αδιάκοπης δουλειάς που γίνεται όλο το χρόνο στις υποδομές του συλλόγου μας, καθώς και στο αντρικό τμήμα.
Τα παιδιά που συμμετείχαν και φέτος στην ανδρική ομάδα, έχουν δείξει έντονα τα τελευταία χρόνια την αγάπη τους και την αφοσίωσή τους στον Α.Σ.Κ., βάζοντας πάνω απ’ όλα οι ίδιοι το στόχο της ανόδου, κάθε φορά μαζί με τους προπονητές τους. 
Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους προπονητές των υποδομών και  της ανδρικής ομάδας ειδικά για τα τελευταία τέσσερα χρόνια που η ομάδα ανασυντάχθηκε και έβαλε νέους στόχους, δίνοντάς μας σήμερα τη χαρά να απολαύσουμε  μία σπουδαία άνοδο.
Παράλληλα και τη φετινή χρονιά πήγαν αρκετά καλά στα πρωταθλήματα και τουρνουά της ΕΣΚΑ-Η το Παιδικό, οι Παμπαίδες και τώρα το Μίνι.
Όλη τη χρονιά, ο σύλλογος έχει παράλληλα δημιουργήσει τέσσερα εσωτερικά τουρνουά-πρωταθλήματα, όλων των ηλικιών σε αγόρια και κορίτσια, που διεξάγονται με μεγάλη επιτυχία και αγωνιστικό πάθος από παιδιά και προπονητές δείχνοντας ότι το Παρών και το Μέλλον του Μπάσκετ είναι εδώ.
Έχοντας μεγάλο έρεισμα στην κοινωνία μέσα από την πολυετή του σοβαρή παρουσία στον χώρο του μπάσκετ, ο Α.Σ.Κ. επάξια  με τα 150 παιδιά του, μπορεί να διοργανώνει αγώνες υψηλού επιπέδου, ώστε τα παιδιά αυτά να αποκτούν περισσότερες εμπειρίες και να καλύπτεται, όσο γίνεται, το κενό που δημιουργείται λόγω του νησιωτικού χαρακτήρα μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μας κάθε χρονιά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου