Κυριακή, Οκτωβρίου 21

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: "Χ" ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ















Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΥΛΑΡΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
 Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σήμερα το πρωί στο Βαθύ ο Οδυσσέας Ιθάκης με τον αέρα του 3-1 του πρώτου αγώνα έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού και αναδείχθηκε ισόπαλος του Πυλλαριακού με σκορ 1-1.
    Στο α΄ημίχρονο ο Οδυσσέας ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο αφού μπήκε δυνατά χάνοντας οι ποδοσφαιριστές του κάποιες καλές ευκαιρίες σε τετ α τετ με τον Μακρή, είχε την υπεροχή και στο 42' ανοίγει το σκορ 1-0 με τον "γερόλυκο" των γηπέδων μας Γερ. Μαρούδα με σουτ ύστερα από παράλληλη πάσα του Π. Κουτσουβέλη και αδράνεια των αμυντικών των φιλοξενουμένων. 
    Στο β΄ημίχρονο ο Πυλαριακός με τις αλλαγές του Κ. Κουγιανού βελτιώθηκε αισθητά ήταν καλύτερος έχοντας την κατοχή της μπάλας ειδικά μετά την αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Π. Κουτσουβέλη στο 71' φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση.
    Έτσι στο 62΄θα πετύχει το τελικό 1-1 ύστερα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό, την μπάλα να φθάνει αριστερά στον Papa  ο οποίος θα την "κόψει" έξυπνα στον Σταμούλη στο ύψος του πέναλτι και το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στα δίχτυα του Πανταζόπουλου.
   Κάποια σουτ που έγιναν στην συνέχεια δεν είχαν τύχη και έτσι το τέλος βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες και μάλλον αρκετά ικανοποιημένες.
  Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Αλ. Σπυράτου και των βοηθών του Παν. Παίζη και Θοδ. Λυμπερόπουλου.
   Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Κ. Κουτσουβέλης), Πανταζόπουλος, Βλησμάς, Μαλιακρίδας, Φιορεντίνης, Νουτσάτος (79' Περίχαρος), Μολφέσης, Μαρούδας, Κουτσουβέλης, Χαϊδεμενάτος, Προσαλέντης, Λίλα.
Πυλλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής (46' Πατρίκιος), Θεοδωράτος, Πνευματικάτος, Κουλουμπής, Μιχελής (60' Balaj R.), Παπαδάτος, Φούκας (46' Πνευματικάτος), Κουγιανός, Σολδάτος, Papa, Σταμούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου