Σάββατο, Οκτωβρίου 27

ΟΛΑ "ΜΗΔΕΝ" ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ


Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ 0-0







   Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας η Εικοσιμία με την Πρόοδο Ιθάκης αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

  Το θέαμα και από τις δυο πλευρές πολύ φτωχό, οι φάσεις με το "σταγονόμετρο" και τελικά η "λευκή" ισοπαλία δικαιότατη  όσο και φυσιολογική.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά καλά και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη συνέχεια και με τη πάροδο του χρόνου η απόδοσή τους έπεφτε ενώ σε θέματα αγωνιστικής πειθαρχίας ήταν μακριά από τον παλιό καλό εαυτό τους.
     Έτσι από μακριά "φώναζε" ότι δύσκολα θα ερχόταν κάποιο γκολ από τις δυο ομάδες αφού και οι φιλοξενούμενοι φαινόταν ικανοποιημένοι από το βαθμό της ισοπαλίας και αυτό φαινόταν από τον τρόπο που αγωνιζόταν.
      Φάσεις και γκολ
   Στο 9΄έχουμε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα για την Πρόοδο όταν στο μακρινό δυνατό σουτ του Κιοράι ο Καραϊσκος θα πέσει στη δεξιά του γωνία και θα διώξει την μπάλα δύσκολα σε κόρνερ.
     Στο 11΄ ένα απευθείας φάουλ του Μπούσι έξω από την περιοχή της Προόδου αποκρούει προσωρινά ο Τσιντήλας και στην συνέχεια οι αμυντικοί της φιλοξενούμενης θα διώξουν την μπάλα μακριά.
    Αυτές ήταν όλες κι΄όλες οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου και φυσιολογικά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.
    Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε, με την Εικοσιμία να έχει μια μικρή αλλά φλύαρη υπεροχή, με αποτέλεσμα να μην  μπορεί να "σπάσει" την καλοστημένη και πολύ δυναμική άμυνα των φιλοξενούμενων.
   Οι φάσεις και σε αυτό το διάστημα ήταν πολύ λίγες και θα τολμούσαμε να πούμε όχι σπουδαίες.
   Στο 49΄ένα κόρνερ του Μπούσι από αριστερά θα φέρει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής της Προόδου και τον Κ. Κουμαριώτη με κεφαλιά-ψαράκι να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντήλα.
   Στο 50΄ένα πολύ δυνατό σουτ του Μπούσι θα περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.
   Στο 55΄σε μία πολυ ωραία ομαδική ενέργεια των γηπεδούχων η μπάλα θα καταλήξει στον Αντ. Κορσιάνο, που θα προσπαθήσει με παράλληλη πάσα να βρει τον Πάν. Κορσιάνο, ο οποίος παρά την προσπάθειά του δεν πρόλαβε την μπάλα που κατέληξε άουτ.
   Στο 75΄με εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου ο Κ. Κουμαριώτης θα φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων με τον Π. Στεφανάτο να πιάνει την πρώτη κεφαλιά και τον Κ. Αντωνάτο με μία δεύτερη να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τσιντήλα.
   Στο 76΄μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κ. Αντωνάτου έξω από την περιοχή θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσιντήλας.
  Τέλος, στο 80΄οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με δέκα παίκτες αφού ο Κιοράι θα δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα από το διαιτητή κ. Βασιλόπουλο.
  Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Δημ. Βασιλόπουλου και των βοηθών του Παν. Παίζη και Χρ. Αβάζαρου.
   Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ.Ζησιμάτος), Καραϊσκος, Κουμαριώτης Κ. (86΄Τασιούλης), Μινέτος Χρ., Κορσιάνος Αντ., Αποστολάτος (64΄Στεφανάτος Π.), Αντωνάτος Κ., Μπούσι, Κορσιάνος Π., Βολτέρας, Γερασιμάτος Διον., Κουλάκης.
Πρόοδος:(Ο. Κωστόπουλος), Τσιντήλας, Βλασσόπουλος, Δόριζας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Κιοράι, Χάνος, Αρταβάνης (71΄Σπύρου και 80΄λ.τ. Π.Τσάμης), Τσίρος, Τόφαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου