Δευτέρα, Απριλίου 7

Στην Κεφαλονιά τον Ιούνιο η Λιθουανική SFK “NAUTICA”



Η «όρεξη» πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων ποδοσφαίρου σάλας έχει ανοίξει για τα καλά αφού πολλές είναι αυτές που ψάχνουν το ενδεχόμενο να επισκεφτούν το νησί μας και να κάνουν την προετοιμασία τους αλλά και φιλικά παιχνίδια.
Μια από αυτές ήδη έχει κλείσει την παρουσία της εδώ και είναι η SFK NAUTICA” από τη Λιθουανία!
Μάλιστα σε επιστολή της ενημερώνει τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και παράλληλα επιβεβαιώνει για την επικείμενη επίσκεψη της στο νησί μας που την προσδιορίζει όπως παρακάτω:
Η ομάδα θα φτάσει στην Κεφαλονιά την 6η Ιουνίου και θα παραμείνει έως την 13η του ιδίου μήνα, ημέρα που θα αναχωρήσει.
Στην εδώ παραμονή της θα πραγματοποιήσει δυο φιλικά παιχνίδια τα οποία επιθυμεί να διεξαχθούν το μεν πρώτο την Κυριακή 8 Ιουνίου και το δεύτερο την Τετάρτη 11 του ίδιου μήνα και ώρα έναρξης και των δυο 1 11η πρωινή.
Επίσης στο ίδιο διάστημα θα χρησιμοποιήσει το κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» για την προετοιμασία της.
Αυτή την στιγμή γίνονται ενέργειες ώστε να βρεθούν οι αντίπαλοι που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια Α’ κατηγορίας από την Αθήνα ή μια μικτή από την Κεφαλονιά.
Σχετικά τώρα με την ομάδα του Α.Ο. Κεφαλληνία τον Ιούνιο θα λάβει μέρος στο Euro Winners Cup 2014  που θα διεξαχθεί στην Κατάνια της Ιταλίας.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι οι ρεβάνς των δυο αγώνων της Εθνικής Ελπίδων futsal με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ιταλίας θα διεξαχθεί στο Vasto στην Ιταλία τον Μάρτη. 
Συγκεκριμένα η αναχώρηση της ομάδας έχει προγραμματιστεί για τις 27 Απριλίου από Αθήνα και τα παιχνίδια την Τρίτης και Τετάρτη 29 – 30 του ίδιου μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου