Δευτέρα, Δεκεμβρίου 8

"Αέρας" πέρασε από τα Τζανάτα η Εικοσιμία 6-0 τους Πρόννους


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  0-6
                                     
Χωρίς να ιδρώσει η Εικοσιμία στα Τζανάτα πήρε ένα ακόμη τρίποντο
«Αέρας» πέρασε η Εικοσιμία σήμερα το απόγευμα από τα Τζανάτα και τους γηπεδούχους Πρόννους με αποτέλεσμα να πάρει μια εύκολη νίκη με σκορ 6-0.
Η ομάδα από τη Λειβαθώ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα πέτυχε έξι γκολ, είχε δυο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες, αντίθετα με τους γηπεδούχους που αγωνίζονταν από το 20’ με παίκτη λιγότερο με αποτέλεσμα να μην δημιουργούν κάτι ιδιαίτερο στην εστία του Μαστροκωστόπουλου.
Το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ από την προηγηθείσα βροχή με αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα στους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων.
Φάσεις και γκολ
Στο 15΄οι φιολοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ. Σε μια φάση διαρκείας ο Σπ. Αλεξανδράτος με πλασέ μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 20’ οι γηπεδούχοι θα μείνουν με «δέκα» στον αγωνιστικό χώρο αφού ο Μιχ. Ζαπάντης θα δει την κόκκινη κάρτα του Κ. Κομητόπουλου.
Το 0-2 για τους «μελανόλευκους» της Λειβαθούς θα πετύχει στο 20’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με αριστερό σουτ στην κίνηση μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Μαρκαντωνάτου.
Στο 30’ η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου θα κάνει τα τέρματα της τρία και θα προηγηθεί 0-3. Συγκεκριμένα ο Ντουκάι εκτελεί συρτά το κόρνερ για τον Μοσχονά, αυτός προσποιούμενος θα αφήσει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του για να φτάσει στον επερχόμενο Στεφανάτο ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής θα την στείλει στα δίχτυα του Ηλ. Σολωμού.
Με αυτό το σκορ θα ολοκληρωθεί το μισό του αγώνα.
Με την έναρξη του δεύτερου ο Κορκός θα πάρει τη θέση του Σολωμού κάτω από τα δοκάρια των Πρόννων για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Αλεξίου.
Την ίδια ώρα ο νεουσελθών Μπλιάμπτης με με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και στην απέναντι γωνία της εστίας θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κορκού για το 0-4.
Μια ωραία ατομική ενέργεια από τον Μαρκαντωνάτο από αριστερά, θα φτάσει στην περιοχή και πλάγια πασάροντας την μπάλα στο πρώτο δοκάρι στον Σπ. Καραίσκο ο οποίος με πλασέ θα πετύχει το 0-5 για την ομάδα του.
Το τελικό 0-6 θα πετύχει ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 70’ με διπλή προσπάθεια αφού στην πρώτη η μπάλα θα κολλήσει στη λάσπη στη συνέχεια με δεύτερη θα την στείλει στα δίχτυα.
Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν και δυο δοκάρια με τον Ντουκάι στο 17' να σουτάρει στο οριζόντιο και τον Μινέτο Χρ. Στο 75’ να πλασάρει στην ρίζα της δεξιάς δοκού του Κορκού.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Αβάζαρο και Σπ. Μαγουλά.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Η. Σολωμός (46΄ Αλεξίου), Κορκός, Δ. Ζαπάντης, Μαγουλάς, Μπεζλίκας, Κ. Κουρκουμέλης (46΄Ιντζές), Κουτροκόης, Μ. Ζαπάντης, Γκούντης (46΄Μαράτος), Σπ. Τραυλός, Παππάς.
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Μαστροκωστόπουλος, Χρηστάτος, Κουμαριώτης, Χρ. Μινέτος, Μαρκαντωνάτος, Κονόμη, Στεφανάτος, Μοσχονάς (46΄ Μπλιάμτης), Ντουκάι (50΄ Βαλεντής), Γρηγοράτος, Αλεξανδράτος (50΄ Καραϊσκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου