Κυριακή, Οκτωβρίου 21

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ


2Χ2 ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
   Το τελευταίο εισιτήριο για την επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου απέμενε και αυτό ήταν από το παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήραμετά το 8-0 του πρώτου αγώνα ανάμεσα στην Έρυσσο και τα Φωκάτα. Ένα παιχνίδι που έγινε την ίδια ώρα με αυτό των Διλινάτων-Παπυργιακού, στο γήπεδο Μακρυωτίκων με τους φιλοξενούμενους πιστοποιώντας την ανωτερότητα τους να επιτυγχάνουν νέα εύκολη και αυτή τη φορά νίκη με σκορ 1-3 παίρνοντας και τυπικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
  Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές φάσεις για τις δυο ομάδες που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ με αποτέλεσμα αυτό να τελειώσει χωρίς σκορ. Αυτό οφείλεται βέβαια στις πολύ καλές αποκρούσεις του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ξ. Καμπανού αλλά και στην αστοχία των ποδοσφαιριστών του Μιχ. Αθηναίου.
   Στα παραπάνω οι γηπεδούχοι είχαν να παρουσιάσουν μια καλή ευκαιρία και συγκεκριμένα ένα απ' ευθείας φάουλ του Μετά Α. και την μπάλα θα βρίσκει το δοκάρι του Γαβριελάτου.
    Τα γκολ
   Στο 55' τα Φωκάτα θα ανοίξουν το σκορ 0-1 με δυνατό μακρινό σουτ του Θωμάτου.
    Στο 60'  το σκορ θα ανέβει στο 0-2 για τους φιλοξενούμενους  με ωραία καρφωτή κεφαλιά του "γερόλυκου" Γ. Αντωνίου ύστερα από εκτέλεση φάουλ για την ομάδα των Φωκάτων.
   Στο 66' περίπου του αγώνα ο Αλεξάτος με ένα μακρινό δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καμπανού για το 0-3.
    Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Γ. Βρυώνη ήταν να πετύχει το γκολ της "τιμής" για το τελικό 1-3 στο 71' όταν ο Μ. Αμπέρ θα εκμεταλλευθεί την σύγχυση των αμυντικών των φιλοξενουμένων και με έξυπνο κοντινό πλασέ θα μειώσει για την ομάδα του.
     Έτσι συνολικά με δυο νίκες και τέρματα 11-1 η ομάδα του Μιχ. Αθηναίου θα μπει στην κληρωτίδα για τον επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου.
ΕΡΡΥΣΟΣ: (Γεράσιμος Βρυώνης), Καμπανός, Ζαμπέλης Γ., Ζαμπέλης Δ., Ταβάνι, Αντύπας, Παπαδμητράτος, Πάπα (87' Καψάλης Δ.), Μετά Αρμπέρ, Κουταλάς (59' Πατρίκιος), Κοψίνης, Καψάλης Χρ. (69' Βαλσαμής).
ΦΩΚΑΤΑ: (Μιχάλης Αθηναίος), Γαβριελάτος, Αυγουστάτος, Χασαναλιάι, Βαλιανάτος, Αντωνίου, Πολυδωράτος, Κόμητας (80' Σέρρας), Γαλιατσάτος (72' Βανδώρος), Σταμένης, Ψυχογιός, Θωμάτος ( 69' Θωμάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου