Τετάρτη, Οκτωβρίου 24

ΤΑ ΕΙΠΑΝ Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

   Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. η συνάντηση των εκπροσώπων των τοπικών ομάδων της Β' κατηγορίας με την Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της παραπάνω κατηγορίας.
   Την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. εκπροσώπησαν τα μέλη της επιτροπής κ.κ. Θ. Βαλσαμής και Π. Βαρδαραμάτος (ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και της επιτροπής κ. Β. Μαζαράκης απουσιάζει εκτός Κεφαλονιάς), ενώ από τις ομάδες παραβρέθηκαν οι:
Α.Ο. Πρόννων κ. Σπ. Σολωμός, Α.Ο. Φωκάτων κ. Ν. Φωκάς, Ηρακλή Πρόννων ο κ. Γ. Μαράτος και του Παπυργιακού ο κ. Γ. Στεφανάτος.      
   Το μέλος της επιτροπής κ. θ. Βαλσαμής ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την κατάσταση των γηπέδων, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εστιάζεται στα Τζανάτα, αφού όπως είπε υπάρχει έγγραφο από την ΚΕΔΗΚΕ με το οποίο ζητάει να δοθεί μια μικρή παράταση στην έναρξη του πρωταθλήματος προκειμένου να εκτελεστούν μέχρι τη 30η του μήνα έργα συντήρησης του χλοοτάπητα και στην συνέχεια άλλες 15 ημέρες για την συντήρηση του προκειμένου να παραδοθεί έτοιμο προς χρήση.
   Ακόμη ενημέρωσε τα Σωματεία ότι λόγω της έλλειψης γηπέδων υπάρχει το ενδεχόμενο οι ομάδες να αναγκαστούν να παίξουν και Δευτέρα.
   Υπό αυτές τις προϋποθέσεις λοιπόν το πρωτάθλημα δεν μπορεί θα ξεκινήσει πριν το Σαββατοκύριακο 10 και 11-11-2012 ανεξάρτητα αν είναι έτοιμο το γήπεδο των Τζανάτων. 
   Στην περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο (είναι ανέτοιμο) οι ομάδες που έχουν έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο θα αγωνισθούν κανονικά αλλά τα παιχνίδια τους θα διεξαχθούν σε άλλη έδρα η οποία θα ορισθεί από την Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
   Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των Σωματείων που με έκδηλη την αγωνία από την οικονομική κρίση που δυστυχώς πλήττει και αυτά ζήτησαν την συμπαράσταση της διοργανώτριας σε θέματα προστίμων αλλά και άλλων περιπτώσεων, όπως τα παράβολα των μεταγραφών αλλά και το υπέρογκο κόστος του εξοδολογίου της διαιτησίας.
   Στην τοποθέτηση του ο εκπρόσωπος των Φωκάτων κ. Ν. Φωκάς διαφώνησε με την έναρξη του πρωταθλήματος τόσο καθυστερημένα και ζήτησε αυτό να αρχίσει το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 3-4/11/2012 αφού όπως είπε η ομάδα του έχει ξεκινήσει πολύ νωρίς με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της να έχουν βαρεθεί την αγωνιστική απραξία αγώνων και ήδη δεν προσέρχονται στις προπονήσεις.
Φυσικά κάτι τέτοιο δε μπορούσε να γίνει δεκτό αφού όπως προαναφέραμε υπάρχει το πρόβλημα του γηπέδου των Τζανάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου