Τρίτη, Οκτωβρίου 23

ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ


   Ένας Έλληνας διαιτητής μπήκε στο βιβλίο Γκίνες σαν "Κάτοχος των Περισσοτέρων Πιστοποιήσεων Διαιτητή / Κριτή Αθλημάτων". Είναι ο 29χρονος Ανδρέας Κωλέττης. Αστυνομικός στο επάγγελμα αφού υπηρετεί σαν ειδικός φρουρός στην Ελληνική Αστυνομία. Ο παραπάνω έχει πιστοποίηση σε 27 αθλήματα. 
   Πρόκειται για τα παρακάτω:
Στίβο, Αντισφαίριση, Χειροσφαίριση επί Άμμου (Beach Handball), Αντισφαίριση επί Άμμου (Beach Tennis), Πετοσφαίριση επί Άμμου (Beach Volleyball), Ποδόσφαιρο Τυφλών, Μπριτζ, Σκάκι, Ποδόσφαιρο, Ποδόσφαιρο Σάλας, Ορειβασία – Αγωνιστική Αναρρίχηση, Μηχανοκίνητος Χερσαίος Αθλητισμός, Ιστιοπλοΐα, Αθλητική Αλιεία Επιφανείας, Κολύμβηση, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Ξιφασκία, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Αντισφαίριση, Πετοσφαίριση και Γουσού Κούνγκ –Φού, Πυγμαχία, Τρίαθλο, Δίαθλο, Παρατρίαθλο, Καλαθοσφαίριση και Υποβρύχια Σκοποβολή. Ο Ανδρέας Κωλέττης υπήρξε αθλητής της κολύμβησης και της άρσης βαρών, ενώ είναι ομοσπονδιακός προπονητής αθλητών των Special Olympics στην άρση βαρών. 
Ο 29χρονος Ανδρέας Κωλέττης στο βιβλίο Γκίνες!Ας δούμε τι δήλωσε ο Ανδρέας παραλαμβάνοντας το βαρύτιμο έπαθλο:
«Η εποχή μας είναι αμείλικτη και απαιτητική. Θα ήθελα η νέα γενιά να δραστηριοποιείται περισσότερο στον αθλητισμό, στις τέχνες και στα γράμματα και λιγότερο με το Facebook και το αδυσώπητο κυνήγι του ποιος έχει για παράδειγμα το ομορφότερο κινητό τηλέφωνο... Αν καταφέρει η δραστηριότητά μου αυτή να παρακινήσει προς αυτή την κατεύθυνση έστω και ένα παιδί, τότε το χόμπι μου θα έχει κάποιο απτό αποτέλεσμα στην κοινωνία. Και αυτό γιατί το χόμπι μου δεν είναι σκοπός, αλλά μέσο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου