Κυριακή, Οκτωβρίου 21

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ:ΜΕ 5-1 ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ

"ΞΥΠΝΗΣΑΝ" ΣΤΟ Β'  ΗΜΙΧΡΟΝΟ... ΖΕΥΓΑΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ 5-1 ΤΟΝ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ 













  Ένα καλό ημίχρονο ήταν αρκετό για να πάρουν τα Διλινάτα μια εύκολη τελικά νίκη-πρόκριση από τον εξαιρετικό Παπυργιακό με σκορ 5-1 και με δυο νίκες να σφραγίσουν το εισιτήριο εισόδου στον επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου.
 Τα Διλινάτα για 45' στο α΄ημίχρονο "απουσίαζαν" από το γήπεδο και ξαναφάνηκαν και πάλι στο δεύτερο όπου ο Τ. Φωής με διορθωτικές αλλαγές και κυρίως με αυτή του Μηλιώνη έδωσε ταχύτητα στην ομάδα και την επανέφερε στην πραγματικότητα παρότι που από το 55' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Γ. Φιοράτου και έλλειψη 96άρη αναπληρωματικού στον πάγκο.
 Ο Παπυργιακός στο ίδιο διάστημα του α΄ημιχρόνου ήταν εξαιρετικός, προηγήθηκε 1-0, πίστεψε στην ανατροπή αλλά η απειρία του σε σχέση με αυτή  των ποδοσφαιριστών των αντιπάλων του ήταν το εμπόδιο για κάτι καλύτερο από το τελικό 1-5.
   Σίγουρα η πρόκριση της ομάδας των Διλινάτων είναι πέρα για πέρα δίκαιη και φυσιολογική όμως και πάλι είχε πολλά προβλήματα και η εμφάνιση της να μην πείθει.
    Γκολ και φάσεις:
   Πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 10' ο Παπυργιακός άρχισε να κάνει όνειρα πρόκρισης αφού στο λεπτό αυτό πήρε κεφάλι στο σκορ 1-0 με τον Ε. Μucaj ο οποίος ύστερα από κάθετη πάσα του Στρακάτου θα μπει στην περιοχή από αριστερά και με δεξί πλασέ στην έξοδο του Μίχου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
   Στο 21' ο Χ. Τζωρτζάτος θα πλασάρει από πλάγια αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Ψαριανό με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία του Μενεγάτου άουτ.
   Νέα ευκαιρία για τα Διλινάτα στο 27' όταν το πλασέ του Γ. Αναλυτή θα αποκρούσει ο Α. Μενεγάτος.
   Μεγάλη ευκαιρία να μπει σε σκορ πρόκρισης (2-0) χάνει ο Παπυργιακός στο 35' με τον Mucaj να βρίσκει με κάθετη πάσα τον Στρακάτο το πλασέ του οποίου αποκρούει με τα πόδια ο Μίχος σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση.
   Στο 41' ο εξαιρετικός νεαρός τερματοφύλακας του Παπυργιακού Μενεγάτος Α. θα αποκρούσει και πάλι το διαγώνιο σουτ του Φιοράτου.
   Με το σκορ αυτό (1-0) οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
   Με το καλημέρα του β' μέρους τα Διλινάτα θα ισοφαρίσουν το σκορ σε 1-1 ύστερα από ατομική ενέργεια ο Μηλιώνης και σέντρα θα βρει μόνο του τον Αναλυτή στο β' δοκάρι με τον τελευταίο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας τέλος στα όνειρα των νεαρών ποδοσφαιριστών του Παπυργιακού για πρόκριση.
   Στο 60' σέντρα από δεξιά του Γ. Αναλυτή στην περιοχή με τον Μηλιώνη να σηκώνεται πολύ ψηλά και με καρφωτή κεφαλιά να πετυχαίνει το 1-2 για την ομάδα του.
   Απάντηση του Παπυργιακού στο 65' με το δυνατό σουτ του Απέργη μέσα από την περιοχή να φεύγει ψηλά άουτ.
   Ένας ωραίος επιθετικός συνδυασμός των Διλινάτων ήταν η αφετηρία για να γίνει το 1-3, με τον Μηλιώνη να πασάρει έξυπνα στον Τσάκο και τον τελευταίο με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Α. Μενεγάτου.
  Μία παράλληλη σέντρα από αριστερά στο 88' του Γ. Αναλυτή δίνει την δυνατότητα στο Μηλιώνη με πλασέ να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 1-4 για τα Διλινάτα.
  Τέλος στο 89' ο δείκτης του σκορ θα σταματήσει στο 1-5 με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τσάκου και ενώ προηγουμένως ο Μενεγάτος Α. είχε αποκρούσει εντυπωσιακά την μπάλα στο τετ α τετ με τον επιθετικό των Διλινάτων.
   Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του πολύπειρου Λευτ. Μενεγάτου και των βοηθών του Θαν. Σκαλτσή και Αντ. Σπανόπουλου.
Οι συνθέσεις
Παπυργιακός:(Π. Καρούσος), Μενεγάτος Α., Βαγγελάτος (74' Βασσάλας), Απέργης, Χατζηφωτιάδης, Σπηλιώτης (46' Αλυσανδράτος), Στρακάτος, Μενεγάτος Β. (68' Κουμαριώτης Δ.), Κοκκόσης Γερ., Μucaj,  Τρίτσης, Παγουλάτος,
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Μίχος, Κατσούρης (80
' Κίριο Στ.)., Αναλυτής Θ., Μανώλης, Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Σπ. (46' Μύρτο), Ψαριανός (46' Μηλιώνης), Αναλυτής Γ., Φιοράτος, Τζωρτζάτος Χρ., Τσάκος Θ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου