Τετάρτη, Οκτωβρίου 24

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ Ο Α.Ο. ΦΩΚΑΤΩΝ

   Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΩΚΑΤΩΝ στα πλαίσια των κοινωνικών του δραστηριοτήτων συνδιοργανώνει με την ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ, την ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ, την ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ, τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ και τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ τον ποδοσφαιρικό αγώνα  μεταξύ των ομάδων  Α.Ο ΦΩΚΑΤΑ - ΜΕΙΚΤΗ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που θα διεξαχθεί την 29-12-2012 ημέρα Κυριακή και ώρα 15.30 στο Δημοτικό Στάδιο Κεραμειών.
     Όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στους μαθητές της Γ Λυκείου Κεραμειών για την σχολική τους εκδρομή δίνοντας έτσι στα παιδιά μας λίγη χαρά και ελπίδα στις δύσκολες ημέρες που περνά ο τόπος μας και ειδικά η νεολαία μας.
   Ευχαριστούμε όλους τους συνδιοργανωτές, τον προπονητή μας Μιχάλη ΑΘΗΝΑΙΟ τους παίκτες που θα αγωνιστούν και τον κόσμο μας που πρωτοστατεί σε κάθε ενέργεια του ομίλου μας.
     Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Ε.Α.Υ.Κ.Ι  και αρχηγό του Α.Ο ΦΩΚΑΤΩΝ κ. ΝΤΙΚΟΥΔΗ Ιωάννη, τον πρόεδρο της Ε.Π.Λ.Σ.Κ.Ι  και μέλος του Δ.Σ του Α.Ο. ΦΩΚΑΤΩΝ κ. ΦΩΚΑ Διονύσιο και τον πρόεδρο της Ε.Π.Κ κ. ΓΟΝΤΙΚΑ Νικόλαο που για πολλοστή φορά ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας για οποιαδήποτε φιλανθρωπική δραστηριότητα δείχνοντας έτσι ότι τόσο η Αστυνομία όσο το Λιμενικό και η Πυροσβεστική βρίσκονται κοντά στην κοινωνία, κοντά στον συνάνθρωπό μας.
    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ του Α.Ο ΦΩΚΑΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
        ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΟΝ.  ΦΩΚΑΣ


*****  Οι φωτογραφίες είναι από τον περυσινό φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ Φωκάτων-Σ.Δ.Π.Κ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου