Σάββατο, Δεκεμβρίου 6

Νίκησε 2-0 την Πρόοδο ο Πάγκε και βλέπει 4αδα


ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.  2-0
                                            
           
Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. με νικητή τον Πάγκε
Αμέσως μετά το Σάμη-Οδυσσέας στο ίδιο γήπεδο ο Παγκεφαλληνιακός φιλοξένησε την Πρόοδο Ιθάκης με το ζητούμενο για τους γηπεδούχους να είναι η νίκη, αφού έπαιζαν τα «ρέστα» τους σε αυτό το παιχνίδι και τελικά κατάφεραν να την πάρουν με σκορ 2-0.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές είχε ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφριά υπεροχή και τους φιλοξενούμενους σωστά στημένους στην άμυνα έτοιμους να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, ενώ δεν έλειψαν και τα παράπονα για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις στις οποίες θεωρούν ότι αδικήθηκαν.
Μετά το 2-0 εις βάρος τους οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν προσπαθώντας να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφεραν.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα θα είναι μόλις στο 2’ και για τους φιλοξενούμενους. Ο Αρταβάνης θα βρει στην γραμμή της  περιοχής τον Κιοράι, αυτός θα πιάσει το δυνατό σουτ αλλά ο Κομπορόζος θα πέσει στην αριστερή του γωνία και θα διώξει την μπάλα.
Στο 6’ θα έρθει η απάντηση από τους γηπεδούχους όταν ο Κίριο από αριστερά με ωραία σέντρα θα βρει τον Κοτίνη μέσα στην περιοχή και στο ύψος του πέναλτι, αυτός θα πιάσει το δυνατό σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και καταλήγει άουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Στο 12’ μετά από κάθετη πάσα του Βρεττού στον Κιοράι, ο τελευταίος θα μπει στην περιοχή, όμως τελευταία στιγμή και λίγο πριν το γκολ, θα προλάβει ο Μεγαδούκας και θα διώξει την  μπάλα κόρνερ.
Το κόρνερ εκτελεί ο Τσίρος, θα υπάρξει μια σύγχυση στα καρέ του Κομπορόζου, η μπάλα θα φτάσει στον Αρταβάνη με το γυριστό σουτ που επιχειρεί να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων άουτ.
Στο 25’ ο Κιοράι θέλει να απειλήσει με το απ’ ευθείας συρτό φάουλ που εκτελεί, όμως αποκρούεται από τον Κομπορόζο.
Γκοοοοοοολ 1-0 για τον Παγκέ
Μια παράλληλη σέντρα του Κίριου στην περιοχή στο 32’, ο Γιννάτος θα πιάσει από κοντά ένα πλασέ που αποκρούεται προσωρινά από τον Γ. Τσιντήλα και στην επαναφορά ο Κοτίνης με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.
Στο 42’ θα υπάρξουν διαμαρτυρίες για ένα χέρι μέσα στην περιοχή και συγκεκριμένα του Θωμά, σε μια ενέργεια του Αρταβάνη να τον αποφύγει. Όμως ο κ. Βασιλόπουλος πολύ κοντά στην φάση έδειξε παίζεται.
Με τον Πάγκε μπροστά 1-0 στο σκορ ολοκληρώνεται το α’ ημίχρονο.
Στο 46’ ένα δυνατό σουτ του Μεγαδούκα στέλνει την μπάλα να σταματήσει στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια να απομακρύνεται.
Μεγάλη ευκαιρία στο 64’ για τους φιλοξενούμενους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα όταν ο Κιοράι θα βγει στην  πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, θα μπει στην περιοχή θα πλασάρει ψηλοκρεμαστά τον Κομπορόζο στην έξοδο αλλά ο τερματοφύλακας του Πάγκε λέει όχι και μπλοκάρει την μπάλα.
Διαγώνιο σουτ του Τούρλα στο 79’ θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γ. Τσιντήλα που έπεσε χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβει.
Στο 85’ ο Τριανταφυλλίδης θα φύγει από το κέντρο και λίγο μέσα από την περιοχή και πλάγια θα κόψει παράλληλα την μπάλα, που είναι δυνατή και καταλήγει πλάγια παράλληλα με την εστία των φιλοξενούμενων
Γκοοοοοοολ..... Έκλεισε με...... εορταστικό τόνο το σκορ 2-0 για τους γηπεδούχους με τον Νίκο (Κιρίο) να "κερνάει" τον Νίκο (Αντωνίου). 
Στο 87’ οι εορτάζοντες Νίκος Κιρίο και Αντωνίου θα «κεράσουν» τον κόσμο τους με ένα γκολ δικής τους δημιουργίας. Συγκεκριμένα ο Κίριο θα πιάσει το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, Ο Τσιντήλας θα απομακρύνει δύσκολα με την μπάλα να κολλάει στο χόρτο και τον Αντωνίου εύκολα με πλασέ να την στέλνει στα δίχτυα παρά την νέα προσπάθεια του τερματοφύλακα της Προόδου.
Διαιτητής και εδώ ο κ. Δ. Βασιλόπουλος που έπαιξε λόγω τραυματισμού στα πλευρά του Λ. Μενεγάτου που ήταν κανονικά ο «άρχων» της συνάντησης ο οποίος σφίγγοντας τα δόντια έπαιξε σαν βοηθός μαζί με τον κ. Ι. Καπογιαννόπουλο.
Οι συνθέσεις
Παγκεφαλληνιακός:(Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Θωμάς, Μεγαδούκας, Κουλουμπής, Αντωνίου, Κατσιγιώργης (70’ Βεκερίδης, 87’ λ.τ. Δραγούτας), Τούρλας, Αρμάντο, Γιαννάτος, Κίριο, Κοτίνης (53' λ.τ. Τριανταφυλλίδης).
Πρόοδος:(Κ. Πίππος), Γ. Τσιντήλας, Τ. Τσιντήλας (61’ Τσάμης), Βρεττός, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Τόφαλος (86’ Ηλιόπουλος), Βλασσόπουλος, Κιοράι, Αρταβάνης, Τσίρος (87’ Κωστόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου